עם עוד לא שמת לב..כל טלנובלה היא התחלה וכמו שצופי אומר (עם קצת שיפוצים) ''קרש קפיצה לעולם הסלב..'' בטוח שתראי אותה כי כמו שאת חושבת שהם נהדרים......... עוד הרבה אנשים חושבים כמוך!!! קיצר..בטוח בדוק שהיא תמשיך..אולי עוד הרבה זמן אבל..עם לקחו אותה למיכאלה והיא הוכיחה שם שהיא מוכשרת בטירופ היא בטוח תמשיך..!!! חכי זה עוד כלום..למשל ליה וירון (לירון וגיא) אחרי שהסתיים משחק החיים הם המשיכו גיא בקמפיינים ולירון..עוד נשמע עלייה..חכי חכי!!! קיצר.. למשל עפר שכטר (ששיחק את שחר עדן במשחק החיים) כפרע עליו חיים יפים שלי כוסון הורס שולט מלך חתיך שוה מאמי ..(עם אני ימשיך זה לא יגמר) עכשיו הפך להיות דוגמן והוא באקזיט ככה גם טלי..100%
אבל כולנו נתפלל שהיא לא תגיע לאקזיט או לקמפיינים אלא לתאטרון אמיתי כמו שהיא אוהבת. וזה לא ממש נכון שמי שמופיע בטלנובלה אחרי זה ממשיך ומתפרסם, העובדה ריקי ממשחק החיים- יעל שרוני כולם ממש אהבו אותה ואיפה היא עכשיו? לא ידוע
גם אני מאודדדדדדדדדד מקווה שהיא לא תעלם ושנמשיך לשמוע אותה בכל מקום.. אני במקומה הייתי פותחת גם בקריירה בתור זמרת(פחחח...)... טלי שרון ההורסת ביותר עולהההההההה!!!!!!!!!!! אין עלייה היא פשוט מהממת!!! אין מילים!!!!!!!!!