טלקנזיס

Scaly

New member
טלקנזיס

נכנסתי למאמרי הפורום...ומצאתי 2 מאמרים על טלקנזיס.. משום מה..הם די היו מנוגדים אחד עם השני.. הבנתי את הרעיון הכללי אבל מסתבר(כנראה) שיש דרך טובה יותר כי אם יש ניגודים בדרכי פעולה תמיד יוצאת דרך טובה יותר.. מישהו יכול על טלקנזיס ואיך להפעיל את זה? אבל לא ברמה יסודית של כמה שורות כי האמת שאני די רציני עם זה.. תודה לעוזרים

jbu

New member
אתה יכול להסביר למה אתה חושב שהם

אתה יכול להסביר למה אתה חושב שהם מנוגדים?

Scaly

New member
כי......

הראשון מדבר על אנרגיות פנימיות בתוך הגוף והשני מדבר על כוח מגנטי בכל אובייקט מחוץ לגוף

jbu

New member
../images/Emo4.gifאין לי כוח להסביר לך אבל

הם לא נוגדים אחד את השני, חוץ מזה שהשני אומר שאנרגיות זה שדה מגנטי אבל המאמר השני הוא רק תאוריה על איך הדברים עובדים, תחפש את ההודעות שלי עם הנושא בפורום פעם נתתי כמה תרגלים, אבל הינה זה בקצרה: דבר ראשוןאתה חייב לקלוט שמדובר בהמון השקעה, גם מומלץ לעשות את האימון בזמן קבוע ובשקט. תעשה מדיטציה לפני התרגלים. להלן התרגלים:
תתלה על חוט תפירה מחט תתרכז בה ותנסה להזיז אותה.
שים מחט במים ותנסה להזיז אותה
שים את המחט על חוט, תקשור\תדביק את החוט לפקק ותסגור אותו בבקבוק כך שאוויר לא יוכל להיכנס, ותנסה להזיז אותו. אתה יכול לדמין שאתה מזיז את החפץ עם היד או ל"הרגיש" איך אתה מזיז את החפץ או יותר טוב שניהם, עדיף לגעת בחפץ הרבה כדי להכיר את האנרגיות שלו. בהצלחה.

Scaly

New member
אוקיי...נראה לי שהבנתי

מה לעשות..תודה אני מבין שהצלחת נכון?.. ואני צריך "להיקשר" אל אותו חפץ...כלומר להכיר את השדה המגנטי שלו והכל?

jbu

New member
כן כמובן

אבל הפסקתי עם זה כי זה יותר מידי עבודה על כלום... תקרא לזה שדה מגנטי,אנרגיות או ג'חנון אבל בגדול כן, יש כאלה שמדמינים שהם החפץ בעצמו והם מדמינים שהם זזים.

למעלה