טמבל/ית

טמבל/ית../images/Emo163.gif

יש פעמים (לצערי הרב, פעמים רבות מידי) שאני נופלת לפח בדר"כ לפח של עצמי ככה כשהוא מלא עד גדותיו בשיירים רבים ואני עם המשוש והכנף שלי חושבת שאני זו שאציל את השיירים האחרונים ומשום מה לא מצליחה ללמוד (טוב כי אני כנראה טמבלית) שאני לא יכולה לנקות את הלכלוך של אחרים רק את שלי וגם אותו לא תמיד. וכל פעם שוב ושוב ושוב נופלת לפחה אשפחה
לפני כמה ימים שוב עשיתי זאת עם כוונה גדולה והרבה רצון טוב גיליתי עוול הכנף יושר המשוש חודד ונלחמתי אוהוהוהוהו כמה חיצים יריתי והתוצאה? אל תשאלו כי היא לא חשובה מה שחשוב הוא ששוב גיליתי שהפח ענק ויש בו המון לכלוך ואני לא אצליח לעולם לנקות אותו, כי עד שמנקים קצת מייד יש עוד ואני - אני רק טמבל שמנסה להלחם ברע טפייי לעשות קצת סדר בחוסר הצדק ושוב ושוב נופלת לפח המלא עד גדותיו אז יש לי בקשה אם מישהו מכם ישמע בפעם הבאה שאני משנסת משוש לכנף אנא עצרו אותי בבקשה לפני ששוב אפול לפח "אבל הטמבל איש טוב לב אכן נראה לו לחלק לעם את כל מה שהיה לו ואז הכיסא התנדנד כמו ערסל הטיפש התעלף ונפל הוא התעורר בערמה של קש וזבל בבגדים בהם נולד עירום וטמבל" רק טוב!!!

ניקו 45

New member
על מה ולמה אחותי תכני עצמך../images/Emo163.gif

מה קרה ? על מה הכעס והאכזבה ? לאאאאאאאאאא אינך טמבלית ! ובטח שלאאאאאא אהבלית ! והשיר ... ספרבב

jud1001

New member
את יודעת גחלול..זה לא קשור לטמבליות ../images/Emo41.gif

זה קשור להיות נאמן לעצמך באש ובמים.. אז לפעמים חורכים קצת כנף באש.. וכנף שניה נרטבת במים.. אגב תפקיד ראשי של דון קישוט היה שלי מזה שנים למזלי ההצגה ירדה מעל הבמה ... זה לא אומר שנפסיק להיות נאמנות לעצמנו זה רק אומר שנשאיר את הנאמנות הזו ביננו לביננו...

דון קישוט

אמממ הגדרה נהדרת ספר מעולה פורץ דרך בזמנו אבל העיקר בו הוא: דון קישוט הפך לסמל המשמש לתיאורו של אדם בלתי מציאותי שנלחם מלחמות צדק בלי כל בסיס ריאלי לנצח בהן. לתיאורה של התנהגות כזו משמש הביטויים "דון קישוטיות" ו"מלחמה בטחנות רוח". וכנראה לצערי הרב שאי אפשר להלחם בטחנות רוח פעם ניסיתי ועפתי אחורה
ואי אפשר כנראה להשיג צדק זהו ערך גדול מידי ורציני סוג של גיזת זהב גרררר אני בהחלט מסכימה שצריך לשמור על האמת הפנימית שלנו אבל לפעמים המחיר יקר מאד
רק טוב!!!

jud1001

New member
גחלול כשעוד האמנתי שאפשר ../images/Emo41.gif

ניפצתי מספר טחנות רוח.. השינוי התחולל כששינו את ה"פרופלור" של הטחנות כל "פרופלור" נעשה מלך ובעל זכות מעשה לטוב ולרע בעיקר רע...

כמה שאת צודקת ג'ודינקהה

כל מקק חושב היום שהוא מינימום ג'וק טפייי ואני ממש אבל ממש מתעבת מקקים
ויחד עם זאת יש לי מלאי גדול של כל ה-k שצריך רק שלפעמים העייפות עושה כנראה את שלה רק טוב!!!

optimi10

New member
גחלילית ../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

מי שלא שוחה .. לא טובע מי שלא עושה לא טועה בגלל החשש ליפול לא נרוץ ? אין מה לעשות ככה החיים יש אנשים עם דחפים לעשות ולעשות הרבה, בשבילם החיים הם כמרוץ המכשולים נופלים מעל משוכה וממשיכים במרוץ למשוכה הבאה ...... רק טוב ! אהההההה הטמבל שיר נהדר תודה ...

optimi10

New member
טליההההההה../images/Emo124.gif איפה את ?

שרון ליפשיץ התייבשה מחכה מהצהריים ...

jud1001

New member
אופטימי..3 שורות ראשונות שלך ../images/Emo41.gif

יש עליהן זכויות?.. כי אם לא אז אגנוב אותן

optimi10

New member
ג'וד../images/Emo141.gif לא מספיק

שברת את לבי גם את המילים שלי את רוצה לקחת לי ..??

paloma blanca

New member
יש שקוראים לזה טמבל.....

אבל אני חושבת שזה נר התקווה ש............ אני ואתה נשנה את העולם
ואם לא את העולם אז אפילו משהו בקטנה
ושום סתירה לא תכבה את הלהבה
מקסימום נשיפת היאוש תנמיך אותה טיפה
אבל היא שם... ואל תאבדי אותה לעולם

כמה זמן גחלולה לא שמעתי את הטמבל הזה

"אבל הטמבל איש טוב לב אכן נראה לו לחלק לעם את כל מה שהיה לו ואז הכיסא התנדנד כמו ערסל הטיפש התעלף ונפל הוא התעורר בערמה של קש וזבל בבגדים בהם נולד עירום וטמבל" גחלולה הכאה על חטא? הרי אמרו חז"ל שהטמבל הזה איש טוב לב ואת צודקת גחלולה אנחנו יכולים לנקות את הלכלוך של עצמנו אז מה? העובדה שאין אנחנו יכולים לנקות את הלכלוך של אחרים אנחנו טמבל? אולי צריך למצוא אסטרטגיה אחרת לניקיון?

טליה1233

New member
ואולי לא צריך לנקות בכלל?

אחד הדברים הקשים מאוד הוא לשבת אחורה ולאפשר לאנשים, אפילו לקרובים ביותר לנו, לטעות כי בסופו של דבר אף אחד לא אוהב לשהות בערימות זבל (בהשאלה) ובסיכומו של דבר: כל ישראל חברים ו"אל תעשה לחברך..." וגומר מה שרק אומר: חיה ותן לחיות, אפשר לאנשים לנשום אפילו אם לך נראה שהם הסתבכו. זו בחירתם

צודקת פנינושקההה

אני מתלבטת בין אקונומיקה למי אש
ואולי באמת לא צריך לנקות כפי שאומרת טליונת ?! ו-החשוב מכל הוא לא לאבד את התקווה
רק טוב!!!

שיר הים

New member
גחלילית יקרה, הרי כרודפת צדק, ברור

שתהיינה עוד פעמים רבות, שבהן תרגישי "טמבל"..... (אני יודעת, מניסיוני ...... מה לעשות? גמני ככה.....) אך את המהות של אדם, הרודף צדק, המנסה לתקן (ולו במעט) את העולם ... לא ניתן לשנות.

למעלה