טלפתיה

HiddenDictator

New member
טלפתיה

יש ביני לבין ידידה שלי טלפתיה ואנחנו רוצים לדעת על מזה יכול להעיד אבל אל תשאלו במה מתבטאת הטלפתיה. תודה מראש.

Esmerallda

New member
אמממם...

קודם כל, זה נכתב לרוב "תלפטיה". לעניין עצמו, תלפטיה היא בדרך כלל ביטוי להיכרות עמוקה עם אותו אדם. כשאתה לומד להכיר בנאדם לעומק אתה גם יותר פתוח אליו, לעיתים זה גם מוביל לתלפטיה. -הצוענייה. נ.ב. זה לא חכם לבקש לא לשאול, כי אז שואלים דווקא: במה מתבטאת התלפטיה שלכם?

HiddenDictator

New member
ו

אנחנו תמיד אומרים אותו דבר וחושבים על אותם דברים באותו הזמן וזה לא יכוליות צרוף מקרים עובדה שזה לא קרה לי אף פעם אפילו לא פעם אחת עם בן אדם אחר תודה שוב

ToryMaster

New member
שלום

אני אל מאמינה שאפשר לקרוא לזה טלפתיה, אני חושבת שזה יותר כמו היכרות כל כך מעמיקה עם חבר/ה שלך, שאתן יודעות בתת מודע שלכן מה האחרת תגיד (אם אתה בן, קבל את סליחותי ותנחומיי, ופשוט תחשוב שההודעה נכתבה בלשון זכר)

HiddenDictator

New member
תראי אני לא יודע עד כמה זה היכרות

מעמיקה, סך הכל אנחנו מכירים כמה שבועות ורק מתכתבים אז לא יודע עד כמה זה נכון מה שאמרת

ToryMaster

New member
ובכן

זה יכול להיות סתם חיבור או משהו, או אולי יש לכם נשמות תואמות, קשה לי לקרוא לזה טלפתיה

BlaT©

New member
../images/Emo45.gif

יש לי את ה"טלפתיה" הזו עם כל אחד מהחברות שלי. זה לא דבר על טבעי כלל וכלל.

Marsha Figg

New member
זה טלפתיה לא?

נראה לי זה אותו החוק של מתמטיקה ואתלטיקה רק להפך- mathematics ו-athletics זה th ואז t, אז חובה שזה יהיה ת' ואז ט', וטלפתיה זה telepathy כלומר t ואז th, אז זה בטח להפך- ט' ואז ת'.
רחלי

Esmerallda

New member
כן, זה טלפתיה.

אני בהחלט לא שמתי לב שכתבתי, כי כתבתי מהר ובכלל לא חיפשתי היגיון. זה בהחלט טלפתיה. אבל לא בגלל הדוגמאות שנתת, זה יותר מהכיוון של טלוויזיה, טלפון, וכן הלאה (הקטע של ה: טל tele). -הצוענייה.

למעלה