טליה!

feyDo

New member
טליה!

אז ככה יש לי שאלה אליך קצת ארוכה..... נכון שאמרנו לפני כמה חודשים שהמזן הוא רק הווה נכון? שאין עתיד ועבר ממש שזה רק הווה אחד רצוף? אני ינסה להסביר את זה יותר טוב האדם זה שעשה את הזמן עצמו נכון? לפני האדם היה רק הווה אחד אז האדם עשה מזה שנים חודשים עתיד עבר בקיצר חילק את זה אז מה שהאדם עשה זה נכון? אז יש לי משהו נוסף תמיד המילה מגדירה את הנושא.... לא יכולת לחיות בלי המילים זה ברור זה קשה להסביר את זה ממש תראי אם לא היה זמן אז לא היה צריך מילים רבות כל כך לא? זה לא יצא לי ממש נכון מצטער הרעיון שלי היה גאוני אבל לא העברתי אותו ממש סליחה ננסה פעם אחרת כבר

אליחי

New member
בקשר לזמן...

הזמן הוא מימד שהאדם לא יכול לראות. הוא השתמש במושגים שהוא יכול לקלוט ובמכשירים (שעונים) שיוכלו לעזור לו להבין את הזמן במונחים שהוא יכול לקלוט. זה לא ממש מתאים לפורום רוחני כי זו תיאוריה בפיזיקה... סתם שתדעו...

feyDo

New member
אליחי אתה פה קצת טועה......

כאילו אם הייתי יודע למה הכוונה שלי היית מבין טליה זה פשוט כי לא הצלחתי לחשוב איך לכתוב את זה נכון כמו המחשבה שלי... אז טליה תני הודעה מהר..... אני חייב לתת לך כמה ספרים שתקראי כמו שזה עשה אצלי אולי את תוכלי כאילו לענות לי אם תקראי אותם כי אני פשוט לא יכול אז בבקשה טליה תני תשובה

CAT4

New member
מההה אתה אומר??

הזמן קיים והדברים כראים הזמן הוא המיד הרבעי. Y.G.A the CAT

feyDo

New member
חתולי גם אתה לא ממש הבנת

ענית לאליחי אבל הוא לא הבין את התשובה שלך יצאה מההקשר הראשון של הנושא... תן לי חתולי יומיים לנסח את השאלה הזאת נכונה ואז תן תשובה אמיתית בבקשה

Tal_Ya_Tal

New member
היי אלדר ../images/Emo42.gif אני ממש סקרנית

למה דווקא FEYDO?!?!?! אני זוכרת שנורא כעסת שלא קוראים לך אלדר וביקשת שלא יקראו לך יותר TKSR כי אתה רק אלדר !!! וזהו. אז מה קרה עכשיו?! קודם חשבתי שנכנסת ממחשב של מישהו אחר. אבל אני רואה, שכבר אפילו אינך חותם ´אלדר´. אז האם אני צריכה לדאוג?! מה קרה?! טובבבבבבבבבבבב אז בקשר לזמן, איך תאומים יכול בלי מילים
הגדרת את זאת דווקא יפה מאד. זה נכון. בראשית הייתה המילה והמילה הייתה מאלוהים והמילה הייתה אלוהים. יש המגדירים את המילה כשמו של אלוהים ויש המגדירים אותה כרטט שממנה נוצר כל היקום. בכל מקרה, אנו חווים את הזמן כמשהו ליניארי, כך שהוא נתפס אצלנו כמשהו אופקי. הזמן הומצא על ידי האגו. על ידי תחושת הנפרדות, שהפרידה כל דבר על ידי הגדרה. הצורך להגדיר, לשים גדר, בין דבר אחד לשני, נובע מהאגו. מושג הזמן של האגו הוא מוזר. ואולי כדאי שמן המושג הזה יתחילו השאלות שלך. האגו מעוגן בעבר.הוא מאמין שהעבר הוא ההיבט היחיד של הזמן שיש לו משמעות. כך הוא מעגן את אשמתו מהעבר והיא עולה וצצה בעתיד. לעומת זאת, הנס, הוא המצאה לימודית (של השכינה- התודעה המוחלטת, אנרגית האם. הרוח המקורית. רוח הקודש.) המלמדת את הצורך בזמן. הנס בונה פסק זמן שאינו בתוך התבנית , שאינו כפוף לחוקי הזמן. במובן הזה, הוא חסר זמן. הנס הוא המצאה בלעדית שתפקידו לנתב אותך לשלוט בזמן באופן מיידי.רק ההתפכחות משנה את הזמן. כי אי לה מה לעשות אתו בכלל. L&L TALYA

