טלנובלה בע"מ

ye44

New member
טלנובלה בע"מ

מישהו מכם ראה בערוץ 2 הערב את תכנית הדוקו על הבחורה מקרית אתא שנסעה לחפש את אביה באירלנד אחרי שלא ראתה אותו 30 שנה ? חייל או"מניק מאירלנד מתאהב בבחורה ישראלית ,עוזבים לאירלנד מתחתנים בכנסיה מביאים ילדה לעולם אחרי שנתיים הופה " קר לה " והופה " אני לוקחת את הילדה וחוזרת " בית המשפט באירלנד נותן לה אופרופוס אוטומטית הבחור עם לב שבור לוקח אותה לשדה התעופה והקשר מתנתק ל 30 שנה .הוא ניסה ליצור קשר ולטענתו לא הצליח למצוא אותה. האמא במשך 30 שנה בשתיקה רועמת מסרבת לדבר עם הילדה שהיום היא אמא ל 3 ילדים על הנושא. דבר שלא הרפה מהילדה כל חייה .הכל הסתיים בהפיהנד האב נמצא וכל הטרראם.
למה הגברים תמיד נדפקים בסיטואציות הללו ?
הכרתם מישהו מחו"ל וזאת אהבה אמיתית תעזבו את הארץ למען האהבה ? או להיפך תעזבו את בן זוגכם עם הילד ותחזרו למרות שאתם יודעים שהוא יפגע ויקרע לגזרים, רק בגלל שבית המשפט נתן לכם אפטרופוס ? זה לגיטימי בכלל ?

מייקי73

New member
אלה שאלות שאין עליהם תשובה מוחלטת

שהרי לא תכריח מישהו להישאר במקום שרע לו בו בשביל שלמות המשפחה. מצד שני, יש תשובה מוחלטת לגבי הקשר של ילד וההורה שלו. האמא עשתה מעשה נוראי, לנתק את הילדה מאביה... זה לא יסולח. אפשר להיפרד, אבל יש הסדרי ראיה, גם לכאלה שגרים בארצות שונות. מה שכן, האב החל לחפש את ביתו רק כשהיתה בת 16. הילדה מאשימה את אמה (בצדק), אבל את האבא לא. הוא לא חיפש את הילדה. הוא לא נלחם עליה. אני גאה להיות חלק מהצוות בעומר טי.וי. , החברה שעשתה את הסרט הזה . כולם שאלו את אותה שאלה, למה הוא לא נלחם? אבל זה לא טופל מעבר לרמת השאלה שהיא שואלת אותו בפגישה שלהם (למה לא חיפשת אותי) כי הדרמה היתה חזקה גם ככה. לשאלה הניצחית שלך, למה גברים נדפקים בסיטואציות כאלה? בדיוק בגלל השאלה שלך. כי הם בוחרים לקחת את עמדת הקורבן. במקום ליילל ולרחם על עצמם, הם צריכים להלחם . אני חושבת שהאב הזה לא היה צריך לוותר. הוא היה צריך לנסוע לישראל ולהלחם על הילדה. אמהות עושות את זה כל הזמן. נראה לי שאם המצב היה הפוך, והאב היה לוקח את הילדה ונוסע, האמא לא היתה מחכה 16 שנים כדי לשלוח עורכי דין ולחפש אותה. ושוב, אני חושבת שהאמא עשתה שגיאה חמורה. היא גם חושבת כך. זאת אשה שחיה את הטרגדיה של עצמה ושל מה שעשתה לביתה, והיא משלמת על התוצאות האלה .

ye44

New member
מבחינתו זה היה קרב אבוד מראש

ואת יודעת שכן ,הוא חי את חייו באירלנד וזה פשוט אכזרי היה מבחינתו היא לא הייתה מוותרת על הילדה והוא גר בחו"ל אז אייך הוא היה בקשר עם הילדה ? בואי נאמר היום שיחסית יותר קל, יש אינטרנט ומצלמות וכו', אז לא היה ,האמת בסיטואציה כזאת לא מקנא בו . את אומרת הגברים לוקחים את עמדת הקורבן יש לנו ברירה ? הרשויות באירלנד באופן אוטומטי מעבירים משמורת לאמא הוא בעצמו אמר שלא סופרים את הגברים שם ! אז על איזה מלחמה את מדברת ?החוקים הקיימים מסרסים את הגברים אז אי אפשר לומר שהגברים לא " קורבן " לפחות תודי בזה .

