טלפון בדירה

טלפון בדירה

עברתם לדירה בלי טלפון. חלקכם עוברים לבזק או הוט- חלקכם מסתפקים בפלא. עשיתי טלפון בדירה, נתתי את המספר רק לאנשים קרובים אליי כדי לצמצם כל סוג של זיוני שכל (הרי אין שיחה מזוהה
) והאמת, זה היה רק כדי לחסוך את החשבון של הפלאפון (600 בחודש טוב, ולא, אין לי כסף בשבילך זה) ועכשיו הבנתי כמה זה היה חכם- אנשים מתקשרים אליי בשעות הערב והלילה (אני עובדת כמאלפת כלבים ולקוחות לא מתביישים להתקשר גם ב23:00 וגם אחרי) וזה לא שאני ישנה, פשוט די, רבאק, הבנאדם בבית, רוצה להיות בשקט עם עצמו. ובכלל מאז המצאת השיחה המזוהה כל אחד חושב שמסננים אותו (למרות שבמקרה הזה זה אכן כך)---- ועד עכשיו לא היה לי נעים לכבות את הפלא, כי אם מישהו באמת יצטרך לדבר איתי הוא לא יוכל-- וזהו, רציתי לשבח את המצאת הטלפון הביתי במיוחד במצבים האלה- מי שרוצה להשיג אותי והוא חשוב לי- יש לו את המספר. מי שיכול להסתדר בלעדיי- שישאיר הודעה במשיבון. רעות מוציאה עצבים אחרי שכיבתה את הפלאפון סוף סוף והרגישה טוב עם זה

ואגב

כדי שאני לא אצא איזה אנטיפטית מפחידה- אני עובדת מתשע בבוקר, וחוזרת הביתה בין 8 ל10 ולפעמים 11 בלילה. זו הכוונה ב "פשוט די, רבאק, הבנאדם בבית, רוצה להיות בשקט עם עצמו"

gesus

New member
חושבת שלך קשה בחיים?

נסי לעבוד מ-9 בערב עד 6:30 בבוקר ואת מעט השעות שיש לי לישון אני הורס בשיחות (כי אלו השעות שאחרים כן ערים בהן). אני לא מתכוון לעשות קו טלפון, השבוע מתקינים לי את האינטרנט אז ככה שיהיה אפשר לעשות שיחות בסקייפ ובמסנג'ר ושיחות לסלולארי וקווי בזק אני עושה עם טלכרט (אני בין היחידים בארץ שהבינו שזה הכי משתלם, אמנם ע"ח נוחות)

היו גם ימים כאלה ../images/Emo67.gif

מה שכן, פיתחתי מנגנון (הישרדות) מאוד מיוחד- שינה של 5-6 שעות בכל לילה, ואז שינה של 19 שעות רצופות בשבת. ידעתם שאחרי שינה כזו יש הנג אובר?

Laybe

New member
תגיד

יש עדיין בזקכרט? זה היה שווה- לא צריך לקנות טלכרטים

gesus

New member
זה פחות שווה מטלכרט

אני זוכר שהתעריפים היו גבוהים יותר מטלכרט. רק שתדעו ששיחה בטלכרט יקרה יותר משיחה בקו טלפון רגיל.

אני מחובר ל - HOT...

ויש לי 2000 דקות חינם בחודש לבזק או ל - HOT... את שאר התעריפים אני לא יודע אבל אני גם ככה לא מגיע אליהם... הקו עולה 50 ש"ח בחודש...

gesus

New member
ואיך האיכות?

אומרים שהקווים של HOT נופלים באיכות. רק שתדע שב-2007 תעריפי השיחות אמורים לעלת בצורה משמעותית כאשר המנויים יצטרכו לשלם דמי קישוריות לרשתות אחרות. תגיד, קו של HOT מחייב להיות מחובר לאינטרנט (יענו VOIP)?

גם לי יש הוט

עולה לי משהו כמו 160 כולל אינטרנט (50 לטלפון, 60 לספק אינטרנט ו50 לתשתית או מה שלא יהיה) הקו נשמע כאילו יש לי הד תמידי בחדר, אבל לא מפריע לי כי זה משתלם (אני לא בבית מספיק כדי לדבר מעל 2000 דק')

gesus

New member
בהחלט משתלם

אני מחכה ליום שבכל בית שיש אינטרנט אנשים ישכילו להשתמש בסקייפ ותוכנות דומות. משהו קטן לגבי נציגי שירות- מכירים את זה שאתם אומרים לנציג שירות משהו כמו: " שמעתי שיש לכם מבצע של שיחות ללא הגבלת זמן ב-50 ש"ח (עיגלתם מ-49 ש"ח)..." ונציג השירות מתקן אתכם בתקיפות שזה 49 ש"ח כאילו שההבדל הוא כזה שיגרום לכם מיד להזמין.

היום הזה בכלל לא רחוק...

במקביל לקו ה- HOT בבית יש לי קו 'אינטרנטי' (שם החברה לא רלוונטי). כשאני מרים את הטלפון אני יכול לבחור אם להתקשר מזה או מזה. בארץ הפרשי התעריפים לא גדולים במיוחד, אבל לחו"ל? גרושים... (ובגרושים אני מתכוון למשהו כמו 5 אג' לדקה).

אלא אם כן אתה מתקשר לחו"ל...

הרבה, (המחירים הם לא 5 אג' אבל הם מאוד נמוכים). רוב השיחות מתבצעות בארץ - וגם אין עליהם כמעט תחרות, רק עכשיו יש את הוט, בעוד לשיחות לחו"ל יש מספר של חברות המספקות שירות כזה.

אני רואה שזה לא ייגמר...

אתה צודק. המחירים הם לא 5 אג', לעיתים הם גם פחות (1-1.5 סנט) לרוב המדינות המתועשות (אם הציעו לך מחיר גבוה יותר - כנראה שמרוויחים עליך יותר). בארץ, פרט לבזק והוט, יש את 012 ו- 014 המציעים שירותי תקשורת פנים ארציים. אפשר להתחבר כבר עכשיו (קידומת 072 ו- 074). 013, גלוב-קול, נטויז'ן, סלקום, פלאפון - מחכות לאישורים של משרד התקשורת כדי להצטרף לחגיגה. יש לא מעט אלטרנטיבות לבזק, אך מעטים מכירים אותן.

למעלה