טלקינזיס

zakalaka

New member
אז זהו שאתה לא יכול לחשוב על זה

בגלל שקראתי שבשביל להצליח צריך לרוקן את הראש ממחשבות ואם חושבים על איך לרוקן את הראש אז בעצם אתה חושב

צ ל

New member
תנסה את זה

להזיז את החפץ עם היד/רגל/או אם ממש קשה לך אז זרוק עליו איזה נעל בית זה יזוז? אני לא מצליח להבין את האובססיה שכולכם. הצורך בלהזיז דברים על ידי מחשבה,לזוז ממקום למקום על ידיד מחשבה וכו´. לי זה נראה פשוט דחף של עצלנים, וזהו. כי גם לפי התאוריות של כל ´המנוסים´ פה, זה נראה הרבה יותר קשה מלהזיז את זה בעזרת היד. לא כך?

mga-abir

New member
המחטיא

מדוע אובססיה, ומדוע כולם. בסך הכל מענה. ואם הנושא אינו מענינך היה לפחות מעודן בבקשה. אני משליך נעלים ואיני פוגע אז מה עושים? לשיטתך בברכה אביר

צ ל

New member
אל חשש מחטיא יקר

כנראה ששכחת? נעלי בית באים בזוגות!!!!
וברצינות: בטלקינזיס אתה לא מזיז את החפץ, כי החפץ מההתחלה לא יכול לזוז מעצמו (לדוגמה כוס מים), ולכן לא יעזור לך אם תתאחד עם הכוס מים כי לא תוכל לגרום לו לזוז כי הוא לא יכול ממהתחלה, וכל מה שזה יצא לך מזה, זה האמפטיה אל אותה כוס מים וזהו. ולומר למישהו : "אתה צריך לרוקן את המחשבות שלך" טוב על זה מישהו התחיל לענות ואני לא ארחיב ושאני קורא את העצות האלו, וכל מה שנות זה לצחוק.

desert water

New member
צל....

הצורך לבחון את היכולות שהן קצת מעבר... אצל כל אחד הצורך הזה מתבטא אחרת. ועכשיו למה שהטריד אותי באמת... רק נעליים?...אי אפשר להשליך דברים כבדים יותר? גדולים יותר עדיף... כך סיכוי הפגיעה גדול יותר. :)

צ ל

New member
desert water

אני לא מתנגד לכך שאנשים מתענינים ומנסים כל מיני דברים לא שיגרתיים, עד רבה, אני אפילו מעודד את זה. מה שהפריע לי זה האופן שבו ענו לשואל, ממש הייתה יכול לשמוע את חיכוך הגרון לפני מתן התשובה. ובטון רציני: מה הוא המניע לבקשה ולתשובה. אני לא כל כך מאמין שאנשים רוצים לדעת את זה "סתם". ואם משהו יודע באמת, הוא אינו ממהר כל כך לתת את התשובה. ולגבי נעליים.... הכל תלוי במה אתה רוצה להזיז!!! רק להזכירך, הצעתי נעליים מכוון שאם מפספסים .... :)

רק רגע

לקום,ללכת אל החפץ ,להרים אותו, ולהזיז למקום אחר- הכל נעשה בעזרת המחשבה! כל תנועה שלנו נעשית בעזרת מחשבה. הבעיה נפתרה.....לא?

למעלה