טלי שרון משובטת

טלי שרון משובטת ../images/Emo12.gif

תודה לעדי על הידיה
חשבתם שדרמה בפריים טיים של 22 בכיכובה של טלי זה נחמד? מה תגידו על דרמה נוספרת בערוץ 10?
אז כן פנאי פלוס מוסר השבוע כי טלי תככב בדרמה נוספת שתקרא "13 יום" שתעלה בערוץ 10. הם גם אומרים "טלי שרון אחד השיחוקים של עולם המשחק בזמן האחרון"
"לאלופה אמנם לא ליהקו אותה אבל היא עומדת לככב כנראה בכל יתר הדרמות שיעלו לטלוויזיה בזמן הקרוב" ושבדרמה בערוץ 22 "אקס מיתולוגי" היא תשחק לצד דנה איבגי צריך להיות שולט! אז ככה כל מה שנותר לי להגיד שממש נחמד שאם כבר כותבים עליה משהו בפנאי פלוס זה משמעותי ומקצועי ולא שהיא עשתה עגיל בגבה או שהיא הרזתה 30 קילו בחודשיים. בקרוב עדי תסרוק את הכתבה. מי שלא יכול לחכות רוץ לדרגסטור הסמוך למקום מושבך ורכוש את העיתון. היום אני אבדוק גם ברייטינג

m e m o r y

New member
תיקון: דנה אבגי זה ב-13 יום

"13 יום" מספרת על בחור שמגלה שאהובתו עומדת להתחתן בעוד 13 יום, מה שמשאיר לו פחות משבועיים לעשות הכל כדי למנוע את החתונה. הקאסט הוא שווה גם שווה והוא מונה מלבד טלי שרון גם את יחזקאל לזרוב, לירון ויסמן, ניר לוי, סמי הורי, מיקי גבע, יורם חטב, דנה איבגי, מאיה מרון ועוד... ב"אקס המיתולוגי" תככב שרון לצד יפתח קליין ויעל שרוני (תאומות?!)

טלי בתפקיד ראשי?../images/Emo12.gif

חסר להם שלא ממש החתונה של החבר שלי בגרסה הישראלית. חחח איזה שקוף שידחפו את המספר 13 באיזה צורה

m e m o r y

New member
בעצם היא אף פעם ל חילטרה

היא תמיד הייתה דמות ראשית, לא?! בכל דבר שהיא עשתה?

חוץ ממיכאלה

אבל אז היא היתה ענייה אז אפשר להבין
חחח טלי זה או הכל או כלום... ואיי היא כלת עולם

לעשות סרטי סטודנטים..../images/Emo80.gif

זה נחשב לחלטר?? כשאתה סוטדנט -לא אבל שאתה לא..אז זה כן.. למה אני עונה לעצמי?

ortali91

New member
אני כבר לא יודעת מה יותר שווה../images/Emo12.gif

טלי עם לירון או טלי עם יעל..

דנה איבגי היא שחקנית מדהימה../images/Emo23.gif!

ראיתי רק 3 סרטים שלה מתוכם 2 קצרים אבל זה מספיק כדי לראות כמה היא טובה.. אה והיא גם הבת של משה איבגי וגם זאת שישבה כסא לידי כשראיתי בסינימטק את אחד הסרטים שלה
אההה...

ואיי אני רוצה לראות גם את המקום

"טלי את מתבקשת להאט את הקצב, אני לא עומדת בזה... קשה להדביק אותך"

למעלה