טלכו התותח

../images/Emo45.gif

גם לי לקח זמן לאהוב את טלכו, אפילו הרבה מאוד זמן, אבל זה קרה. גם אני חושב שליאורה שיחקה משחק יותר טוב משרוב אוהדי טלכו חושבים (יחד עם זאת האישיות שלה פשוט מעצבנת אותי). אני גם מסמפט את שי

מצדה74

New member
אם אתה רוצה לפרגן לטלכו, תפרגן

מבלי להוסיף ציטוטים שקריים שכביכול ליאורה אמרה. היא לא אמרה שהוא "הכי חכם", היא אמרה שהוא הכי נוכל מכולם. לצופים היא אמרה את האמת לגבי מידת הנעליים. המתחרים שלה לא צריכים לדעת שגם כפות הרגליים שלה גדולות וגם לה מאוד מאוד קשה.

Matsman

New member
למה את לא רואה את הפרקים המלאים ?

בפרק ההדחה של הדס ליאורה אמרה שהוא הכי חכם והכי תחמן מכולם. תבדקי טוב טוב. לצופים היא חינטרשה את המוח שקשה לה, אבל לנו נתנו קלואו זאפ על הרגליים שלה עומדות יציבות על הפלטפורמה הקטנה, ואת הרגליים של הגברים מחליקות כל הזמן, מפאת שהן גדולות על הפלטרפורמה הזאת. אני לא הולך להתווכח על זה שרגליים של גברים גדולות משל נשים. את בעניין של להתווכח, בכיף.

מצדה74

New member
לא. אתה עושה מיקס ממה שהיא אמרה

היא אמרה שהוא אינטילגנט ואינטלקטואל. והוסיפה שהוא "הכי תחמן והכי נוכל מכולם בסוף". ציטוט מדוייק. לגבי המשימה - במשימה המקבילה בהישרדות האמריקאית, עמדו שני גברים על אותו משטח במשך 12 שעות. מדובר במשימה של סיבולת, כח רצון, שווי משקל. שי וטומי נאחזו בעמוד בצורה הכי גרועה שאפשר והטילו עומס בלתי אפשרי על הזרועות שלהם. טלכו עמד קצת יותר נכון אבל עדיין היציבה שלו לא טובה. ליאורה עמדה כמו שצריך ולא התנדנדה לצדדים, שמרה על שווי משקל, והוכיחה את כח הרצון החזק ביותר.

מצדה74

New member
זה לא העניין

זה שאתה אומר שהיא אמרה שהוא "הכי חכם", כאשר היא אמרה שהוא "הכי נוכל", זו נוכלות.

Matsman

New member
וכן אני אתקע לך את זה בתוך העיניים עוד פעם

הסיבה היחידה שליאורה עמדה יציבה היא שהרגליים שלה קטנות יותר משל הבנים. היא לא זזה שם בכלל על הפלטפורמות והיא יכלה לעמוד גם עוד 10 שעות, מהסיבה הפשוטה שהיא לא הייתה צריכה להתאמץ, וראו את זה עליה לעומת האחרים. גם הרגליים שלה קטנות בחצי משל הבנים וגם אין לה את מה להחזיק היות שהיא שוקלת כלום לעומת הבנים. הסיבה שטלכו הצליח יותר משי וטומי למרות שהרגליים שלו פחות או יותר באותו גודל שלהם היא שהוא נלחם הרבה יותר מהם. נלחם כמו אריה אימתני, וניצח את השועלים. ורק ההפקה היא זאת שבגללה ליאורה בטוחה בגמר, כי הם ידעו שבגלל ההתנהגות שלה היא תודח באסמאסים.

מצדה74

New member
תכניס את זה טוב טוב לראש שלך

זה שאתה לא מסוגל לפרגן לה על הצלחתה במשימה, זה מעיד עליך הרבה מאוד.

Matsman

New member
אין פה מה לפרגן

כשהיה על מה לפרגן לה אני פירגנתי ואפילו יצאתי נגד דעתו של עבדאן גיסנו יקירי. ליאורה עשתה מהלך או שניים טובים במשחק, אבל לא מעבר לזה. בפן החברתי הבנתי אחרי הפרק שבו זיו דיבר כמושבע על מה הוא דיבר. ההתנהגות המלוכלכת שלה שם עולה בהרבה על זו של אריק, שמשחקית ליכלך, לעומתה שעשתה את זה בפן החברתי נטו. תקשיבי לי טוב חמודה, העובדה שאת לא מסוגלת להעריך את זה שטלכו עשה לכולם במשחק בי"ס, וטוענת שכל מה שהוא עשה זו הדחה אחת, בזמן שהוא ניהל את המשחק הזה, מעיד עלייך כמה דברים לא חיוביים בכלל. העובדה שאת מלכלכת עליו כאן השכם והערב, זה כבר דורש התערבות של איש מקצוע. כל טוב.

mmeny

New member
מסכים 100%,יש מצב שההפקה בעניין???

יש לי הרגשה שבפרקים האחרוניםן ההפקה מריצה יותר מידי את ליאורה

Matsman

New member
קשה שלא להודות

שההפקה היא זו שהבטיחה את מקומה של ליאורה בגמר.

MIIKLE

New member
טלכו השורד הכי טוב עד עכשיו

אין עליו מלך אמיתי הוא חייב לזכות כל בחירה אחרת אינה מתקבלת על הדעת.

למעלה