טלפתיה

Cherraberry

New member
טלפתיה

תמיד התעניינתי בנושא של העל טבעי, בדברים שלא תמיד אפשר להסביר או למצוא להם תשובות. הנה כמה סיפורים אישיים מעניינים שגרמו י להתעניין בנושא. הראשון מדובר על הבן הקטן של דודה שלי (כרגע הוא בן 4, וחי בארה"ב אבל הסיפור התרחש כשהיה בן שנתיים) כשסאמי נולד, היו לו סיבוכים בלידה, וכתוצאה היו צריכים להאכיל אותו עם צינור האכלה. אמא שלי באה לבקר את דודה שלי ושתיהן באו להשכיב את סאמי לישון, הוא הסתכל על דודה שלי ושאל אותה- אני הייתי מאוד חולה כשהייתי קטנטן נכון? אמא שלי ודודה שלי היו המומות והן ענו לו- איך אתה יודע את זה? אז הוא ענה להן- 'I saw Sammy very sick from up." עכשיו זה ילד קטן שבקושי יודע לדבר, לכן אמא שלי שאלה אותו שוב אם הוא באמת התכוון לזה שהוא ראה את עצמו מלמעלה. והוא ענה כן- שהוא ראה את עצמו שוכב במיטה ישן. גם לאחותי הקטנה היו כמה אירועים דומים. יום לפני רעידת האדמה הגדולה בתורכיה (שנדמה לי שהיה לפני 3-4 שנים? ) אחותי שהייתה בת 9, אחותי ואני ישבנו בסלון. כשהיא קמה ללכת למטבח, היא עמדה שנייה ואמרה שהיא מרגישה סחרחורת נוראית, כאילו שהאדמה רועדת. היא שאלה אותי איך אני לא מרגישה את זה כוון שהתחושה ברגליים הייתה עד כדי כך חזקה. היא נורא נבהלה ואמרה שהיא חושבת שיש רעידת אדמה. אמא שלי החליטה לבדוק את העניין ולמחרת כשהיא פתחה את הטלוויזיה- גילינו שבאמת הייתה רעידת אדמה. היו עוד כמה מקרים כשאחותי טענה שבחלום היא פגשה את סבתא רבא שלי (שהיא לא זכתה להכיר אותה אף פעם ולא ידעה את השם שלה או איך היא נראת) ולאחר החלום היא נתנה תיאור מלא ומדוייק של סבתא שלי. או היה מקרה אחד בזמן שהיא התקלחה, והיו אדי מים על הקיר ופתאום היא ראתה יד מרוחה על הקיר. היד הייתה בחלק העליון של הקיר (איזור גבוה שאי אפשר היה להגיע אליו בלי סולם) ביום למחרת הדלקנו את החדשות וראינו שהיה פיגוע ועל הקיר הייתה את אותה היד מרוחה בדם. בדיוק באותו גובה שעל הקיר. מעניין הא? יש עוד כמה סיפורים..

האפור

New member
אכן מעניין...

אני לא רוצה לקרוא לך שקרן אבל הסיפורים נשמעים מאוד הליוודיים, ככה שאם אתה לא טרול אתה חופשי לגלוש ברחבי האינטרנט בחיפוש אחר חומר על טלפתיה..

P o M i K i

New member
הסיפור הראשון.

יכול להיות שהוא יצא למסע אסטרלי, זה דפקה הגיוני. גם אני אחרי שהבנתי מזה מסט אסטרלי הבנתי שכבר היו לי כאלו שהייתי כטן ואני מכיר עוד מישהו כזה. בקשר לסיפור השני, הרבה פעמים שקמים במהירות מרגישית סחרחורות וכאבי ראש, זה רגיל לגמרי. והשלישי באמת נשמע מופרך.

Weirdi

New member
מסע אסטרלי.

לפי מה שקראתי ברחבי האינטרנט, נראה שלהרבה ילדים יש חוויות של מסע אסטרלי. למוח של הילד זה לא נראה משהו מוזר, או שונה. שאלתי את אחותי הקטנה [היא בת 6] אם היה לה משהו כזה, היא אמרה שהיא פעם חלמה שהיא מעל למיטה של ההורים שלי, מסתכלת עליהם, ואז עוברת דרך הקיר חזרה לחדר שלה והיא ראתה את עצמה מלמעלה, ואז היא נפלה מהר והתעוררה. ולגבי הסיפור השני- זה באמת רגיל שהלחץ דם יורד פתאום ויש סחרחורת [וכל הופך שחור]. בנוסף, חיות יכולות להרגיש רעידות אדמה. לי ולחברה שלי היה לילה מאוד מוזר, של עיקצוצים בקצות האצבעות, והרגשה מוזרה , עור ברווז... ואז גילינו שהייתה רעידת אדמה. הכל מוסבר על ידי חשמל סטטי, כמובן, ושינויים קלים שאפשר לתפוס אם שמים לב אליהם.

BlaT©

New member
../images/Emo45.gif

גם אני קראתי סיפורים רבים על ילדים שחוו חוויות חוץ גופניות, כנראה שזה נפוץ יותר אצלם. והעניין של רעידת האדמה, כמו שכבר אמרו - כשיש לחץ דם נמוך וקמים ממיטה\כיסא\ריצפה - למשך כמה זמן כואב הראש ולא רואים כלום, עד שזה עובר. ההרגשה בהחלט יכולה להיתפס ככזו של רעידת אדמה. זה קורה לי המון.

האפור

New member
גם..

התופעה של רעידת אדמה יכולה להיות משוייכת לאשלכה אסטרלית כלשהי, אני זוכר שכשהייתי קטם ולא נרדמתי כמה וכמה פעמים מצאתי תא עמצי רץ אל אמא שלי ואומר לה שהרגשתי רעידת אדמה, בכלל בהרבה מצבים יצא לי להרגיש רעידות אסטרליות זה לא כלכך נדיר כמו שזה נשמע..

ToryMaster

New member
../images/Emo12.gif

כל הדברים האלה קרו במשפחה שלך? הייתי שמחה אם היית מעלה לכאן עוד כמה סיפורים ומרשה לי להעלות את זה למאמרי הפורום

למעלה