טל (לבנדר) ודפנה:

LuNaTiC

New member
סולחת

או שלא. מה סה?? נפגעתי... קצת.. בערך... לא עקרוני... האמת כן... גם אני חושבת שליאת הייתה צריכה להיות מנהלת הפורום. או אנה. אבל פנתר ביקש ממני. יש לו סיבות, כנראה. ואני אשתפר.... -ענבל-

אולי הסיבה שלו זה...

שליאת פשוט לא הייתה פה. חוצמזה הוא גם אמר שהוא לא החליט את זה לבדו אלא שהוא גם התיעץ עם נטע מנהלת הפורומים בתפוז... s@me @ne

S.tal

New member
אז אם כבר מדברים על זה...

פנטר הודיע לך מראש שאת תהיי מנהלת הפורום? או שאת קיבלת את ההודעה בהפתעה כמו שכולנו קיבלנו?! טל, t@l -ואף אחד חוץ מ``מישהו משהו`` לא הגיב על החתימה החדשה שלי..., מה אתם חושבים עליה?!

LuNaTiC

New member
כמובן...

אם אתם זוכרים הוא השאיר לי פה הודעה.. .ליצור איתו קשר מהר דרך איי סי קיו או אי מייל.. וזה בא כל כך בהפתעה.. אבל חשבתי על זה והסכמתי... בעיה שלכם.. הא הא! -ענבל-

אוי ואבוי!!!!!

אני?! בוגרת?! *רודפת אחרי coolit עם נבוט* מה זה אמור להביע? ואני חושבת שאני עסוקה מספיק בלי פורום לנהל ושאם הייתי מנהלת אותו הכל היה מבולגן לגמרי, אז לונאטיק היא בחירה *הרבה* יותר טובה!! -ליאת-

coolit

New member
אולי לא בוגרת, אבל..

את ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש (סליחה, אבל דפקתי את הראש במשהו, ועכשיו אני חוזרת על עצמי..) מתאימה להיות מנהלת פורום. פגעסוס הכי בוגר פה. אני רק מקווה שהוא לא יתחיל לרדוף אחרי עם נבוטים, שלא אכפת לו שהוא בוגר.. *שקועה במחשבות על המוות בידי ליאת התינוקית*

וכמו שגב` טאצ`יון נוהגת לומר:

That`s what you think! )Johnny and the Bomb, Terry Pratchett)קנו לי אותו לטיסה והוא ממש חמוד...^^ בכל מקרה, תיכנסי שניה לפורום האר פי ג`י שלי ותראי שאסור להרשות לאנשים פה להתנהג כמו באר פי ג`י בשום פנים ואופן! למרות שפגעסוס גם שם, אבל הוא לא כותב הרבה כ``כ..... -ליאת-

רחלי!

New member
:)

אני בעצמי רציתי ``יום אחד`` לתרגם את זה...אם תרצו אני מוכנה לעזור לכם... ואיך תירגמתם magid?

Lady_Voldemort

New member
דמט

אני שונאת את פקרד בל ואני שונאת את המחשב שלי אות בזקנט! אין לי כוח לקרוא את כל הדיון הזהץץץץ מוהאאאאההההההההההההההההההה הלורד מיצי שולט!

למעלה