טמטום?

טמטום?

שופט בית משפט השלום בתל אביב ביקר בחריפות את התביעה אתמול (יום שני) בהקשר להחלטתה להגיש כתבי אישום נגד 11 פעילי שמאל שערכו הגנה נגד גדר ההפרדה בפברואר מול משרד הביטחון בתל אביב. הפעילים הואשמו באי ציות לחוק והפרעה לשוטר בעת מילוי תפקידו על ידי התנגדות אלימה לנסיונות המשטרה לפנותם מהרחוב שהם חסמו. "המדינה חייבת לדעת מתי להתאפק" אמר לנדמן לתובע, כשהוא מוסיף שהצעירים שישבו על הכביש מול משרד הביטחון וסרבו להתפנות היו חלק מ"מחאה פעילה" ושפעולותיהם לא צריכות לגרור אישום פלילי. "המדינה לא צריכה לרוץ ולהגיש כתב אישום במקרה של מחאה" הוא אמר. "אם אני יושב על הכביש והם באים לפנות אותי ואני נאבק בהם, אני לא בטוח שהגשת כתב אישום הוא הדבר הנכון לעשות". לנדמן הוסיף שלדעתו החלטות הנוגעות להעמדה לדין של מפגינים צריכות להתקבל בדרגים הגבוהים ביותר. הוא הוסף שהאישומים נגד המפגינים הם חריגים והמדינה לא הגישה כתבי אישום נגד המפגינים נגד הנסיגה מסיני בשנות ה-80. "לדעתי החלטה צריכה להתקבל על ידי פרקליט המדינה." הוא אמר. "במיוחד בהתחשב שאנחנו נמצאים בתקופה מלאה במחאות משני צידי הקשת הפוליטית." למרות הביקורת, התביעה חזרה לטעון שהפעילים תקפו שוטרים שניסו לפזר את ההפגנה. השופט קבע המשך הדיון ל-25 בחודש. פורסם ב ynet, 18/10/2004 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2991520,00.html

אשרת

New member
למה טמטום?

מתי המשטרה עצבה והביאה לדין את נוער הגבעות שהם הרבה יותר מסוכנים מאותם אנשים?

זה אותם אנשים שקוראים לשרון רוצח

אלא אם כן את מסכימה איתם שני הצדדים מסוכנים לראש הממשלה

אשרת

New member
אני לא מסכימה עם אף אחד מהצדדים.

אבל אותם אנשים לא הואשמו בכך שהם צעקו ששרון רוצח. הם הפגינו נגד הגדר, ואם נרצה או לא, זאת זכותם. ולעיתים המשטרה והמדינה מחפשת דרכים קלות להעיף את "המטרד" הזה, ופה בית המשפט צודק. מה גם , שאת נוער הגבעות לא מביאים בכזאת תדירות לבית המשפט. מעניין למה?

מה את אומרת..?

נועם פדרמן? "מחתרת בת עין" כביכול.. איתמר בן גביר? תראי לי אחד מהשמאל שנרדף אפילו שתי הנרקומנים שקראו לשרון רוצח וסימנו על הכביש איפה גרים ביבי ושרון-האם עצרו אותם?

אשרת

New member
ממש מסכנים

שניהם עוררים על החוק וחברים בארגון טרור!!!!!! , באמת רודפים אחריהם. צמד חמד אשר רק רוצים את טובת העם. תעשה לי טובה.. מצאת את מי להביא בתור דוגמה. מחרת בת עין- הואשמו ונענשו. שנתי נרקומנים? יש לך הוכחות שהם מזריקים לעצמם משהו לורידים או שזה סתם אהבה הגדולה שנוטפת ממך לעברם???? אל תשווה בין מה שפרדן ואיתמר בן גביר עושים לבין מה שהשניים עשו.

האם הם קראו לרצוח את שרון

כמו שני הנרקומנים? האם שני הסטודנטים בילו יום אחד במעצר? מעצר מנהלי? אני לא מסתיר את אי אהבתי לשני ח'ברה שקוראים לשרון רוצח ואני מקווה שגם את אני לא משווה שני האנשים האלה (הסטודנטים) מהווים איום על ראש הממשלה בעוד בן גביר ופדרמן נעצרים כל שני וחמישי

אשרת

New member
...

