טלי גוטליב

חוכא

Member
הפורום הזה מלא כהניסטים, שונאי ערבים, תומכי עוצמה יהודית, בן גביר, סמוטריץ, צבי סוכות, תומכי הפוגרומים בפלסטינים ביהודה ושומרון, תומכי חבורת מרדכי דוד ורועי סטאר ("המראה" או "האגרוף"?)
לכן התפוז הקשיש עדיין פועל. מישהו מלמעלה דואג שלתרעלת של המגיבים הביביסטים הקבועים הממומנים פה, יהיה לה במה

דורי 1981

Well-known member

טלי גוטליב​

היא עוד ביצה סרוחה מני רבות שהביביזם מטיל, ולא בהכרח הכי מסוכנת. דווקא יריב לוין הכביכול שקט ותרבותי, הוא הקרימינל הכי גדול שם. סטיבן הוקינג בלי מוח.

certified.woke

Well-known member

evglev1

Well-known member
מנהל
אחלה, ירי בנגמ"ש אצל הליכוד תמיד יבורך. אבל פזמון "רק ביבי" יחזור כל עוד הוא עדיין חי ונושם (לצערנו).
אכן היא ומאי גולן כמו חוח האחד בפורום מבזים את יריב לוין על שלא היה מספיק דורסני. מבחינתה מה שהממשלה עשתה זה מעט מדי ומאוחר מדי והיא תוקפת את יריב לוין כמו שעגלונים הכו עם שוט בסוסים שמשכו את הכרכרה.

דורי 1981

Well-known member
מבחינתה מה שהממשלה עשתה זה מעט מדי ומאוחר מדי והיא תוקפת את יריב לוין כמו שעגלונים הכו עם שוט בסוסים שמשכו את הכרכרה.
לא יודע האם מגיע ליצחק עמית צל"ש או טר"ש שפסל אותה משיפוט בגלל היעדר מזג מתאים. לכן היא נטפלת אליו בכל הזדמנות שניתן.

evglev1

Well-known member
מנהל
לא יודע האם מגיע ליצחק עמית צל"ש או טר"ש שפסל אותה משיפוט בגלל היעדר מזג מתאים. לכן היא נטפלת אליו בכל הזדמנות שניתן.
וואלה כמה פושעים היו יוצאים לחופשי וכמה חפים מפשע היו הולכים לכלא אם הייתה שופטת.

Harrington

Well-known member
מנהל
וואלה כמה פושעים היו יוצאים לחופשי וכמה חפים מפשע היו הולכים לכלא אם הייתה שופטת.
בערך אותה כמות בדיוק כפי שקורה אצל שופטים אחרים. הרי אין סיבה אמיתית, זולת סתם נסיונות השמצה (של אנשים) עלובים, לסבור אחרת.

דורי 1981

Well-known member
מצד אחד מזל, מצד שני קיבלנו אותה כחברת כנסת עם חסינות על דברים כמו פגיעה בביטחון המדינה. וברוב חוצפתה היא גם לא מתייצבת לדיונים בעניין. אם לא הייתי מתייצב, היו שולחים אותי לכלא- ובצדק.

Harrington

Well-known member
מנהל
מצד אחד מזל, מצד שני קיבלנו אותה כחברת כנסת עם חסינות על דברים כמו פגיעה בביטחון המדינה. וברוב חוצפתה היא גם לא מתייצבת לדיונים בעניין. אם לא הייתי מתייצב, היו שולחים אותי לכלא- ובצדק.
סתם סקרנות, לאיזה דיונים בדיוק כבוד השרה הגב' מ. רגב לא התייצבה שהייתה עליה חובה להתייצב אליהם?

evglev1

Well-known member
מנהל
היא נהנית מחסינות אבל מאי גולן עלולה לקבל מאסר ארוך בלי יכולת להגן על עצמה כי היא פשוט לא מתייצבת כי בעבירות של טלי גוטליב יש חסינות, בעבירות בהן חשודה מאי גולן לא.

למעלה