טלפון בדירה

לא. הם משתמשים בתשתית האינטרנט.

ADSL, כבלים, Wimax... כל דבר שיחבר אותך לאינטרנט במהירות סבירה.

ADSL זה של בזק...

זה בעצם היתרון של בזק והוט על שאר החברות, שרק להן יש תשתיות. ד"א, מה זה Wimax

נכון להיום - כן.

ולסטייה רצינית שלא קשורה לפורום... Wimax זו טכנולוגיית תקשורת אלחוטית. היום יש לנו אינטרנט אלחוטי WiFi שעובד למרחק של עד 30 מטרים, WiMax מאפשר אינטרנט אלחוטי למרחק של עד 50 ק"מ (בשטח פתוח). אתה יכול למצוא על זה הרבה מאוד חומר באינטרנט. זה כבר באמת לא שייך לפורום...

כן, הם מוציאים אותי מדעתי

כשעוד הייתי בברורים איתם לגבי המחירים, הם נמנעו ככל הניתן מלהזכיר את העובדה שאני משלמת גם לספק אינטרנט (בדירה של ההורים הם התעסקו עם זה אז לא היה לי מושג) ורק בשיחה השלישית כשכבר הכרתי את כל הנציגים LOL הם נזכרו להגיד לי. (עד אז הייתי בטוחה שזה מסתכם ב110 ש"ח לחודש והיה לי כיף מאוד להאמין) וכל העניין הזה של שקל יותר ושקל פחות- הם מתעקשים על העניין כאילו זה היה חלק מתנאי העבודה שלהם- עד שכבר אמרתי לנציג- עזוב אותי מהשקל הזה, תפסיק לתקן אותי, ובא נדבר תכלס- כמה אני משלמת? 49 לזה זה 50, 69 לזה זה 70, וככה המתמטיקה שלי עובדת. שקל פחות לא עוזר לי (גם כן שיטת שיווק
) וכבר הוצאת אותי מדעתי. ואכן הנציג מאוד השתדל, אפילו שהתפלק לו איזה 39 פה ושם במקום 40.

כי זה חלק מתנאי העבודה שלהם...

להגיד את המחיר האמיתי ללקוח. אין שום הגיון בכך שיתאפשר לנציג שירות להגיד ללקוח מחיר אחר על דעת עצמו.

כמובן שלא על דעת עצמו

אבל כשאני מדברת איתו ומבקשת ממנו לעזור לי רגע להעריך את המחיר (בגלל שלפני שניה הוא בילבל אותי לחלוטין), ואני אומרת לו- "אוקי, זה בערך 50 ש"ח, וכאן עוד תוספת של משהו כמו 70 ש"ח...." והוא נכנס לי לדברים עם הארבעים ותשע ושלשים ותשע... זה מרגיז כמו טיפטוף של ברז כשאתה מנסה להרדם.

Laybe

New member
צריך

לדחוק אותם לפינה ואז הם מסבירים לך יפה יפה כמה אתה משלם להם, כמה לספק, האם יש התחייבות, האם אפשר להקפיא מנוי ולהעביר אותו למקום אחר וכל שאר הדברים החשובים. אבל הוט היו בסדר, והם אפילו התקשרו לבדוק שהכל הסתדר לי עם האינטרנט

אתה מזכיר לי נשכחות

הם הביאו אליי טכנאי שישב כאן ארבע שעות (הפסדתי יום עבודה),לא הביא מודם אינטרנט כי "נגמרו לו", יצא להביא מודם, אחר כך הוא הסתבך עם ההתקנה, הבחור המסכן לא ידע מה הוא עושה כאן בכלל, לא יודע אנגלית (הוא שאל אותי מה זה לעזאזל area וקרא את המילה "אראה" - קמץ סגול קמץ, במלרע), וטען שהבעיה במחשב, שלמרות שיש לו רשת אין לו USB (כן, ענתיקה) ולמרות שבעבר היה מחובר לאינטרנט עכשיו אי אפשר לחבר אותו. השגתי תוך רבע שעה מחשב נוסף (אל תשאלו) וגם איתו הוא לא הסתדר ואמר שצריך לפרמט (אחרי שהתקשר לשאול את כל העולם ואישתו), לא הפסיק להתלונן עד שביקשתי שילך, הוא לקח את הדברים שלו ויצא. התקשרתי להוט ואמרתי שאני דורשת שיגיע אליי טכנאי שלפחות יודע אנגלית ויודע להתמודד עם בעיות במחשב. הוא הגיע אחרי שבוע, בנתיים כדי למנוע הפתעות פירמטתי את המחשב (לבד, ח"ח לי) ואחרי מאבקים ופאשלות התקינו לי אינטרנט.

אה, וגם

הטכנאי הראשון גילה שיש לי כבלים פיראטיים, אז כשהשני בא החבאתי את הטלויזיה, הוא שאל מה זה הכבל ואם יש לי כבלים ואמרתי לו שאין לי מושג (כי הראשון חקר אותי כאילו חייו תלויים בזה)- אז הוא ניתק לי את הכבל של הכבלים, שבוע הייתי בלי טלויזיה עד שהתעסקתי קצת עם החוטים והתחברתי חזרה (בין לבין גם דפקתי את כל החיבורים של הטלפון והאינטרנט, אבל בסוף הסתדר לי).

Laybe

New member
שלי דווקא היו אחלה

סידרו את הכל ודי מהר, ואפילו הגיעו בזמן (יחסית). אבל אני בטוחה שלכולנו יש חוויות "נעימות" מזירת "בעלי המקצוע"

כן יש להם...

לפעמים חרא של אנשים שירות, ולפעמים כאלו תותחים... אבל רצוי לעשות להם רעש, רק ככה מקבלים את מה שצריך.

Laybe

New member
גם כן

יש הוט , רק אינטרנט - סה"כ 65 ש"ח לחודש. טלפונים עושים מסלולרי או מהעבודה וטלוויזיה לא צריך. הרי בכל מקרה מחזיקים סלולרי - חבל לשלם דמי שימוש חודשיים לטלפון (אם לא מדברים הרבה)

דורפל

New member
נצל"ש - ביטול קו טלפון

בדירה יש קו של בזק הרשום על הדיירים שלפני אלה שהיו לפנינו (ולפיכך, מעולם לא ראיתי אותם וכו'). ברצוננו לבטל את הקו, והשאלה היא כיצד ניתן לעשות זאת? האם צריך לפנות אל הדיירים המדוברים? אולי מספיק להתקשר לבזק ולהזדהות בשמם? או שמא לערב את בעלת הדירה? אשמח לשמוע רעיונות. תודה.

Jazz Singer

New member
רק בעל הקו יכול לבטל את הקו

גם אם תתקשרו בשמם, יבקשו מכם תעודת זהות.. ואז? דברו עם בעלת הדירה שתאתר את הדיירים הקודמים ותבקש מהמם לבטל את הקו.

למעלה