טלפון רוטט??

motic9876

New member
טלפון רוטט??

שלום לסבא שלי יש ליקוי שמיעה קשה. יש לו טלפון שמגביר 50DB אבל הוא לא מצליח להבין חוסר היכולת לדבר בטלפון מפריעה לו מאוד. מה הפתרונות האפשריים? הבנתי שיש איזשהו טלפון שמבוסס על רטט שמגיע לעצם הגולגולת במקום שמע רגיל. מישהו יודע משהו על זה? תודה!!

moran f

New member
*איזו* בעית שמיעה יש לו?

אם הבעיה עצבית לחלוטין, טלפון כזה (אם קיים ואם לא, אין לי מושג) לא יעזור לו.

Kanish

New member
חשבת פעם לכתוב מה כן יעזור

ולא רק מה לא יעזור?

Kanish

New member
קראי את מה שהשואלים כותבים

ואז תדעי מה הבעיה. לפחות במקרה הזה וגם בכמה מקרים אחרים תיארו בדיוק לא רע בכלל מה הבעיה. כמובן מותר לך לכתוב מה שבא לך - רק חבל שזה תמיד שלילי.

moran f

New member
אבל הוא לא תיאר מה הבעיה

להגיד "ליקוי שמיעה חמור" זה פשוט לא פירוט מספיק, מה לעשות? בכל מקרה, אני אומרת את מה שיש לי להגיד, טוב או רע. אם בא לך לעשות טבלת ניקוד של חיובי מול שלילי - לכי על זה.

Kanish

New member
אוקיי

אז אם ברצונך לעשות כן, אפשר לכתוב במילים יפות שקשה לדעת במה לעזור כי תיאור הבעיה אינו ברור לך. לי אישית נראה שמדובר בשומע שאינו מודע להרבה אפשרויות ואולי אולי אולי פשוט צריך יותר אבחון, אולי מכשירי שמיעה ואולי הפנייה למקום המציג אביזרי עזר שונים בתקווה ששם יוכלו להציע יותר דברים. האם זה נשמע לך סביר?

moran f

New member
גם לי יש רעיון

את תכתבי את התוכן שאת רוצה לכתוב בניסוח שאת בוחרת לכתוב בו ואני אכתוב את התוכן שאני רוצה לכתוב בניסוח שאני בוחרת לכתוב בו. האם זה נשמע לך סביר?

Kanish

New member
כמובן

כמובן שהכל סביר, מורן. אם את שמחה עם מה שכתבת - בבקשה. איש אינו מבקש לכפות עלייך דבר ולא חצי דבר.

Kanish

New member
:) בבקשה

נראה לי שבזאת סיימנו את הדיון הפורה והמעניין שלנו. בהצלחה בדרכך ובהחלטותייך.

זהבית135

New member
את ממש תוקפנית, לידיעתך

קאניש צודקת. את מתנפלת על כותבים תמימים ותוקפת אותם על לא עוול בכפם. לתשומת ליבך. אפשר להגיד דברים אחרת, לא מוכרחים "לרדת" על כל מי שכותב דברים שאינם לרוחך.

moran f

New member
וואו, עד שאמרת לא שמתי לב!

ההערות האלו מיותרות. אני יודעת מה אני כותבת ואיך, תודה. הגיע הזמן להתחיל להתייחס לתוכן במקום לצורה (ובטח שלא לכותבת).

זהבית135

New member
ואת גם צינית, שזה סוג של תוקפנות כועסת

הגיע הזמן שתפסיקי לתקוף, ואז יפסיקו להעיר לצורה ויתחילו להתייחס לתוכן דברייך.

moran f

New member
תודה רבה על ניתוח האישיות

אין לי מילים להביע באמצעותן כמה הוא תרם לי. התגובה של אנשים אחרים היא התגובה שלהם, לא שלי. אני לא זו שתחליט מה אחרים יעשו.

זהבית135

New member
לא, אבל את תחליטי מה את תעשי

וכשמספר אנשים כאן בפורום מגיבים לדברייך בצורה דומה, ומביעים זעזוע ודחייה מתשובותייך, אולי הגיעה השעה שתעשי את לעצמך ניתוח אופי.

moran f

New member
ואני באמת מחליטה מה אני עושה

חשבת להיות פסיכולוגית? וואו, את מה-זה מדהימה בזה!

זהבית135

New member
התגובות שלך מזמינות מלחמה וממש מדגדג לי

להשיב לך כגמולך וללעוג לטפשותך, אבל אוותר לך. אמחלת לך הנאה צרופה מכל מילה שאת שופכת פה בפורום. I rest my case. שבת שלום.

moran f

New member
איזה מזל יש לי, תודה!

אבל יפה שפתחת ניק חדש רק בשביל לוותר לי.

Kanish

New member
טלפון

על טלפון מהסוג שתארת לא שמעתי, אבל אני לא שומעת טוב אז אולי פיספסתי :) אני מבינה שמדובר באדם שהתחרש ולא במישהו שאף פעם לא היה שומע. במקרה כזה אם הוא עדיין לא עבר בדיקה אודיולוגית מאוד מומלץ לקחת אותו לבדיקה כזו לראות אם מכשירי שמיעה יעזרו לו גם לשמוע בטלפון. מעבר לזה, יש טלפונים שאמנם אינם מבוססים על רטט אבל איכות הצליל בהם "נקייה" יותר ואפשר לשלוט בעצמת הקול שלהם. אני ממליצה ליצור קשר עם ארגון "בקול" ולראות אם יש להם במרכז ההדגמה שלהם טלפון או שניים מהסוג הזה וללכת לנסות אותם במקום. ליצירת קשר: טלפון: 03-5257001 פקס: 03-5257004 Email: [email protected] בהצלחה!

למעלה