טלי אצל יהורם גאון???

התארחה אצלו ביום שישי

ובפעם הבאה תשרשרי

8ortal8

New member
חבל על ההודעה החדשה..

ולשאלך, כן היא הייתה אצלו לפני.. ממ.. יומיים..

JULI4561

New member
כן היא היתה אצלו .. וטלי ממש רזתה!!

כאילו היא תמדי היתה רזה אבל עכשיו עוד יותר

מתנה לי

New member
חבל לי שהיא רזתה.

כלומר אני מניחה שזה מתוך חוסר זמן. אז האכילה איפשהו מאבדת את המקום שלה בסדר היום. אבל עדיין,אהבתי שטלי לא אנורקסית והיא עדיין כוסית עולם. זה היה הקטע שלה,כולם,חושבים וחשבו שהיא כוסית אבל היא לא הייתה מלאני פרס.

לא נראה לי שהיא יותר רזה ממה

שראינו אותה... פשט בטב"ע משום מה היא נראת יותר גדולה וזאת מהסיבה שהעדשה במצלמות מגדילה כמו שהיא מגדילה את הסטים (שהם פיצים) אז היא מגדילה את האנשים... המצלמה של תוכניות אירוח היא יותר נורמלית ולכן היא נראת לכםרזה... אבל היא תמיד היתה רזה

m e m o r y

New member
לדעתי זה לא נכון

בהצגה היא נראית יותר גדולה מאשר בטלויזיה, ככה לפחות היה נדמה לי. אבל......... עדיין כוסית!

מה? ראיתי אותה במציאות

והיא פיצית.... אולי בגלל התאורה... והמעמד... אבל היא תמיד היתה ונשארה פיצית...

שירוש1989

New member
לא נראה לי שהיא רזתה

לאן השרשור הזה מתקדם חפירות בהרגלי התזונה של טליXD לא יודעת לפי מה שראיתי ביום שישי היא נראתה לי אותו הדבר כמו בספטמבר בערך אבל מה שכן היא הייתה דיי רזה גם אז זה באמת חבל אם זה נכון מה שאמרת על החוסר זמן\= ומזדהה איתך בקטע השני

היא רזה מידי...../images/Emo6.gif מבטיחה לפתוח

שרשור עזרה ותמיכה לטלי דרך אנרוקסיות אנונימיות....
לא נראה לי שצריך לדאוג לה היא לא נראת לי חלשה...

שירוש1989

New member
חחחח

דיי אל תעשי ממנה דחליל היא רזה, אולי אפילו מאוד, אבל לא בצורה מוגזמת (ותאמיני לי בהצגה הזאת אפשר לראות בבירור XD)

את בטוחה שאנחנו מדברות על אותה אחת?

בסוף עוד נגלה שגם את התבלבלת ומדברת על יעל שרוני....
במקרה הזה את צודקת...

m e m o r y

New member
לא להיסחף, כן?

אני אולי לא מגיבה לכל דבר פה, אבל יש לי מושג די טוב על מי מדברים

זה היה בצחוק...לא לקחת אותי קשה...

ועכשיו ברצינות... טלי מדהימה וזה כבר בכלל לא משנה כמה היא שוקלת שקלה או תשקול ואני באמת מפסיקה לדבר על זה...

לאן הגענו../images/Emo6.gif

פעם ראשונה שראיתי אותה היה לי שוק של "פאק היא פיצית" פעם שנייה היא נראתה לי בסדר גמור, לא קטנה מידי או גדולה מידי
וכאן אני מפסיקה לדון במשקל שלה
מה היא, מרי קייט אולסן?

m e m o r y

New member
ולמה זה לא דיון לגיטימי??

בכל אופן, בעניינים האלה...הכל יחסי... לדעתי כל הקסם שלה הוא בזה שהיא בכלל לא קרובה ללהיות מושלמת לפי ה"סטנדרטים" המקובלים (איכס איזה פלצנות), ובכל זאת היא מושלמת לדעתי!

גם לדעתי...

ובואו נגיד שלא הייתי מתנגדת להיות "לא רזה" כמוה לפי דברייך
וזה לא דיון לגיטימי כי הוא לא מוביל לשום מקום ואנחנו פורום אינטילגנטי שלא כמו המתחרים
אחחחח הפלצנות שלי מרקיעה שחקים..

למעלה