טלכו התותח

Matsman

New member
זה המהלך הכי גדול שנעשה עד היום בהשרדות

הישראלית. המתחרה היחיד שיכול להיות לו הוא ההדחה של בן דוד, כשההצגה הגדולה של גיסנו גורמת למהלך הזה לתת פייט מכובד.

yellow38

New member
../images/Emo45.gif

2 המהלכים הכי מבריקים במהלך העונה היו שניהם של טלכו

אאא109

New member
כנסי

באי המודחים טלכו בכלל לא היה צריך להיות אחראי להדחות כל הרעיון באי המודחים היה להשיג חברים שימשיכו איתך לשלבים מאוחרים של המשחק (ראי ערך ליעד) הוא לא רצה לצבור שמה אוייבים. בקשר למועצת השבט שבה הודחה נטלי בפרישה,אז זה היה בשלב הראשוני שטלכו רק נכנס למשחק. ואת יודעת מה הוא ניסה לעשות?לשחק ערכי...כן זה מה שהוא רצה בהתחלה. אז אני מודה לטל ירוק ולטומי שיצרו לנו את המתמודד אחד הטובים שהיו בהישרדות... כי טלכו גילה להם שהוא לא הולך איתם...והם החליטו להדיח אותו ורק בבזכותם הוא הבין שלהיות ערכי זה נחמד אבל יגרום לאנשים להדיח אותך בסופו של דבר... את כל הזמן מדברת על חוסר הערכיות שלו אבל חוסר האמת שנוהג בה אבל בפעם הראשונה שהוא נהג באמת החליטו להדיח אותו? אז אם דבר כזה קורה למה שהוא יחזור על אותה טעות ויגיד להם שוב מה עומד לעשות?בואי את ותעני לי? טלכו מתמודד ששיחק טוב מאוד אך ורק בגלל המקרה הזה עם טל בן דוד אז אפשר להגיד שהם עצמם יצרו את הסכנה הכי גדולה שהייתה להם שמה.

Matsman

New member
עצוב, בהחלט עצוב.

מאגר השקרים שלך הוא בלתי נדלה. לקחת פעם אחת שבה טלכו היה לכאורה מסומן להדחה עם עוד מתמודד אחר(וזו ספקולציה כי אנחנו לא יודעים את מי המתמודדים רשמו בסוף על הפתקים), לעומת כל הפעמים שליאורה הייתה מסומנת עם מטרה בין העיניים, עם רוב של בנות שלא סובל אותה שם וכמה בנים שמשאירים אותה במשחק רק מרחמים, ומפאת העובדה שכשראתה שעם הבנות אין לה סיכוי החלה ללקק לבנים בשבט בלי הפסקה כדי שיקבלו אותה אליהם. ליאורה לא תכננה שום דבר בקשר להדחה של אינה או אבי. אינה הייתה הדחה של זיו ושי(שהתווכח עם אבי עד לשניה האחרונה אם להדיח אותה או את ליאורה). אבי הודח פרק אח"כ שוב על ידי שי וזיו, בגלל שזיגזג ושבר את הברית.

NP16

New member
זיו.?!?! זיו לא היה בשבט הזה:O

זיו אפילו די התעצבן על הדחתו של אבי..אחד הדברים שגם הרחיקו אותו משי

אאא109

New member
הוא לא היה בשבט הזה אבל

זה לא משה שהרחיק אותו משי... מה שהרחיק אותו משי היה טלכו... ראית את השיחה ביניהם לא?זיו רצה את טלכו איתו שי אמר שזמנו של טלכו מוקצב למקום 7...אז כבר ראית לבד מה הייתה התוצאה מהאמירה הזו.

אאא109

New member
יש טעות קטנה בדברייך

זה לא אבי שהרחיק אותו משי... מה שהרחיק אותו משי היה טלכו... ראית את השיחה ביניהם לא?זיו רצה את טלכו איתו שי אמר שזמנו של טלכו מוקצב למקום 7...אז כבר ראית לבד מה הייתה התוצאה מהאמירה הזו.

cover121

New member
אבל זה נכון

זיו באמת התעצבן על כך שאבי הודח והרגיש ששי מבצע מהלכים על דעת עצמו ובכך הורס את ברית קאראו המקורית. הקש ששבר את גב הגמל מבחינתו היה החרמתו של טלכו מהברית המרכזית.. לטעון שההדחות של אינה ואבי היו קשורות איכשהו לזיו לא מקביל לעובדות מכיוון שזיו כלל לא היה מודע לדינמיקה בשבט קאראו המעורבב ואולי רק באיחוד הוסבר לו ע"י שי שאבי הודח בעקבות הברית הסודית שהקים(בה היו חברים אינה, טל ב. וטומי) וכהוכחה הוידוי של זיו על הדחתו של אבי ועל כך שלא היה מעורב בהחלטה הזו.

Matsman

New member
אוקיי, אמרתי זיו בטעות

בגלל שהוא ושי היו בברית שזו הייתה האסטרטגיה שלה עוד לפני שהתפצלו השבטים- מי שמזגזג עף. אבל לטעון שבגלל זה זיו ושי רבו ? ממש לא קשור. הדבר היחיד שהפריד בין שי לזיו הוא טלכו. או יותר נכון העובדה ששי התנגד לטלכו בחמישיה האחרונה.

