טל פרידמן כנס שניה...

~*~gaL

New member
../images/Emo6.gif

ממש זוג נשוי.

Yuvalenko

New member
בדיוק, ואחרי זה היא תנסה לסחוט ממני

את הדירה והמכונית, שלא לדבר על הילדים... מתי - כבר עכשיו אני מזהיר אותך - בקצב הזה אין מזונות!!

Yuvalenko

New member
אל תדאגי.. ../images/Emo13.gif מתי, רציתי להודות לך

שוב על שהקשבת לי למה שהיה לי להגיד... פשוט עשית לי את היום עם הסבלנות שלך! קבלי מתנה ממני -
שבלול המאה: ע@ וגם, מלך השבלולים - W@ (זה אמור להיות כתר...)

mati88

New member
טחחחחחח...

מלך השבלולים קעלק...הרגת אותי עכשיו....
מתה עליך!!!!!! ועוד פם אחת אתה אומר לי תודה על דברים כאלה, אני קורעת אותך מכות!!! (טחחחח....
) יאללה, מקווה שאתה מרגיש יותר טוב.... בייייי..... (:):: ::))) V@ (אז מה עם השבלולים שך יותר יפים....אני נאמנה לשלי!!!
)

פIלי

New member
חחחח... אהבתי

ועכשיו אני ישתמש אך ורק בביטוי "חחח", כעונש על הייבוש שאכלתי
אגב, עם כבר ב "חחח" עסקינן, מישהו יודע מה הרעיון שעומד מאחורי זה? הרי אף אחד לא צוחק ככה... (טוב נו, אף אחד שעבר גן).

~*~gaL

New member
אהההה...

מה עדיף? האהאההאאהאאהא? בעצם, גם ככה לא צוחקים...

Yuvalenko

New member
האמת? אני לא רוצה ללכלך כאן... אבל

יש כאן אנשים בפורום שצוחקים בדיוק ככה, כמו שזה נשמע "חחחח..." ולומר את האמת - זה המווווודדד!!!! :::)))))

פIלי

New member
תגיד,

אתה רוצה להרוג מישהו עם הסמיילי מהעוות הזה?! כיאילו... מאן, כמה עיניים יש לו?! נ.ב - ממליץ בחום על התפוז המחייך
ואם אתה כבר הולך על מוזרים, אז
יעשה את העבודה יותר מהייצור המפחיד שלך...

mati88

New member
אוקי,

תרשו לי להבהיר כמה דברים.... ה"סמיילי המעוות" זאת ההמצאה שלי, וקוראים לה מפלצת.יש לה כמה עיניים שתרצה, בהתאם לכמה אתה רוצה להפחיד תאנשים... ולא, חיזר ירוק לא יכול ליות יותר טוב מהמפלצת....היא....יותר מפחידה.
ואדון יובל, יש לי הרגשה שרמזת משו בקשר לצחוק שלי....או שאני טועה?! לא...לא נראה לי שאני טועה.... ((:)::: :::)))) V@ (אגב, המפלצות הנ"ל מוקדשות לפולי....
)

למעלה