טל בן-חיים

SiC

New member
אין מה לבדוק נתונים

כי אני יודע מה אני אומר :) מה שאמרתי על הוט בא להראות הגזמה, לא בזה שהוא שיחק באמת 9 משחקים כל העונה :) אבל אם הוא באמת שיחק 14 משחקים עונה שעברה זה בהחלט מגוחך... ומבחינת שם אתה באמת מדבר שטויות... דל הורנו נחשב לאחד המגנים השמאליים הטובים בעולם *לפני* שהוא עבר לצ'לסי, קז'מן היה כוכב אירופי עוד בפ.ס.ו ושון רייט פיליפס היה מוכר גם כן לפני... נכון שערך השוק שלהם קפץ כשהם חתמו בצ'לסי אבל הם נחשבו לכוכבים בקבוצות שלהם. פרוסל באמת לא היה מוכר לפני זה אבל הוא עדיין לא נחשב לכוכב...

dlml

New member
עדיין אני לא מסכים איתך

בוא נגיד שטל ישחק במקום הוט וגלן ג'ונסון אוקיי? כבר הבאתי לך נתונים סטיסטים שהם משחקים לא מעט, אז מה עוד אתה יכול להגיד? אין מה לומר, זה פשוט מאוד לא מעט דקות.. ובקשר לדל הורנו וקז'מן, נכון, לנו כחובבי כדורגל הם היו מוכרים, אבל ל80% מצופי הכדורגל אני מבטיח לך שהם לא היו מוכרים, אותו דבר עם טל, לחובבי הכדורגל ידוע שהוא בלם טוב, אבל למי שרואה רק משחק פה ושם ולא ממש מתעניין בכל מה שמסביב אין יותר מדי מושג מי זה טל, ואם הוא יהיה בצ'לסי, הם כן ידעו.

אני לא רואה משחקים

אבל אני קורא ויודע מה היה, ואני רואה הרבה שחקנים מעולים שיושבים על הספסל, וזה לא לפי המנג'ר. ג'ו קול, דל הורנו, ג'רמי זה כבר מספיק, אלה שחקנים יותר מוכרים מבן חיים, ואם אני לא טועה הם (חוץ מהונרו?) שחקני ספסל. (נראה לי אייט פיליפס גם לא משחק בהרכב ראשון, אכן?) אבל אין צורך להמשיך, אתה לא תשכנע אותי, אני כנראה לא ישכנע אותך, ואם טל בן חיים יחתום, אני ארוץ ללוח אירועים, ועוד שנה אני יגיד לך "אמרתי לך"

ben060

New member
שיעבור

זה ינפח את חשבון הבנק שזה חשוב ואולי הכי חשוב. פראייר עם הוא לא עובר

inko

New member
אני לא בטוח

מצד אחד זאת צ'לסי: אחת הקבוצות הגדולות בעולם ויש שם הרבה כסף אבל מצד שני הוא לא יישחק ולא חבל? למרות בטח תוכל לראות אותו במשחקי ידידות\גביעים אם צ'לסי לא עפה מכולם כבר וכדומה...

למעלה