תחשוב לבד למה שני הבחורים שלך במעצר מנהלי? האם חשבת שאולי הם עוברים על החוק והם חברי בתנועת טרור אשר הוצאה למחוץ לחוק????? או שהחוק תקף רק לשמאלנים ולימנים מותר לעשות מה שהם רוצים? אני לא חושבת ששרון רוצח, ואני לא בעד ביטוייים חריפים כאלו. בן גביר ופרדמן מעבר לכך שהם מהווים סכנה לשרון, הם מהווים סכנה קודם כל למדינה ולדמוקרטיה פה. וזה שהם קראו לו רוצח, זה לא הופך אותו לכזה, ולא על זה הם נעצרו. כנראה שאין חוק שאוסר קריאות כאלו , מנשה הקיצוני.

זה שאין בחוק ארגוני טרור

מהצד השמאלי זה אומר שבאמת אין כאלה? אנרכיסטים נגד הגדר גוש שלום אלה לא ארגוני טרור? הם בטח ארגוני שלום... אז זה שאורי אבנרי מסתובב חופשי לא הופך אותו לצדיק כי הוא טרוריסט יותר גרוע מבן גביר ופדרמן גם יחד השמאלנים שהרסו את החומה-מותר להם לעשות מה שהם רוצים? זאת לא חתירה נגד הדמוקרטיה? זאת לא פעילות טרור? האיומים על מפקד חיל אוויר וטייסים? זה לא טרור? כמו שיש ימנים טרוריסטים יש שמאלנים טרוריסטים פשוט המדינה מעדיפה להישאר אטומה למעשי הטרור והחבירה לארגונים שונאי יהודים מצד אבנרי וחבריו

אשרת

New member
משנה הקיצוני

כאשר מדברים על מה חוקי ומה לא, אנחנו מדברים על מה שהכנסת החליטה, לא מה שאנחנו מחליטים על פי השקפת עולמנו. נכון לעכשיו, כך הינה ארגון טרור, ומי שחבר בארגון הזה, הוא טרוריסט ולכן גם עבריין אני לא מתכוונת להגן על אבנרי ועל כל מה שהוא אומר או כותב. אני לא מהמעריצים שלו, ואם אתה רוצה לנהל עליו דו שיח, תפנה לטלמון. ובכל זאת, כל עוד הוא לא עובר על החוק, הוא לא עבריין ולא טרוריסט למרות מה שאתה חושב. הריסת חומה - חתירה תחת הדמוקרטיקה? אה? מקסימום השחתת רכוש ציבורי? אבל....... הקמת מדינת יהודה והכרזה רשמית על סיום הדמוקרטיה, ביטול הכנסת ובתי המשפט והכרסה על הסנהדרין נראה לי קצת יותר מסוכן לדמוקרטיה מאשר בעיטות לחומת בטון... אני בטוחה שאם חברי הכנסת של הימין היו חושבים שיש להם עילה לחוקק חוק נגד ארגונים שמאלנים כארגוני טרור, הם היו עושים זאת. גם הם לא סובלים מעודף אהבת שמאלנים.

זאת אומרת שכהנא

היה ארגון חוקי כיום אם הכנסת לא הייתה מחליטה אחרת? איש (יהודי לכאורה) שהולך לפלג ניאו נאצי וכותב בביטאונם שהיהודים רוכבים על אמריקה שרוכבת על העולם הוא לא בדיוק אוהב יהודים הציטוט הזה הוא לא רחוק ממה שהיטלר אמר בזמנו על היהודים השחתת רכוש ציבורי? חומת מגן היא רכוש ציבורי? את שמה לב מה את כובת לפעמים? בעיטות לחומות בטון? האיש בא עם קאטר במטרה לחתוך את גדר הביטחון הטעות של הימין ושל המדינה בכלל היא שארגונים כמו גוש שלום המסוכנים לדמוקרטיה מסתובבים חופשי וממשיכים להפיץ את הרעל שלהם באתרים שונאי ישראל וניאו נאצים