אורישקי

New member
אז תראה שוב את הפרק

זיו אמר בוידוי שהוא התעצבן ששי זרק את אבי מוקדם,ונכון שהקשר שלו עם טלכו בכלל היה הקש ששבר את גב הגמל,אבל זה לא קרה רק בגלל טלכו. המשפט של "ליאורה ושי שם בגלל טלכו" די דבילי כי כל אחד משלושתם שם מן הסתם הגיע לשם בעזרת האחר.טלכו שביצע את ההדחה של אביגיל,ליאורה שהעבירה לטומי את הוטו ובכך אשי נשאר.ליאורה שם בעזרת שי ששכנע את הדס וחנוך להצביע לאבי ואינה במקום לליאורה,וטלכו שם אחרי שליאורה ושי העדיפו להדיח את ליעד והדס במקומו ובמקום טומי(שזה באמת הזוי
). גם המשפט של "ליאורה סומנה להדחה המון אז היא לא שחקנית גדולה כל כך" ממש לא מעיד,אז כל הכבוד לה שהיא הועמדה להדחה הרבה ובכל זאת ניצלה.למרות שכל הכבוד גם לאסטרטגים שלא מקבלים קולות נגדם(וטלכו גם לא נכנס למשוואה הזו)אבל זו לא הסיבה שלא מגיע לבן אדם לזכות

מצדה74

New member
צריך לחדד ולומר

שזה לא כל כך משנה כמה פעמים בן אדם היה מועמד להדחה. מצידי שיהיה מועמד להדחה בכל מועצה, שידע מזה, ושידע להפנות את האש לכיוון אחר ולשרוד. זו המשמעות של הישרדות. אבל לבוא למועצה בלי לדעת בכלל שאתה מועמד להדחה (כמו טלכו), להגיע לתיקו, ורק בזכות מתמודדת שפרשה, הוא ניצל - זו חלמאות לשמה.

אאא109

New member
רציתי להגיד משהו

אם אתה מתכוון ששי הוא האסטרטג שלא קיבל נגדו קולות. היה לו הרבה מזזל בזה. היה שלב בשבט קאראו שחנוך הצביע לו והיה נגדו רוב בנות שהשתפנו. לאחר מכן היה נגדו שוב רוב בזמן האיחוד וטלכו הציל אותו. הדוגמא העיקרית היא טלכו שמה שי בכלל לא היה מעורב והיה עם רגל וחצי מחוץ למשחק שליאורה בכלל לא מוכנה להקשיב לאפשרות ששי ישאר,אז פה לא הייתה שום אסטרטגיה של שי הוא היה תחת החסדים של אנשים אחרים ועזרתו האדיבה של טלכו.

Matsman

New member
אתה טועה ילד, הורד את האף

*הסיבה היחידה שזיו חבר לטלכו היא שטלכו חיבר אותו אליו, וזיו בחר בטלכו על פני שי, אחרי ששי לא רצה את טלכו בחמישיה האחרונה. זיו עדיין היה בקשר טוב עם שי והדבר היחיד שבגללו הוא שבר את הברית איתו היה טלכו, והוא גם אמר את זה לשי. תראה שוב את הפרק. *ליאורה שם בגלל ההפקה. אם לא היו מוכרים את משימת החסינות לגמר- היא הייתה מודחת באסאמאסים. שי שם בזכות טלכו שהציל אותו מהדחה. את טלכו פחדו לנסות להדיח, ובהדחות של ליעד והדס לא היה רוב נגדו בשום סיכוי ובשום וריאציה שתנסה לסדר את זה. הוא שם בזכות ולא בחסד. טומי שם גם בזכות ההפקה, שסידרה לו יותר חסינויות מלכל מתמודד אחר בכל עונות הישרדות. לגבי ההודעה של הרווקה בת 35- טלכו לא ניצל מהדחה טף פעם אחת. אלולא נטלי הייתה פורשת היה תיקו, שאותו ככל הנראה היה שורד. טלכו כנראה ידע על הפרישה של נטלי. שומעים אותה מדברת על ההתלבטות בשבט והיא כנראה ידעה חלק מהחברים, כולל טלכו, שהפעם שיחק לו המזל והוא לא היה צריך להתאמץ. וכידוע, עדיף סנטימטר מזל מקילומטר שכל. גם לליאורה היה מזל, אבל בצורה מוגזמת. עושים עליה חרם בשבט והיא מועמדת בטוחה להדחה, וההפקה מצניחה על האי שחקן של הישרדות האמריקאית שנותן לה עצה ללקק לבנים כדי שלא יעיפו אותה. ליאורה בעלת העקרונות הפמינסטיים עושה זאת חיש קל ובלי למצמץ, וכך ניצלת מהדחה. אם זה לא מזל, אז כלו כל המזלות מן העולם.

NP16

New member
אני לא יודע אם לצחוק או לבכות..

אמרתי אחד הדברים..תראו איך אתם תמיד מוציאים אותי אומר דברים נגד טלכו למרות שאני לא אומר חצי דבר נגדו..דיברתי דווקא נגד שי, היהירות שלו שהוא לא יצרף את טלכו, ההדחה של אבי, הכל יחד לא היה נראה לזיו והם התרחקו. ושוב אני ממשיך לענות לך שאין טעם אני לא יודע למה אני עושה את זה..כנראה זה מצחיק אותי כי אפשר לא להגיד כלום נגד טלכו, אפילו להיות בעדו ולחטוף על הראש
רק כי חלילה אני מרשה לעצמי גם להיות בעד ליאורה ואפילו בעד שי...באמת אני לא בסדר שלא בחרתי לעצמי פייבוריט מוחלט ושכל ה-3 פייבוריטים שלי מההתחלה הגיעו לסוף..בן אדם נוראי ושקרן אנוכי

למעלה