טלי אצל יהורם גאון???

shirkan21

New member
הייתה../images/Emo6.gif

דיברו....../images/Emo6.gif אפשר לקרוא לזה יותר

רמזו... זה היה חצי משפט על ההצגה חצי משפט על הזוגיות שהיתה ולא החזיקה בין זוג השחקנים טלי ואורן, פאדיחה אחת (אילנה קוראת לטלי יעל על שם יעל שרוני) גילוי מרעיש נוסף על הגליי הטיולים המוסכנים של טלי בחברת עצמה...כמה צחוקים קורעי לב של טלי ועוד 50 דקות של צפיה מורטת עצבים בטלי מורטת שערות מהראש וחושבת על מתי זה יגמר כבר... זה מה שהיה על רגל אחת ...או שבעצם זה כל מה שהיה על שני הרגליים...

אבל זאת טלי שרון...../images/Emo6.gif וזאת סיבה

מספיק טובה כדי לשבת ולצפות בתוכנית של יורם גאון מבלי כל כוונה מוקדמת ומוצהרת של התאבדות המונית....

שירוש1989

New member
אויש את מצחיקה ../images/Emo99.gif

מה מה היה עם אורן? מתי? מה אמרו? איך היא הגיבה?(כן אני חופרת לך אנד איי לייק איט!) ואיזה טיולים מסוכנים טל טלי?

נראה לי שעניתילך על זה במסן

ובמפתיע נרדמתי באמצע ונטשתי אותך לאנחות...מצטערת.. הייתי עייפה... (כמו הפסיכולוג של טלי) בקיצור אם יש לך עוד שאלות שאלי אין לי בעיה עם חפירות

הראו קטע שטלי עומדת עם שמלה

מהממת פרחונית נראה לי עם אורן והם מדברים על אמונה על אלוהים... האמת לא הבנתי כל כך מה הם רוצים כי דיי הסתכלתי עליה אבל ההצגה כתובה בשפה מאד גבוהה...

אני לא זוכרת שבהצגה

היא דיברה איתו על אמונה
היה קטע אחד שהיא רבה איתו או משהו כזה, שיואו אני פתאום לא זוכרת. אני די הימתקדתי בטלי ובאיך שהיא רקדה שם

האמת שזה גם מה שקרה לי כשראיתי

את הקטע הזה לא שמעתי בכלל מה שהם אומרים...מה גם שהשפה קשה... עברית שפה קשה...
אבל מה זה משנה זאת טלי שרון!!!! אח אח דנדי אני מתגעגעת....

mary17

New member
כנ"ל../images/Emo6.gif הייתי עסוקה בלהסתכל עליה

התנועות גוף שהיא שידרה זה ההפך ממה שהיא היא הייתה כזאת אחת עם ביטחון עצמי מופרז

שירוש1989

New member
ת'אמת, לא בהצגה ולא בחיים

טלי הצליחה לשכנע אותי שיש לה בטיחון עצמי מופרז, במבט שני היו שם כמה רגעים שראו שזה משחק

למעלה