טנסגריטי

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

DradefulDad

New member
../images/Emo45.gif

משהו משהו המורה מגיע

yom

New member
../images/Emo98.gif אם כך אז קבענו

מה דעתכם על יום שבת? אם זה מתאים אני אבדוק לגבי המקום שבו אני מלמד (בת"א) ונכריז על היום והשעה אופציה נוספת היא בגבעת עדה, שזה ליד זכרון יעקב, בניימינה - אבל בשביל זה צריך רכב, וזה אומר להתארגן בכמה רכבים וכו' אין צורך בשום נסיון מוקדם... להתראות אהד

jedi

New member
אני מעדיף יום שישי

יש לי קונג-פו בשבת (ומהצצה בניקים, לעוד שניים-שלושה מהמעוניינים).

למה???

New member
גם אני מעדיפה יום שישי...

או שלישי/חמישי בשעות אח"הצ. <ואנחנו 4 מעוניינים עם שיעור ביום שבת...>

רשף כשף

New member
אני מגיעה מהצפון (כנרת)

ואין לי אוטו. מישהו מגיע מאזור הכנרת או עובר דרך צמח? אם מדובר במוצאי שבת, אני יכולה להגיע בערב. אופציות נוספות: יום שישי בצהריים או חמישי...

adamfbs

New member
המ

מעדיף בתל אביב. מעדיף ביום שבת (יום שישי הוא יום קצת עמוס) - שעות הצהריים - אחר הצהריים. יש לי רכב בעקרון.

אין לי רכב

מעדיף שישי צהריים תל אביב אבל גם שבת טוב ואם מסתדרים על רכבים אז למה לא צפון הולך.

רשף כשף

New member
אם מסתדר לכם בצפון

אני חושבת שאני יכולה לארח, יש מועדון כזה בקיבוץ בו אני גרה. נראה לכם להגיע ליד טבריה? כמובן אם לא מדובר בסופש הזה משום שאני צריכה לתכנן קודם...

yom

New member
נראה שיום שיש מועדף על הרוב

בגבעת עדה יש לי אולם גדול, וזה לא עולה כסף ולא משנה לי היום בת"א נשלם כמה שקלים כל אחד כדי לכסות את שכירות המקום, זה זניח אלא אם למישהו יש אולם גדול ללא תשלום. (צריך מספיק מקום, דירה גדולה לא תספיק) אם מדובר ביום שישי אז בשעה 14:00 זה נוח . 14:00 נתכנס 14:30 - 16:00 תרגול 16:30 נסיים מתאים?

yom

New member
אני אברר ביום ראשון

אני מניח שזה יצא בסביבות 20 - 30 לאדם תלוי כמה נהייה, אני אביא איתי קבוצה נוספת כך שזה יהיה מעט

I k o

New member
../images/Emo92.gifIKO

לא לשכוח יום נוסף למתרגלים הקבועים ...לא

למעלה