טלנובלה בע"מ

ye44

New member
שרות רע לעצמי ../images/Emo6.gif למה האקסית שלי

נסעה לחו"ל ? הלוואייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
שתהי לנו בריאה תשתי תה חם ו
עם גרביים למרות הכל

tWiS tEd

New member
אבל מה באמת אפשר לעשות?

לא לאפשר לבנאדם לעבור לחו"ל עם הילד לאחר גירושים?

מייקי...

בלי להכנס לתוך הסיפור עצמו ומי אשם יותר, צד שעובר עם ילדיו למקום מרוחק צריך לדאוג להסדרי ראיה הוגנים של הצד השני עם ילדיו. לא כל אחד יכול להרשות לעצמו לתזז פעם בחודש או אפילו יותר לחו"ל כדי להיות במחיצת ילדיו. אני מכיר בחור נחמד מכאן שלא היה מסוגל כלכלית להיות בקשר שוטף עם ילדיו לאחר שגרושתו עברה לגור במרחק של 250 ק"מ ממנו. אגב, אני לא כל-כך מסכים עם הדוגמא שהבאת. מי שלא אסרטיבי במקרים 'קלים' יותר, בטח שלא יהיה אסרטיבי במקרים 'קשים'.

ye44

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo47.gif../images/Emo24.gif

מעריצה אותך מגיע לך
קצת עידוד אחינו
באמש'ך לא ציינתי שמות
אל תמחוק

מייקי73

New member
ווינסי, תקרא את התגובות שלי

אני חושבת בדיוק כמוך בכל מה שקשור לאם ולהסדרי הראייה. דוגמת הפעם בחודש היתה לגבי מישהו ספציפי. ומצטערת, בעיניי זה לא קשור לאסרטיביות בכלל. זה קשור לעד כמה תחושת האבהות שלך חזקה.

אני חושבת שהאמא בסיפור הזה היא אומללה

היא חיה שלושים שנה אחורה, היא עדיין לא נפרדה ממנו לי נראה שהיא הייתה בטוחה שהוא יבוא אחריה לארץ נראה כי היא עדיין בפנטזיה שהוא יחזור אליה יום אחד. (גם בסרט, בסוף הסרט היא שאלה אותו שאלות הזויות, לא פלא שהוא לא ממש רצה לפגוש אותה)

ye44

New member
ברור שהיא אומללה מי אמר לה להתחתן עם אומ"ניק

ככה זה שמתחתנים עם זרים ,מתאהבים מתחתנים מביאים ילדים חולמים על חו"ל ובסוף נשארים בחולון
אני מוכן להמר שבהתחלה היא הייתה סינדרלה ,אבל שטיפה היה לה קר ארזה את החפצים עם הילדה חזרה והשאירה אותו עם
ומי שילם את המחיר ? הילדה ! האגוצנטריות שלה דפקה לבת שלה את החיים ! זאת הבעיה " גיסתנו " אתן חיות בללה לנד ,אבירים פנטזיות וכל השטויות ולבסוף מגיעות ל

../images/Emo6.gif אני שמחה שאת מכיר אותי ואומר שאני חיה

בללה לנד. אני בעיקר שמחה שלפני שהגבת להודעה קראת אותה.

למעלה