טל בן-חיים

sok777

New member
טל בן-חיים

היום [שני] נכתב בעיתון ה"סאן" כי ז'וז'ה מוריניו, מאמן האלופה והמובילה בליגה האנגלית צ'לסי, מעוניין בטל בן-חיים, בלם בולטון וכי כבר בינואר מתוכננת ההעברה. 5 מיליון ליש"ט לא פחות ולא יותר, זהו הסכום שמוכן להציע מוריניו, זה המון בהתחשב בכך שבולטון קנתה את בן-חיים ב-150 אלף ליש"ט בקיץ 2004 ממכבי ת"א. טל בן-חיים אמר שיש התעניניות אך לא ידוע לו את שם הקבוצות. מאמנו של בן-חיים, אלרדייס אמר כי הוא לא מוכן למכור את טל וכי הוא גורם חיוני בהרכב הפותח. מה אתם אומרים? לא נראה לי שהוא יעבור.. ואם הוא יעבור הוא בטח לא ישחק בהרכב ראשון.. יש את טרי ואת קרבאליו וגאלאס גם.. אני אישית לא אוהב את צ'לסי אבל אם זה יעזור לו להתפתחות (קשה לי לקבוע אם זה יעזור כי אני לא יודע כמו הוא ישחק.. אבל הוא ישחק ברמה הגבוהה) אני ישמח מאוד אם טרי יפצע כי ככה הוא ישחק יותר. מה שבטוח הוא בלם ברמה גבוהה. אללה בן-חיים. http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=70270&bz=8

dlml

New member
הוא יצליח לראות דקות.

אחרי הכל, הוא יהיה פחות או יותר הבלם המחליף היחיד, גאלאס משחק רק מגן בשנתיים האחרונות וגם ככה הוא רוצה לעזוב, הוט כנראה עובר לבאיירן מיינכן, וגלן ג'ונסון גם יותר מגן מבלם, וגם ככה בן חיים לא פחות טוב ממנו..

אם מוריניו באמת מעוניין בו

אז אין לי ספק שהוא יעבור. הלוואי, זה יהיה מצויין לכדורגל הישראלי.

Big Joni1

New member
השחקן הישראלי הכי טוב כרגע

לפי דעתי, טל בן חיים הוא שחקן מעולה ומגיע לו להיות בצ'לסי, אם לא לפתוח
כולם חושבים שיוסי בניון הוא השחקן הישראלי הטוב ביותר כיום, מכיוון שהוא משחק בעמדה התקפית יותר, אבל אני בטוח שטל בן חיים טוב יותר ואפשר גם לראות את זה לפי פרסומים אלה. בהצלחה לו

sok777

New member
אתה אומר את זה כי אתה אוהד מכבי ת"א

וזה די ברור.. אי אפשר לקבוע מי יותר טוב. נכון שטב"ח הופיע באופ"א והציג יכולות טובות בבולטון והגיע לדרג גבוהה והוביל את הקבוצה שלו למקום 6 בליגה האנגלית למרות שזה לא רק הוא.. זה כל הקבוצה. אבל במניון הציל את הקבוצה שלו מירידה, גם לא רק הוא אבל בעיקר. אי אפשר להשוות. כל אחד בעמדה אחרת! אבל בהחלט שני שחקנים ענקיים שמביאים הרבה כבוד למדינת ישראל ולספורט הישראלי בפרט.

Big Joni1

New member
דווקא לא.

אני מעריך מאוד גם את בניון, זנדברג, עומר פרץ, מליקסון, מליחי ועוד הרבה הרבה שחקנים ישראלים טובים אחרים, גם כאלה שלא משחקים במכבי ת"א, הקבוצה שאני אוהב.

bobby6killer

New member
הוא יהרוס לעצמו את הקריירה-אסור!!!

טב"ח אמור לעבור לצ'לסקי כמחליף להוט',קריאה קצרה בעמוד שחקן שלו מראה שהוא קיבל רק דקות בקבוצת המילואים,ומעט מאוד דקות בקבוצה הרגילה. הצד הבהיר של כל העסק הוא שלפחות בסטמפורד ברידג' רומן קנה ספסל נח וחם.

SiC

New member
מסכים

הוא סתם יהיה שם "נער פוסטר" שכמעט ולא ישחק. יהיה לו חוזה הרבה יותר טוב זה בטוח טהטא יוכל להגיד בעוד 30 שנה "אני שחיקתי בצ'לסי" אבל חוץ מללבוש את האימונית שלהם הוא לא יעשה הרבה ולא בגלל שהוא לא מספיק טוב בשביל לשחק שם... פשוט לא יתנו לו דקות :\

אין לו מה לחפש שם

לא על הספסל. אני מסכים שהוא שחקן מצויין שצריך להיות בשלבים הגבוהים באירופה, אבל לא בצ'לסי..שלא יעשה את הטעות הזאת.

ממממ

תסתכל שוב על הספסל של צ'לסי, יש שם שחקנים מנבחרת אנגליה וכאלה שיכולים להיות שחקני מפתח בכל קבוצה אנגלית. בן חיים לא הבלם הכי איכותי, ואני לא בטוח שהוא יהיה רוב הזמן על הספסל, וגם אם כן, אז תמיד אפשר לעזוב. אני חושב ששנה בצ'לסי זה מספיק בשביל לבנות שם עולמי, גם אם הוא לא שיחק כל משחק. אם הוא לא יסתדר שם, אני בטוח שאחרי זה הוא ימצא לעצמו מקום יותר טוב מבולטון, ושלא נדבר גם על חשבן הבנק שלו שיקבל זעזוע רציני.

