טל גקסון אז מה קורה?
ט טל גקסון New member 24/10/03 #2 ***אל תתיחסו***../images/Emo105.gif אבא שלי החליט לנסות כאן את העניינים לי,את יכולה למחוק
D Dawson girl New member 24/10/03 #3 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *מתפוצצת מצחוק* חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח משפחת ג'קסון0 אתם הורסים!!!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *מתפוצצת מצחוק* חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח משפחת ג'קסון0 אתם הורסים!!!!!
ק קייטי הולמס New member 24/10/03 #4 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo66.gif דווקא פה הוא החליט לנסות? תמסרי לו ד"ש.
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo66.gif דווקא פה הוא החליט לנסות? תמסרי לו ד"ש.
T TiNkErBeL69 New member 24/10/03 #7 ../images/Emo28.gif ליייייי...אל תמחקי../images/Emo70.gif זה קורע.....
כ כפית15 New member 25/10/03 #8 דוגרי!!! ../images/Emo141.gif *מתארת לעצמי את אבא שלי מנסה לכתוב כאן* פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!! *מתפוצצת מתחוק!!! איזה חמוד אבא שלך!!! חחח
דוגרי!!! ../images/Emo141.gif *מתארת לעצמי את אבא שלי מנסה לכתוב כאן* פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!! *מתפוצצת מתחוק!!! איזה חמוד אבא שלך!!! חחח