טל (לבנדר) ודפנה:

LuNaTiC

New member
טל (לבנדר) ודפנה:

אתמול בלילה (בוקר:) אני ונטע (סיידר תפוחית) התחלנו לתרגם את דראקו דורמיינס ודראקו סיניסטר. היה לנו משעמם וזה היה ממש כיף. דפנה... אני יודעת שלא ביקשת או משהו.. חח אבל אמרת שיש לך בעיה עם אנגלית לא? אז עכשיו תוכלי לקרוא את זה! פאנפיקים נהדרים!!! בכל אופן, אני לא חושבת שנפרסם אותו בפורום לפני שנקבל אישור מקסנדרה קלייר. וגם אם כן נפרסם בפורום, אז בשום פנים ואופן לא באתרים כלשהם. אז אל תנסו גם לקחת אותם. ועוד משהו... אנשים!!! תלמדו להעריך את גילי בר הלל!!! העבודה הייתה כל כך קשה... ועד שנטע מצאה מילה ל - magid.... חח מסובך!!!!! אז זהו, אז אנחנו מתרגמים את הפאנפיק למי שלא בא לו לקרוא באנגלית. ואולי גם נוכל לפרסם אותו:))) -ענבל-

העצלנית

New member
ענבלו`ש וטלו`ש :cool:

אתן מדהימותתתתתתתתתתתתתתתתת. תודה רבה רבה רבה. חולה עליכן בנות ובהחלט רצוי להעריך את גילי בר הלל.

לא קוראים לי טלי!!!

לפי מה שהבנתי (מאז היום שבו נולדתי, ביום שמש ב-10 בבוקר, ב-25.2.88) קראו לי נטע!

העצלנית

New member
ואיי מצטערת- איך דפקתי לעצמי בראש

זה רק מוכיח שאני כבר לא יודעת מה הולך איתי היום. מצטערת ושוב סליחה.

LuNaTiC

New member
וקיבלנו אישור!!!!!!! *מוחה דמעה*

ממש מרגש, מבחינתי:)))))) זה הולך להיות ממש כיף ונוכל לשים את זה באתר של ליאת ולירון... לירון, את רוצה בכלל? חחחח עזבו... זה עדיין יהיה כיף!! -ענבל שמאוד שמחה עכשיו-

S.Riddle

New member
מעולה!!!!

אני מנג`סת לחברה שלי מורן שתקרא אותו אבל היא לא רוצה בגלל האנגלית.... עכשיו היא סוף סוף תוכל לקרוא את זה ולהבין למה אני כל כך חולה על דראקו!!!! *דמעה של אושר*

einzuc

New member
ניסיתי לקרוא את הפאנפיקים אתמול

ולא הבנתי חצי מהסיפור... יש מלא מילים מבולבלות שלא נכתבו נכון והסתבכתי איתן שעתיים עד שהבנתי מה אמור להיותת כתוב שם... קיצקץ זה מעולה שאתן מתרגמות את זה כי ככה אני חושבת שיהיה לכולם יותר נוח לקרוא את זה! מי יודע... אולי אתן תיהיו ה``גילי`` הבאות... :) -עינת-

נעמה ע.

New member
מקסנדרה קלייר הרלסף??

אני בשוק, אני בהלם, אני ה-מו-מה, אני ה``א מ``ם ו``ו מ``ם ה``א- המומה! עזבו, זה מין שיר כזה של חניכות שלי, אמורים לקרוא אותו במבטא צפוני שכזה... בכל אופן, אינדיד מרגש!!

LuNaTiC

New member
כן הא? מקסנדרה...

כן זה בהחלט נחמד שעכשיו כוווולם יוכלו לקרוא אותו...

coolit

New member
כאילו שו כאילו דה כאילו נא להרגע..

זה ההמשך של השיר של החניכות של נעמה.

MadonnaFan

New member
טוק טוק סנובית, טוק טוק סנובית,

תסתכלו על הלק, תסתכלו על הבגדים... טוב די!!! *מנסה לכפות על עצמי להיגע* סתם התלהבתי להיזכר בשיר הזה, למרות שההתחלה שלנו היא לא כמו אצלכם תסתכלו על... *מזריקה לעצמי זריקת הרגעה ``אההההההה....``* @מעין@ *מטיחה את הראש במנורת שולחן ביללות קורעות אוזניים*

אפשר?! אפשר?!

אני רוצה לשים! כן! כן! אני רוצה! *מהנהנת בראשה עם פוזה מפגרת* -ליאת-

SnufellS

New member
וואה...

איזה כיף זה לתרגם דברים.... זה כל כך נחמד! חוץ מהפעמים שנתקעים במילים מעצבנות שלא בטוחים איך לתרגם, אבל חוץ מזה זה ממש כיף... תמיד לפני מבחנים חברה שלי (שלא טובה במיוחד באנגלית, ותהרוג אותי אם היא תדע שאמרתי את זה), מבקשת ממני לתרגם לה את הסיפורים, והיא לומדת את התוכן בעברית... בהצלחה בתרגום, אם צריך אני אשמח לעזור! #ניצן# B-)

coolit

New member
סליחה שאני שואלת, אבל..

אולי מישהו יכול להסביר לי (ענבל..) למה עכשיו לונאטיר היא מנהלת הפורום, איך זה קרה, מה קרה לפנתר, ומה פתאום? פשוט חזרתי עכשיו מסבתא שלי, שהייתי אצלה שבוע, כי יש לי שם חברות. אז אני קצת לא מעודכנת, וכנראה גם שירתי במפר ההודעות שלי, כי הייתי ממש כמעט בהתחלה קודם.. חבל.

פנתר החליט לפרוש,

והוא החליט להעביר את הקשרביט ללונאטיק כי לדעתו היא הכי מתאימה... s@me @ne

coolit

New member
ליאת היא הכי בוגרת בפורום הזה

חוץ מפגעסוס! תסלחי לי, לונאטיק, אבל אני הייתי מעבירה לליאת.. היא פשוט נולדה להיות מנהלת פורום, לפי דעתי!

למעלה