בבקשה יא עצלנית תחפשי בגוגל
ז זוביק התינוקת New member 11/4/06 #26 "הדמות לא אמורה להיות יפה מידי" אני חייבת להפסיק לצטט עפתי לעבודה ביי לכולם
ר רונושי New member 11/4/06 #12 אני לא זוכרת איפה אבל היא פעם אמרה שהיא ממש רוצה לשחק עם דנה איבגי. וחוץ מזה איזה כיף התגעגתי לראות אותה בטלוויזיה.
אני לא זוכרת איפה אבל היא פעם אמרה שהיא ממש רוצה לשחק עם דנה איבגי. וחוץ מזה איזה כיף התגעגתי לראות אותה בטלוויזיה.
ד דושה פושה מושה New member 11/4/06 #23 מגניב לנו מניב לנו מגניב לנו!../images/Emo80.gif תעשו את זה בקול של גאבר זה מזה מצחיק.. אני חושבת ששמעתי יותר מידי פעים את הדיסק של מה קשור..אני יידעת שם את כל הישירם!מההתחלה לסוף ומהסוף להתחלה!
מגניב לנו מניב לנו מגניב לנו!../images/Emo80.gif תעשו את זה בקול של גאבר זה מזה מצחיק.. אני חושבת ששמעתי יותר מידי פעים את הדיסק של מה קשור..אני יידעת שם את כל הישירם!מההתחלה לסוף ומהסוף להתחלה!
ש שוגי פלקס New member 11/4/06 #29 ../images/Emo207.gifנצל"ש ממ ריציתי שיראו את זה חיחי מישו יכול לשים פה את הקישור לאירוח של טלי? בבקשה תודה מראש...
../images/Emo207.gifנצל"ש ממ ריציתי שיראו את זה חיחי מישו יכול לשים פה את הקישור לאירוח של טלי? בבקשה תודה מראש...
M m e m o r y New member 11/4/06 #30 קישור לאירוח../images/Emo26.gif פה למרות שלא הבנתי מה הבעיה לחפש את זה... בול 2 שניות מהשער הראשי של תפוז.
קישור לאירוח../images/Emo26.gif פה למרות שלא הבנתי מה הבעיה לחפש את זה... בול 2 שניות מהשער הראשי של תפוז.