טלנובלה...

טלנובלה...../images/Emo7.gif

כשהיינו ילדים, שיחקנו מחבואים, שיער שחור עיניים ירוקות, כבש הוא את לב הבנות, המשכנו אחר-כך לבגרות ומיד הכריז על נפקדות, לא רצה הוא מלחמה, ביקש רק אהבה, וכך נשא הוא את רבקה, שאת ליבו כבשה, היא היתה אשה קשה, שאת חייו היא מיררה, את לשד דמו ינקה, ולא השאירה מאומה, יום אחד בבר אפל, מצאתי איש שאין לו צל, דיבר הוא אל אותו האל ביקש עזרה ואין נותן, ובעינים הירוקות, היו עדיין ניצוצות, לקחתי האיש אל ביתי, הכנסתי אותו למיטתי, ובבוקר מצאתי פרח על כרי, תודה לך יקירתי, חוזר אני אל אשתי. חג שמח ולבן מכורה לאהבה

Mוניk

New member
מכורה לאהבה... ../images/Emo24.gif

יו כתבת מרגש ועצוב מאמי מאחלת לך ימים יפים מלאי אור אושר בריאות וימבה אהבה חג שמח

מוניקקקקק......./images/Emo24.gif

תודה מתוקה אבל זו רק כתיבה, בשביל הצחוק והבדיחה, אבל מוכנה לקבל את איחולייך יקירה.... ומאחלת לך בחזרה...

Mוניk

New member
מכורה../images/Emo24.gif

כתבת זאת יפה שתמיד תיהיה זו רק בדיחה מוצלחת אהבתי מואההה}{

mr_lonely

New member
../images/Emo3.gifהוא כנראה...

הוא כנראה התרגל מכות לקבל... ושאין לו צל... ואת הכנסת לו תקווה פתחת שער לאהבה.... והוא שנבהל מזו האבוקה רץ בחזרה לרבקה.... מה לא ברור פה ?

Mוניk

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה

שיאו אני בריצפית אחלה תגובעעע גדול הכל ברור כשמש עכשיו כפרעעע עליק סה אתה חמוד טי ניי ניי ניי

mr_lonely

New member
תקומי מהר מהריצפית

לא נופלת לפני שאני שוטפת את הריצפית עם ריצפז גם את MתוKה

Mוניk

New member
ריצפזזזזז,,,באיזה ריח

אני גמ אוהבת לעשות שפג'עת סה יס ריצפית מחלקית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאאלה התחלתי לידביר סטויות סה טאקי אוטוטוטומעיפע אותימפו או יה או מאמאמא גמאתMTOOOOOOOOOOOOk WWWWWWWWWWWWWWOOOOOO יאאלה סמע ביגידי בלט טי ניי ניי ניי

mr_lonely

New member
ריצפזית בריח לימונית...

וגם טאקי מתוקית והיא אותנו מבינית ( וזה בשביל החרוזית...) בגדי באלט זה יפית תיראי מאוד מינית ועוד מעט אותך ואותי היא תשלח ללפסיכיאטרית....

טאKילה

New member
חחה יא מטומטמים פו..

עושים שפגאט ואני לא יכולה להחליק בכלל, אני רוצה מסאג' עם ריצפז, אוף כואב לי השרירים סאמק.

Mוניk

New member
חחחח טאקי בואי כפרע סלי

אני יעסה ליק מסאג' ואחורי זה ת'יכולי גם להחליק חופשי תעשי אפילו ססלומ רק תזהרי בפיסוק,,,סה לא יתפס לי ליק שוב חחחחח שיאו טאקייייי
טי ניי ניי ניי

mr_lonely

New member
../images/Emo25.gifאיך קראת לנו ?../images/Emo123.gif

נו...טוב...תרגישי טוב

Mוניk

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מר מר

אין ביגידי בליט לעגולות ואני בימית אוהבת ת'חרוזית ולצ'ה פיסיכיאטרית מקסימום טאקי אותי תעיפ ות'ה מיאוד מיאוד תיתגעגיע אלי אבל אל'צ'קח טאקי תאומתי סה היא לא תעיפותי טי ניי ניי ניי

mr_lonely

New member
אני לא אתגעגע...

כשתהיי אצל הפסיכיאטרית ! הביטי במיטה מימין.... רואה ? טאקי אישפזה אותי לפנייך... אמרתי לך...היא תטפל בשנינו....

טאKילה

New member
ירעים יגנובים..../images/Emo12.gif

אני שפוכה במיטה ואתם מתעללים בי???
יו קמתי חייבט מקלחת סה כולי רטובית מהאופטלגין הזה..חח

Mוניk

New member
מהאופטלגין יו מאמי

מה יש לך שפעת? אוייש טוב אני יהיה "ילדה טובה" אני האופלטגין חטף ממני כאב ראש טאק טאקי כפרעע תרגישי טוב
טי ניי ניי ניי

Mוניk

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo3.gifמריו

אני פו תביט בי טופ טופ למע עוד שניה אני נעלמת כמו סינדרלה או יה אופו טאקי טאקי תוזיזי ת'מיטה שלו היא צמודה לשלי ג'קוב יהרוג אותי וי לי וי וי וי יוטפיומט מה פו קורה פו מריו ת'מאמי }{ טי ניי ניי ניי

למעלה