גחלילית זוהרת
New member
טמבל/ית../images/Emo163.gif
יש פעמים (לצערי הרב, פעמים רבות מידי) שאני נופלת לפח בדר"כ לפח של עצמי ככה כשהוא מלא עד גדותיו בשיירים רבים ואני עם המשוש והכנף שלי חושבת שאני זו שאציל את השיירים האחרונים ומשום מה לא מצליחה ללמוד (טוב כי אני כנראה טמבלית) שאני לא יכולה לנקות את הלכלוך של אחרים רק את שלי וגם אותו לא תמיד. וכל פעם שוב ושוב ושוב נופלת לפחה אשפחה
לפני כמה ימים שוב עשיתי זאת עם כוונה גדולה והרבה רצון טוב גיליתי עוול הכנף יושר המשוש חודד ונלחמתי אוהוהוהוהו כמה חיצים יריתי והתוצאה? אל תשאלו כי היא לא חשובה מה שחשוב הוא ששוב גיליתי שהפח ענק ויש בו המון לכלוך ואני לא אצליח לעולם לנקות אותו, כי עד שמנקים קצת מייד יש עוד ואני - אני רק טמבל שמנסה להלחם ברע טפייי לעשות קצת סדר בחוסר הצדק ושוב ושוב נופלת לפח המלא עד גדותיו אז יש לי בקשה אם מישהו מכם ישמע בפעם הבאה שאני משנסת משוש לכנף אנא עצרו אותי בבקשה לפני ששוב אפול לפח "אבל הטמבל איש טוב לב אכן נראה לו לחלק לעם את כל מה שהיה לו ואז הכיסא התנדנד כמו ערסל הטיפש התעלף ונפל הוא התעורר בערמה של קש וזבל בבגדים בהם נולד עירום וטמבל" רק טוב!!!
יש פעמים (לצערי הרב, פעמים רבות מידי) שאני נופלת לפח בדר"כ לפח של עצמי ככה כשהוא מלא עד גדותיו בשיירים רבים ואני עם המשוש והכנף שלי חושבת שאני זו שאציל את השיירים האחרונים ומשום מה לא מצליחה ללמוד (טוב כי אני כנראה טמבלית) שאני לא יכולה לנקות את הלכלוך של אחרים רק את שלי וגם אותו לא תמיד. וכל פעם שוב ושוב ושוב נופלת לפחה אשפחה