טליה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טיפ-טיפ

New member
טליה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זוכרת אותי? זאתי המשוגעת...זוכרת? יופי אני שמחה! מה שלומך? אני מקווה שהכל טוב וורוד אצלך (כמובן גם לשאר האנשים שקוראים את ההודעה הזאת, מה המצב? :) ). אני רואה שאנשים חדשים הצטרפו, נחמד. את שומעת קרה לי עכשיו משהו מפחיד לאללה! אני יושבת מסתובבת בפורומים, באתי להכנס לפורום שלך ואז שמעתי כאילו לוחשים לי ליד האוזן ``ביי`` או ``היי`` זה נשמע אותו דבר אז לא בדיוק קלטתי, הסתכלתי אחורה ולא היה שם אף אחד, אימאלה!! הלב שלי קפץ!....יייאאאא!!! מה זה היה לפי דעתך? לא שאני בטוחה שאת יודעת ולמה לא לנסות. ועוד משהו, אייך להגיד? אני לא הכי מרגישה רוחנית, אני יודעת שאני רוחנית, אבל אני לא מרגישה, ואם אני עושה מדיטציה, מדליקה נרות, לא משנה, אני עדיין מרגישה שאני לא רוחנית, מה לעשות כדי לשנות את ההרגשה הזאת? יש לך רעיון? אוהבת! טיפי.

אלדר

New member
`טיפי` סתכלי אני לא יודע אם זה יעזו

ר לך אבל גם אני לא מרגיש `רוחני` בימיים אלה זה נכון שיש לי רגעים וזמנים יותר ארוכים שאני מרגיש `רוחני` אבל לרוב לאחרונה אני לא מרגיש ככה!! אז אם זה עוזר או לא אני לא יודע! אבל את זה שאני בן אדם `רוחני` מאוד אני יודע או ככה אומרים לי! ואני לומד כל הזמן שאני יכול כמו שאני `צריך` לעשות! אז להגיד לך מה לעשות כדי לשנות הרגשה זו מי יכול? מי יכול להגיד לך מה לעשות?? אף אחד!! מאז שנולדת אי אפשר להגיד לך מה לעשות!! את לרוב עושה מה שאומרים לך! אבל אי אפשר לגרום לך לעשות מה שאת לא מוכנה! (בלי קשר לאונס רצח וכדומה... כי זה לא קשור!) אז `טיפי` אפשר לייעץ לך מה לעשות!! וזה יכול להיות או מתוך הזיה או מתוך טראנס או מתוכך או כי החלטת לשמוע את זה רק עכשיו!! הוא שהקול היה שם הרבה לפני ורק עכשיו סמת לב שהוא קיים! כי הקולות יכולים להשמר אלפי שנה בתוך דברים! דוממים ואולי גם כאלה שלא?!?!? אז מי יודע מה זה היה תפרטי יותר מה הרגשת באותו זמן מה היה המקום מה היה במקום מה איתה העבירה וכדומה... ואולי יהיה לי! תשובה!! הרי אני לא יודע אליך כלום גם לא תאריך כדי אולי יש משהו כזה שמפה שלך?!?! או שלא.. אבל... בהצלחה בכל מקרה... אור ואהבה לכולם... (גם לך שלך tksr

טיפ-טיפ

New member
טוב אז..

לא הבנתי מה הקשר בין זה שאני לא מרגישה רוחנית לבין זה שאסור לגרום לי לעשות משהו שאני לא מוכנה, אולי זה בגלל שבידיוק ביום הזה סיימתי בגרות בלשון, שהתכוננתי לזה במשך שבוע ומשהו, אז נראה לי שהראש שלי הלך לאיבוד מהידיעה שאני לא לומדת לשון יותר (YEY). בכל מקרה, אני לא נותנת לאף אחד לגרום לי לעשות משהו שאני לא מוכנה. אז אני אפרט. ישבתי על הכיסא, מול המחשב, לידי הכלבלב המתוק והמפונק שלי ישן (לא שזה משהו חדש בשבילו), וזהו, אז שמעתי את הקול הזה וקפצתי מבהלה. זה היה ערב רגיל עד ששמעתי את הקול הזה. ``מה איתה העבירה``? :) אני חושבת שהבנתי שהתכוונת ``מה הייתה האוירה``, נכון? :), האוירה הייתה רגילה, לא היה שום דבר, אוירה של ``יאללה נו, קיבלתי הודעות?`` או משהו כזה. אני לא יודעת אם זה יעזור אבל אני מקווה. אוהבת. טיפי. ``מי שלא אהב מעולם, לא חי מעולם`` ג`ון גיי.

אלדר

New member
גם אני לא!

מה הקשר? אני אמרתי שאסור אף פעם אסור לגרום לך לעשות משהו! אם אני יגיד לך לקפוץ מקומה שלישית על כביש!?!? אני אמרתי לך מה לעשות! אסור לך להקשיב לי! תמיד תקשיבי ל`מצפון` שלך! כאילו לנשמה שלך! אם מה שאומרים את מרגישה אם זה טוב אז תלכי על זה! אם לא אל תקשיבי! אבל על תעשי את זה בגל שהם אמרו! וזה טוב מאוד שאת לא נותנת למישהו לעשות לך משהו כזה! ומה אחרי זה? הערב כבר לא היה רגיל? אולי נכנסת לטראנס? לי זה קרה! כאילו אני פעם אחת סתם שיחקתי לי סוליטר (בעצם אני עושה את זה כדי לחשוב! דרך טובה לחמוק מדיבור זה זה! תשמעי לך מוזיקה ותשחקי קצת בזה... אני לא מסתכל על המסך! אלה דרכו... אני חולם בהקיץ! אבל איך שהו הקפאתי את הזמן! שמעת מישהו שגמר את הסוליטר בפחות מחמישים שניות? אז אנא השעון הצביע על 47 שניות בסוליטר! שיא! אני כאילו כבר עושה את זה בלי לדעת איזה קלף יש מתחת! אני לוחץ ואיך שהוא יודע מה הקלף וישר מעביר אותו למקום שלו!! ממש מוזר... פשוט לא הגיוני! אבל זה אינסטינקט כבר בשבילי!!) אז זה שלא הבנת את ה`קול` בבירור יכול אולי להיות שחלמת בהקיץ את ה`קול` הזה? אני מאמין ששמעת אותו! תחכי כמה ימים אולי זה יקרה לך שוב... תנסי להגיע לאותו מצב או מקום שבו היית כאילו למצב הרוחני כאילו לרגש ששלט בך למחשבה וכדומה... וזה רגיש שאת מקבלת הודעות? טוב בהצלחה.. אני לא יודע כל כך מה להגיד... כי אני ממש לא יודע מי את טיפי ויחד אם זה אני לא יודע מה זה רגיל אצלך! ואת גם גרה במקום אחר! בקיבוץ זה מאוד משעמם! ואין רגיל! תמיד יש מה לעשות כדי להפיג את השיעמום ואין הרבה שגולשים הרבה כאן! אור ואהבה לך... שלך tksr

למעלה