רעות של הכלבים
New member
טלפון בדירה
עברתם לדירה בלי טלפון. חלקכם עוברים לבזק או הוט- חלקכם מסתפקים בפלא. עשיתי טלפון בדירה, נתתי את המספר רק לאנשים קרובים אליי כדי לצמצם כל סוג של זיוני שכל (הרי אין שיחה מזוהה
) והאמת, זה היה רק כדי לחסוך את החשבון של הפלאפון (600 בחודש טוב, ולא, אין לי כסף בשבילך זה) ועכשיו הבנתי כמה זה היה חכם- אנשים מתקשרים אליי בשעות הערב והלילה (אני עובדת כמאלפת כלבים ולקוחות לא מתביישים להתקשר גם ב23:00 וגם אחרי) וזה לא שאני ישנה, פשוט די, רבאק, הבנאדם בבית, רוצה להיות בשקט עם עצמו. ובכלל מאז המצאת השיחה המזוהה כל אחד חושב שמסננים אותו (למרות שבמקרה הזה זה אכן כך)---- ועד עכשיו לא היה לי נעים לכבות את הפלא, כי אם מישהו באמת יצטרך לדבר איתי הוא לא יוכל-- וזהו, רציתי לשבח את המצאת הטלפון הביתי במיוחד במצבים האלה- מי שרוצה להשיג אותי והוא חשוב לי- יש לו את המספר. מי שיכול להסתדר בלעדיי- שישאיר הודעה במשיבון. רעות מוציאה עצבים אחרי שכיבתה את הפלאפון סוף סוף והרגישה טוב עם זה
עברתם לדירה בלי טלפון. חלקכם עוברים לבזק או הוט- חלקכם מסתפקים בפלא. עשיתי טלפון בדירה, נתתי את המספר רק לאנשים קרובים אליי כדי לצמצם כל סוג של זיוני שכל (הרי אין שיחה מזוהה