אשרת

New member
מנשה הקיצוני

אתה יודע מי במקרה מחוקק את החוקים במדינת ישראל? לא , זה לא בית המשפט. אלא הכנסת. היא זאת שמחוקקת והיא זו שהחליטה לשלוח את ארגונו של כהנא לקבינימט. יש לך בעיות עם המצב זה? יש לך נציגים בכנסת. פנה אליהם בדרישה שיוציאו את אבנרי להורג בכיכר העיר. מה אתה רוצה שאני אגיד לך? תפסיקו להשתמש בשואה. אתם מבזים את השואה כל הזמן עם ההשוואות הנלוזות הללו. חומת מגן? מגנה על מה בדיוק? למה היא לא יכולה להיות על קווי 67'? למה לתקוע אותה באמצע שטחים פלסטינים??????? חמתי יכולים לחתוך חומת בטן עם קטר????? תרצה או לא.. יש חומרות שונות לעבירות שונות. ומה לעשות שמה שהם עושים, החומרה של המעשה שלהם לא זהה לזאת של חוליית בת עין? גם אתרים כמו ערוץ 7 , ושל כהנא הם אתרים אשר מפיצים רעל ושנאה וגועל נפש אחד גדול, בינים לבין אתרים של נאו-נאצים אין שום הבדל. רק שאחד הוא נגד יהודים והשני הוא גם נגד יהודים וגם נגד שמאלנים. (אגב, אני בעד החומה והפרדה חד צדדית, אין לך ויכוח איתי)

מי עכשיו מבזה את השואה?

או שלך מותר כי את שמאלנית? גיל נעמתי לא ניסה לחתוך בטון עם קאטר אלא גדר פלא שהוא חטף כדור? הוא צריך להודות שהוא חי בכלל אני לא ביזיתי את השואה מי שעושה את זה אלה ארגוני השמאל בעיקר אני לא שייך לכהנא אז צאי מהסרט הזה מי מפרסם את דיעותיו בעיתונים ניאו נאצים? איתמר בן גביר? למה לתקוע אותה בשטח פלסטיני? כי זה מה שממשלה נבחרת בישראל החליטה!!! לא טוב לך? פני לנציגייך בכנסת שיפעלו למעבר חופשי של מחבלים צמאי דם יהודי מה בדיוק מפיץ אתר גוש שלום ואידימדיה? אהבה ורצון לשלום?

אשרת

New member
כמו שהממשלה שמה אותם שם

כך לממשלה יש את הזכות להוציא אותם משם. קפיש????? לצערך, הנחברים שלי בכנסת הם אנשי שינוי שחלקם הם ימנים.

אשרת

New member
יש.

לממשלה אשר הביאה אותם לשם, יש את הזכות להוציא אותם משם! אם הם לא רוצים להתפנות סבבה, אז נוציא את צה"ל משם. צה"ל, בכל מקרה לא ישאר יותר בעזה. אין סיבה שחיילים נוספים ימותו על מזברח המשיחיות שלכם.

שלכם..

טוב שלא עשית ממני מתיישב בעזה חיילים מתים גם בת"א אז נוציא אותך משנקין בגלל זה? אני לא אמרתי שאני מתנגד לפינוי עזה אבל זאת לא הדרך הם לא יתנגדו לתוכנית שהצעת לדעתי הם יסכימו לזה

yeshgvul

New member
אז כבודו מוכן לצאת מעזה ../images/Emo35.gif

רק לא ככה ? בסדר, יש שתי אפשרויות ליציאה. או חד צדדית או בהסכם. אז אתה תומך ביציאה בהסכם עם הפלסטינים.

בטח שאני מוכן לצאת מקן הצרעות

בתמורה להעברת המשולש לרשות הסכם? עם מי? ערפאת? חמאס? ג'יהאד? תנזים? פת"ח? יש עוד 100 אפשרויות רק תבחר

yeshgvul

New member
אני בכל זאת מעודד ממך, מנשה ../images/Emo70.gif

רוצה לצאת מהשטחים , אבל בהסכם.

למעלה