טלי שרון

דורמה

New member
טלי שרון

איין טלי שרון ומיקי לאון משחקים נהדר ביחד זאת פשוט עובדה!!! חבל שניגמר....איפה עוד אפשר לראות את טלי שרון? היא תופיע שוב בטלווזיה?

בטח שהיא תופיע..

עם עוד לא שמת לב..כל טלנובלה היא התחלה וכמו שצופי אומר (עם קצת שיפוצים) ''קרש קפיצה לעולם הסלב..'' בטוח שתראי אותה כי כמו שאת חושבת שהם נהדרים......... עוד הרבה אנשים חושבים כמוך!!! קיצר..בטוח בדוק שהיא תמשיך..אולי עוד הרבה זמן אבל..עם לקחו אותה למיכאלה והיא הוכיחה שם שהיא מוכשרת בטירופ היא בטוח תמשיך..!!! חכי זה עוד כלום..למשל ליה וירון (לירון וגיא) אחרי שהסתיים משחק החיים הם המשיכו גיא בקמפיינים ולירון..עוד נשמע עלייה..חכי חכי!!! קיצר.. למשל עפר שכטר (ששיחק את שחר עדן במשחק החיים) כפרע עליו חיים יפים שלי כוסון הורס שולט מלך חתיך שוה מאמי ..(עם אני ימשיך זה לא יגמר) עכשיו הפך להיות דוגמן והוא באקזיט ככה גם טלי..100%

leeber

New member
אבל....

אבל כולנו נתפלל שהיא לא תגיע לאקזיט או לקמפיינים אלא לתאטרון אמיתי כמו שהיא אוהבת. וזה לא ממש נכון שמי שמופיע בטלנובלה אחרי זה ממשיך ומתפרסם, העובדה ריקי ממשחק החיים- יעל שרוני כולם ממש אהבו אותה ואיפה היא עכשיו? לא ידוע

יעל שרוני משחקת בהצגות מאז...

סיום משחק החיים. ואני מקווה ובטוחה שטלי לא תעלם! כישרון כזה לא יכול להעלם בוף ברגע אחד היא כבר עכשיו עובדת על איזשהו סרט נדמה לי!

טלי שרון עולה../images/Emo45.gif

גם אני מאודדדדדדדדדד מקווה שהיא לא תעלם ושנמשיך לשמוע אותה בכל מקום.. אני במקומה הייתי פותחת גם בקריירה בתור זמרת(פחחח...)... טלי שרון ההורסת ביותר עולהההההההה!!!!!!!!!!! אין עלייה היא פשוט מהממת!!! אין מילים!!!!!!!!!

nataly 1991

New member
נכון!!!!

קיבלתי תגובה משרון אלכסנדר!!! איזה כיף!! איזה חמוד הוא!!

חן הדגה

New member
טלי שרון מלכה../images/Emo47.gif

ברור שהיא תופיע במלא מקומות
היא כ"כ מוכשרת...תבינו, היא אפילו לא סיימה בצפר למשחק
אחחח מושלמת
אין כמוה
מלכה, פשוט מלכה

נצל"ש-

שמתי לכם תמונה של אחיינית שלי המתוקה נעההההההההההההההההההההההה והיא לא מסרוחה כמו נעה פורט!!

חן הדגה

New member
וואייייי איזו פשושית../images/Emo70.gif

יאאאאאאאאאא אני מטורפת על ילדים
איזו מתוקההההה יאאאאא לאכול אותההה וואיייי איזה פשושה קטנהה תני לה מלא נשיקות בשמי
איזו מותקק..ייאאאאא

חן הדגה

New member
יאאא איזו מתוקההה

אני מטורפת על ילדים
יאאאאא טוף גמני רוצה
קחו תמונה של בן דוד שלי, רואי המתוק

j e n n y lopez

New member
יהההההההההההההההההההההההההההההההההה

איזה מאמי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה