טליה תראי מה קרה

Tal_Ya_Tal

New member
בודאי התכוונת שזה הJF הכי 'בריא'

שמצאת (במקום
בלי
) נסי גם (לא ביחד)
ואפילו
בלי ה
(אם את אוהבת-הריח של הנורי מזכיר לי יותר מידיי
ים לכן אינני יכולה לאכול) L&L TALYA

דגנית

New member
זה הJF היחיד שיש לי בבית ../images/Emo6.gif

בעצם יש גם פופקורן, אבל הריח לא יוצא מהבית שעות... גם כאשר כל החלונות פתוחים.. תותים.. איך אני אוהבת תותים ובננות.... אחחחחחחחחחחחחחח החיים הטובים אבל לפעמים צריך משהו יותר לעיס חחח וסושי.. אין מצב שאגע בדבר הירוק הזה עם הריח הדגי של זה.. בררררררררר אין מצב..

Tal_Ya_Tal

New member
דגנית../images/Emo70.gifשוב התמונה מזילת הריר הזאת

ממממממממממ...... L&L TALYA

דגנית

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo210.gif../images/Emo212.gif../images/Emo185.gif../images/Emo210.gif../images/Emo24.gif

e sh

New member
אני חושב שזה תמים מאוד

לחשוב שהאדם הוא יצור אוהב וחמוד מטבעו. אפילו שימפנזים הורגים לפעמים כדי לאכול בשר. האדם מסוגל להיות רוצח אכזר בדיוק כמו שהוא מסוגל להיות אוהב ואיכפתי. ועובדה שהגוף שלנו משתמש בחלבון מן החי הרבה יותר טוב בהשוואה לחלבון מן הצומח. למעשה באופן אירוני, החלבון הכי מזין לאדם הוא מבשר אדם. האדם בהחלט טורף. הוא לא *רק* טורף, אבל זה נמצא בו. המין האנושי אוהב דם ואלימות והרג כמו שהוא אוהב אומנות ואהבה ושימחה. ליין יאנג יש גם חלק שחור.

לא בריא להיות צמחוני

חזרתי מהודו צמחונית. חצי שנה אח"כ כשעשיתי בדיקת דם גיליתי שרמת ה b 12 בדם שלי ירדה בצורה משמעותי ובבדיקת דם כמה זמן אח"כ היא כבר הייתה ממש מתחת למה שצריך. חזרתי לאכול בשר וזה התאזן. אני חושבת שאם מה שהגוף שלנו צריך זה בשר אז זה בסדר גמור לתת לו את זה ולא צריך לתת במקום זה תחליפים מלאכותיים. גם חיות אוכלות בשר כדי להתקיים. אני אישית משתדלת לא לעשות חגיגות הנאה מבשר שזה כבר משהו יותר לא מוסרי ומושחת .

דגנית

New member
דווקא אני חזרתי מהודו עם רמת

בי 12 גבוהה ממה שיש לי בדרך כלל בארץ.. ואני צמחונית.. כל אחד וגופו שלו..

Tal_Ya_Tal

New member
היי מנגינה משלי../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gifB12

חסר לאו דווקא לצמחונים. את הB12 הגוף אמור ליצר בעצמו, כפי שעושים זאת בעלי החיים שמבשרם את מקבלת אותו. ואולם תהליך ייצור ויטאמין B12 בגוף תלוי בצמחיית מעיים בריאה. אנטיביוטיקה היא אחד הגורמים העקריים להרס צמחיית המעיים. קנדידה(פטריה הניזונה מסוכרים ושמרים) היא גורם נוסף להרס צמחיית המעיים. כאשר צמחיית המעיים של אדם כלשהו הרוסה, הוא לא יוכל ליצור את הויטאמין B12 בעצמו ויזדקק למקור חיצוני לשם קבלתו (כמו שרוב בני האדם עושים) וא-ו-ל-ם גם בעלי החיים המגודלים לשם מאכל, מולעטים כיום באנטיביוטיקה, כי בשל תנאי אחזקתם הם חולים מרבית הזמן. לכןגם הם אינם מסוגלים ליצר את ה B12 הנדרש לכן, היעילות של קבלת המצרך היקר הזה 'מיד שניה' אינו אידיאלי כפי שהרופאים רוצים לגרום לנו לחשוב. בכל מקרה, ישנם גם רופאים מסוג אחר. ועדת רופאים לרפואה אחראית בארה"ב ממליצה על אורח חיים צמחוני/ טבעוני. נוסף על כך אורח חיים צמחוני/ טבעוני תורם לאקולוגיה ולשלום בעולם.קראי את זאת. L&L TALYA

ללא בשר

מזל טוב לצופה. אני חגגתי שנתיים ימים ללא בשר ביום העצמאות. היום הכי "בשרי" שיש... ישר כח

Tal_Ya_Tal

New member
היי../images/Emo24.gif../images/Emo29.gifמותק../images/Emo45.gifישר כח../images/Emo94.gif

Tal_Ya_Tal

New member
א-ג-ב../images/Emo176.gifהצופה../images/Emo179.gifלאנשים שטוענ

ים (בצדק) כי גם לצמחים
יש רגשות, אני עונה שא-כ-ן כן ולכן האינדיאנים נוהגים לבקש רשות/סליחה מן הצמח לפני שהם קוטפים אותו ויחד עם זאת אין להשוות את רמת התודעה של בע"ח לרמת התודעה של הצמחים, או של גבישים או כל דבר אחר על הפלנטה. לכל 'דבר' יש התדר שלו. רמת התודה של בע"ח היא הקרובה ביותר לשלנו ובמקרים אחדים כמו לוויתנים, דולפינים וכד' אף עולה על שלנו. L&L TALYA

אני חושב שהצמחים מוסרים לנו...

את מתנותיהם מרצון. ובמקרה של פירות ואגוזים- אנו לא הורגים את כל העץ כמו במקרה של בע"ח, והוא יצמיח חדשים בעונה הבאה. פירות נועדו להאכל מיסודם, כך מפיץ הצמח את הזרעים שלו. לגבי ירקות ששם הצמח נאכל בשלמותו, אני לא יודע, אבל אני לא חושב שזה כמו אצל בע"ח.

למעלה