מייקי73

New member
תפסיק לבלבל את המוח

האמא המפגרת הזאת הודתה שהיא חיכתה שהוא ירדוף אחריה. הוא היה מגיע לארץ ומבקש ממנה הסדרי ראיה, גם אם פעם בחודשיים שלושה, אבל עדיין... משהו. מותק, במצב כזה אתה לוקח מטוס, טס לישראל ונלחם באמ אמא שלך על הבייבי שלך. לא כל מקרי הגרושים נגמרים בבתי משפט. הרוב ניתן לפתור בגישור ואחד עם השני . דווקא במקרה הזה אפשר היה לא לערב את החוק ופשוט לדבר. אתה יודע מה, לנסות לדבר. הוא לא ניסה. מנסיון אני אומרת לך שמה שנראה בלתי אפשרי הופך לאפשרי כשזה בדמך. אנחנו יכולים להפוך עולמות, להזיז הרים. אבל זה לא יקרה כשבן אדם עסוק בתחושות לא נגמרות של זה שתמיד דופקים אותו, הקורבן הניצחי. כי במקום להתכוונן על הילדה שלך, אתה עסוק בהאשמות מיותרות שמובילות אותך לשום מקום.

ye44

New member
האשמות מיותרות ? הוא שילם את המחיר של מער'

משפטית אכזרית ! היא לקחה את הילדה, קבעה עובדה ונסעה! בית המשפט שם לא נתן לו צ'אנס ! לא הסדרי ראייה ולא נעליים ! חבר טוב שלי הבן שלו גר בצרפת כי ה X שלו החליטה להגר לשם, היא מחויבת לדאוג לכרטיס טיסה פעמיים בשנה הוא קרוע לגמרי ,הוא משוחח איתו במסנג'ר והוא פשוט נקרע נראה אותך שהפיצית המתוקה שלך תחייה עם אביה בחו"ל ואת תשוחחי איתה במסנג'ר ותראי אותה במצלמה ופעמיים בשנה תפגשי איתה וקחי בחשבון שלא לכולם יש יכולת כלכלית !!! נו חכמולוגית אני משער שעכשיו את מזילה

מייקי73

New member
לא היית רואה אותי שם פעמיים בשנה

ולא הייתי מחכה שהיא תשלח לי כרטיסי טיסה רק כי זה מה שנקבע בהסכם. הייתי נוסעת!!! אני בטוחה שגם הגרוש שלי היה נוסע. וזה בדיוק ההבדל בינך לביננו.. אין מצב בעולם שהגרוש שלי היה נותן לילד שלו לגדול בלי להיות איתו בקשר. ההתקרבנות הזאת פאטתית בעיניי. את היללות אפשר לחסוך במעשים. אתה זה שמטיף פה לכל הגברים להיות גברים ועם ביצים לא? מצב היפוטתי , נניח דבר כזה היה חס וחלילה (ולא מאחלת לאף אחד שיקרה לו) קורה לך ולסוייר. אני שמה את ההימור שלי על סוייר שהיה הופך את העולם בשביל להישאר בקשר עם הילד שלו. אתה לעומת זאת, כמו שאני רואה את זה, היית מציף את הפורום בהודעות על מערכת המשפט הסרוחה והנשים הזונות. שהחבר היקר שלך יסע וזהו. אני לא רוצה לעשות אווטינג, ואם הכותב הזה ירצה הוא יחשוף את עצמו, אבל אחד הגברים שכותבים פה חי בארץ והילדים שלו גם חיים בחו"ל, והוא מטזז בכזאת אהבה גדולה לשם פעם בחודש חודשיים. תציע לחבר שלך במקום להיות עסוק בהסכם ובגרושה שדופקים אותו, שיהיה עסוק באיך להיות אבא. כי אם זה באמת היה מעניין אותו, הדחף הזה היה חזק יותר מהכל. אבל מה , חכמולוג, אני בטוחה שאין לך מושג קלוש למה אני מתכוונת