feyDo

New member
אז טליה תשובה

השם החדש שלי זה פשוט בגלל שהתחלתי לכתוב בפורום חדש וידעתי שיש בו כמה שמכירים את השם אלדר שלי כבר אז שיניתי שם אבל הבעיה איתה שהסגנון שלי כל כך יחודי ומוכר שישר זיהוו אותו ולא שיניתי בחזרה עדיין וזה לא משנה לי כרגע ממש הfeDo זה שם של כלי נחמד מאוד מאיזה משחק שהיה לי משחק קרבות בין שני צבאות משהו נחמד והשם הזה הכלי היה מין כלב אם תותח על הגב והיה מהיר וממש מועיל והורס ואני ואח שלי אהבנו את הכלי...... אבל החתימה שלי? זה סיפור אחר ואת אולי צריכה לדאוג אולי לא... זה תלוי בך כמובן... כי המצב שלי עוד משהו גרוע ולא ממש משתפר הריאות שלי הרוסות והגרון שלי גם כן הרוס אבל לא משנה ממש בקשר לזמן האגו המציא אותו בשביל עבר? אבל טליה אם יכולתי לראות את הספר שבו מצאתי איך להגדיר את זה הכי נכון כאילו הספר שנתן לי את החשיבה הזאת היית רואה שהמזן קיים אפילו לזמן עצמו ץמיד אומרים שהיקום משתנה נכון? אז סימן שלא כל יום הוא משתנה כאילו כן אבל בקושי יש זמנים שהעולם משתנה מאוד מאוד כמו מלחמה גדולה כיבוש הרומים את העולם לפני הרבה זמן נפילת בבל ועוד הרבה שינו את העולם כל כך הרבה פרס שכבשה הרבה נפוליאון העולם והיקום חיכו לזמן שאלה יקרו זה חייב להיות כך כדי שיהיה שינוי רציתי היטלר עשה שינוי רציני מאוד ולא גם היה זמן שבה....... עכשיו קריסת המגדלים זה לא תפנית חדשה לעולם? לזמן אין זמן? אולי שום אדם קיים לא יכול לקלוט את המשמעות של הזמן עצמו אבל יש כזה דבר טליה! לזמן יש זמן שלו! לעולם כשהו נוצר היה מטרה אחת שאליו הוא היה אמור להגיע! אם היה כוכב גוסס שנגיד התפוצץ לפני זמנו? כוכב שהיה בזמן ובמקום הלא נכונים או בזמן ובמקום הנכונים ובום.......... אז כל הקיים והכל לא מתקדמים בעצם ולא מתפתחים כי לכל דבר יש עכשיו שני עתיד שונים הוא יכול מהצד הזה להיות ככה ומהצד השני אחרת לכל אחד בלי שנדע את זה יכול להיות שני דברים אבל עדיין לזמן עצמו יש זמן הוא יגיע לנקודה שהוא ידע את זה ממש

feyDo

New member
נעלמתי????????? לאן????????

אההההההההה זה לא ממש הייתי פה תמיד אבל לא היה לי את ה"כוח" לענות פה ולא את הרצון אבל אני טליה עוד לא עברתי את "נתי" או כמו שאת מכירה את זה אם לא זוכרת את הבעיה הראשונה שלי שבגללה אני נכנסתי לכאן אז טליה יקירתי אצלי כמו שאמרתי לא נפתר כלום ממש עדיין ואני עוד סובל רבות מזה

למעלה