שנה על הספסל של צ'לסי והוא לא יקבל

כלום. אם הוא ילך להיות בהרכב הראשון(ויש אפשרות כזאת) של קבוצות כמו מנצ'סטר וארסנל הוא ירוויח הרבה יותר. בן חיים עושה רושם של בנאדם רציני, ככה שאני מאמין שהוא לא יבחר בכסף בשביל להרוס את הקריירה שלו.

דבר ראשון

אני לא בטוח שהוא ממש יהיה שחקן ספסל, הוא שחקן צעיר ומאוד מוכשר, ומוריניו יתן לו את ההזדמנויות שלו. ודבר שני, שנה על הספסל של צ'לסי ממש לא תהרוס לו את הקריירה, היא רק תבנה לו שם עולמי, וברגע שהוא יצא משם הוא יהיה מבוקש בכל העולם.

תן לי שם של שחקן מהספסל של צ'לסי

שיש לו שם עולמי. אני לא מכיר, ואת האמת גם ככה רוב השחקנים של צ'לסי נחשבים ליותר אפורים מהכוכבים הגדולים. אם בן חיים הולך לשם הוא יהיה נער פוסטר, ולא בגלל שאני מזלזל ביכולות האישיות שלו ממש לא, אבל אני פשוט לא מאמין שהוא יקבל הרבה הזדמניות אם בכלל.

השוער האיטלקי

הבלם הגרמני הצעיר, לא זוכר את השמות, לפי המנג'ר הבלם הזה הוא מצויין. קז'מן היה על הספסל של צ'לסי, רצה לעזוב והיא הוא באטלתיקו מדריד, אני לא חושב שהיה לו לפני צ'לסי שם יותר גדול משל בן חיים היום.

positive energy

New member
האמת

לפי המנג'ר (01/02) הוא היה תותח כבר בpsv, והבקיע אצלי בממוצע כמעט גול למשחק למרות שלא שיחקתי איתם בכלל

אתה מדבר לפני המנג'ר, וקורא להם לפי

המדינה שלהם. זה רק מסביר עד כמה בנאדם יכול ללכת לאיבוד על ספסל, ולא משנה של איזה קבוצה.

dlml

New member
אני באמת לא מסכים איתכם.

רוברט הוט (הבלם הגרמני הצעיר), שון רייט פיליפס, גלן ג'ונסון, ג'ו קול, קרלטון קול, מטייה קז'מן, מייקל פורסל, דל הרנו,ג'רמי, ויין ברידג' והרנן קרספו היו/עדיין נמצאים, בספסל של צ'לסי (בהנחה שרובן, דף, פריירה,גאלאס ודרוגבה בהרכב) מישהו יכול להגיד שהם לא מוכרים/משחקים או מוערכים? זה נכון שלרוב שחקני הגנה מתחלפים פחות אבל עדיין, אם יש משהו שצ'לסי לא חזקה בו זה מחליפים לשני הבלמים, אני בטוח שטל יראה דקות, נכון שהוא כנראה לא יפתח ולא יראה הרבה מאוד דקות, אבל הזמנויות לא מעטות הוא כן יקבל.

SiC

New member
שטויות

בכמה משחקים רוברט הוט שיחק? בשנתיים שהוא בצ'לסי אפשר לספור אותם אולי על 2 ידים (בקושי) ועובדה שכל הקבוצות שרוצות אותו הן מגרמניה... אין לו שם כזה גדול למרות שהוא שחקן מצויין לפי המנג'ר (לא יודע אם במציאות גם כי לא ראיתי אותו משחק!) ובגלל זה קבוצות מחוץ לגרמניה לא רודפות אחריו. בקשר לקזמן, הוא כיכב בפ.ס.ו והיה איזה פעמיים מלך השערים הליגה הגרמנית. הוא גם שיחק מצויין בליגת האלופות, ככה שהוא הגיע ככוכב לצ'לסי חלוץ שני לצד דרוגבה וגודיונסן חטף לו את המקום, ביחד עם שינוי שיטת המשחק של צ'לסי מ4-4-2 לסוג של 4-3-3

dlml

New member
קודם דבדוק נתונים.

תראה משחקים, תקרא כתבות, ואז תוכל להגיד שטויות, אני מסכים שהוט הוא הכי חלש מבין אלה שאמרתי, קז'מן לא שיחק טוב בצ'לסי, פשוט מאוד, לא סיפק את הסחורה, ולמרות זאת הוא קיבל לא מעט דקות והוא זה שרצה לעזוב. והוט אגב, שיחק בשישה משחקים העונה (כמחליף או כפותח בכל המסגרות) וב14 בשנה שעברה. וגלן ג'ונסון שיחק בשני משחקים העונה ו29 בעונה שעברה, בהנחה שטל בן חיים יבוא במקום שניהם, הייתי אומר שהוא יקבל לא מעט דקות לא?.. ומבחינת שם, איפה שמעו יותר על דל הורנו, קז'מן, פורסל, שון רייט פיליפס, בקבוצותיהם הקודמות או כמחליפים בצ'לסי?

למעלה