ye44

New member
את ממש הזויה

מייקי יקירתי לא כולם יכולים להרשות לעצמם וויקנד כל חודש חודשיים לחו"ל והבחור הזה גם לא יכול להרשות לעצמו גם פעם בשנה, כי אין לך שמץ של מושג מה עובר ועבר עליו ! הבעיה שלך שאת חיה בבועה של " תקנה כרטיס וסע לוויקנד לראות את הילד " .כאילו אבא שלו רוטשילד ! אגב אני רואה את הילדה שלי לא פחות מאשר הגרוש שלך רואה את פיצית, אז אני מבקש אל תזלזלי באבהות שלי, אני מאחל לרוב חברות הפורום X כמוני בלי להשתחצן
לי לא היה קורה מקרה כזה כי אני לא פראייר ,הX יכולה לנסוע לאן שהוא רוצה הילדה נשארת פה
אגב החבר הזה נשוי שוב ויש לו שני ילדים אז זה לא פשוט . וגם לגברים מותר לזעוק את כאבם בטח כשהילדים לא לידם אז עם כל הכבוד שאני רוחש לך ובאמת רוחש, אין לך שום זכות שבעולם להטיף לאב שהילד לא נמצא לידו, תקני את כרטיס כל חודש ותבואי לראות אותו
ותפסיקי כבר עם הגרוש הנפלא שלך רק לפני שבוע הוציא אותך מדעתך תזהרי שלא
לך שוב

מייקי73

New member
../images/Emo6.gif אתה רואה שלא הבנת כלום

אתה בכלל קורא ? כל אחד יכול וצריך לצעוק את הכאב שלו. ולא תשכנע אותי שאי אפשר. בועה... הצחקתני פלאש ניוז מותק, אבא שלי לא רוטשילד. ואני לא מקבלת מזונות גבוהים יותר ממה שאחרות מקבלות . תאמין לי שאי אפשר לפרנס ילדה מ1700 שקלים בחודש. בטח לא איפה שאני גרה. את מה שהשגתי, השגתי בשתי ידיים . בעבודה קשה. לא למדתי באוניברסיטה. למדתי משחק . רק שבשלב מסויים הבנתי שאין מצב שאני שורדת ככה, ועשיתי מעשה . החלטתי שאין מצב ואין סיבה שאני לא ארוויח טוב. מבחינתי, אחרי שהגעתי להחלטה הזאת, כבר עשיתי חצי דרך. על החצי השני עבדתי קשה מאד והצלחתי. את הבועה שלי פוצצו בגיל מאד צעיר. מבחינתי היו שתי ברירות- להילחם או להשבר. יש לי פאקים מפה ועד להודעה חדשה, אבל אני פייטרית. אני לא מוותרת. אני לא נשברת. אני יודעת שרק ככה משיגים דברים , וזה עובד לי מעולה. תרוץ עלוב שהחבר שלך נשוי ולכן זה מקשה עליו. להיפך, יש לו משפחה שמחכה לו, ושיכולה לחזק אותו. במקום להיתמך בהם, הוא משתמש במשפחה כתרוץ לזה שקשה לו יותר להלחם על הילד.. פאטת , כבר אמרתי? ולגבי הגרוש שלי, זה שהוא מביא לי פה ושם את הסעיף ממש לא מבטל את כל הצדדים האחרים שלו. ודווקא לנוכח הסיפורים שהפורום מוצף בהם על חרא של אקסים/אקסיות, נראה לי חשוב להדגיש שיש גם אקסים אחרים. לא מתאים לך? אל תקרא

ye44

New member
כנראה שיש בעיה בהבנת הנקרא ../images/Emo8.gif

הבחור לא משתמש בשום תרוץ , הבעיה היא כלכליתתתתתתתתתתת לנסוע לחו"ל 4 5 פעמים בשנה מסתכם בהון תועפות ,טיסות לינה וכו' היית מסכימה שאת השכר שאת מרוויחה יחד עם בן זוגך ילך לנסיעות שלו לחו"ל ? אל תתיפיפי אף אחת לא הייתה מסכימה
עכשיו לא הבנתי מה קשור שיש לך פאקים לנושא ? אם בא לך לדבר על מצבך הנפשי הרעוע תפתחי פוסט במקום להתלהם וננסה לתת לך
או עצה ואוווו שאת בקריזה
תרגיעי זה לא עושה לך טוב

מייקי73

New member
לא היתה לי שום בעיה בהבנת הנקרא

כשיש בעיה כספית , עובדים. לא מייללים ומרחמים על עצמך. וואם צריך גם בשתיים או שלוש עבודות. תקרא טוב , זה בדיוק מה שכתבתי. אם לבן זוג שלי היה ילד בחו"ל לא נראה לי שהוא היה שואל אותי אם הוא יכול לראות אותו או לא. אני מאד מקווה שהוא לא היה שואל אותי. כשאין מה להגיד מתקיפים מה? מי שפותח פוסטים על ימין ועל שמאל שהמרמור נוטף מהם , זה אתה. קח נורופן, כפרון. נראה לי מיצינו.

ye44

New member
את חיה בסרט את ולהקת המעודדות ההזויות ../images/Emo8.gif

לצערך הרב מעולם לא הייתי ממורמר
אני פשוט שם לב שיש כל כך הרבה גברים שסובלים ושותקים ! תודה לאל טוב לי בחיים ושימשיך כך מעולם לא פתחתי פוסט על כמה רע לי כי פשוט לא רע לי, מה לעשות מייקי יש גם אנשים כאלה בעולם . תעבדי את שלוש עבודות ביום בשביל לממן טיסות לחו"ל פחחחח את מבינה נשים כמוך בלתי נסבלות ,תשני גישה שלא תשארי לבד את ולהקת המעודדות .
"אלק" לעבוד שלוש עבודות ביום את פשוט הזויה ! באמת מיצינו

מייקי73

New member
נשמה שאת ../images/Emo13.gif

רוצה לבוא לטפל בי??? חטפתי גם שפעת חזירים וגם דלקת ראות

אוי מתוקה

ידעתי שאת יותר מידי זמן עם חום....מסכנונת...קיבלת אנטיביוטיקה וטמיפלו? מניסיון זאת תרופה מ ד ה י מ ה
אני עד עכשיו חושבת שכל השפעת חזירים הזו והחיסונים זו קונספירציה אחת גדולה של הממשלה שרוצה לחסוך עלינו- החיסונים זולים ומעפנים והטמיפלו תצ'מעי...תוך 24 שעות זה עוזר אבל מה?- יקר.... הרבה הרבה מרק עוף והרבה לשתות ותראי שתוך 48 שעות את על הרגליים...מי מטפל בפיץ? ובך? אני לא יכולתי להרים ראש שבוע...צריכה עזרה? ביההההה אני כבר אטפל

מייקי73

New member
אל תגידי את המילה הזאת

מהרגע שקיבלתי אותה אני לא מפסיקה להקיא. אני לא יכולה להמשיך איתה יותר. פיץ למזלי כזאת מתחשבת. אשכרה מטפלת בי. ההורים שלי מביאים אותה לגן. אם לא היה לי לפטופ במיטה, הייתי מתחרפנת. ולגבי יהההה, למה אני לא מסתדרת יפה?
אני פשוט נהנית לראות אותו ממשיך לעשות שירות רע לעצמו ויש לי זמן, אז למה לא ?

בוביק

אין כמוך...הלוחמת בדרכים גם עם שפעת חזירים....מזמן כבר הגעתי למסקנה שאת, חברתנו ש. , ואם מותר גם להכניס אותי לעסק...אנחנו זן מיוחד...אמזונות כבר אמרתי? שרק לא יתעסקו איתנו
ולגבי יההההה רק רציתי לעזור
לי למשל אין זמן חייבת ללמוד סטיסטיקה איכס איכס איכס איכס ושוב איכס
תרגישי טוב מתוקה ושמרי על עצמך

למעלה