טליה שלום יקירתי

טליה שלום יקירתי

אני יודעת שזהו לא פורום אסטרולוגיה אבל אני מוכרחה לשאול אותך ואותך בלבד! מה אומרת ונוס בבית 2 בקשת במולות לכירון בבית 8 בתאומים?? קשה לי לנתח היבטים ביחוד משום שלא התעסקתי בזה זמן רב, זמן רב מידי לצערי... אשמח לשמוע את דעתך

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo42.gifהיי../images/Emo23.gifנתי../images/Emo29.gifמה שלומך?

אני מניחה שאת שואלת על ההיבט בנטל ולא בטרנזיט. אז הונוס בקשת וב
2 מדברת על נהנתנות ואל צורך להפגין בפני הזולת את הערך החמרי שלנו, כאשר יש את האופטימיות והמזל הקשתיים, בכל הקשור להערכה עצמית והכרה בכישורים המקצועיים. מאידך, האופוזיציה של חירון בתאומים וב
8 מיצרת המון ביקורתיות כלפי הארכיטיפ הונוסי/יופיטרייני של
2 ביקורת שעשויה להגיע מצד בן/בת זוג. מאידך גיסא, אם החירון הוא שליט
10 הבקורת תגיע מן הסמכות שמעל ויתכן שתהיה מניעה מתגמול הולם לכישורים בכל הקשור בעבודה ובקריירה. בעקרון, יש לרפא את התפישה של המחזוריות של החיים(טרנספורמציה-משהו שם לא כל כך ברור לה/לו) וכמו כן יש צורך בריפוי ההערכה העצמית, שכרגע נובעת מ'עד כמה אני מוכשר/ת או מיומנ/ת בעבודה שאני עושה' 0אם ונוס היא שליטת הדיסנדנט וגם שליטת
11 ברור שהערך העצמי מופנה עוד יותר כלפי החברה והצורך להרשים את החברה תלוי בכך. כמובן שעד אשר לא מרופית התפישה של 'אני מוכשרת לעבודתי ועל סמך כך מגיע לי להרוויח כסף' או 'ככל שאני יותר מוכשרת יותר כסף יזרום אלי', עשויים להיות משברים כלכליים פתאומיים הנובעים משיכולים 'אופטימיים מידיי' או מתזמון לקוי (ונוס בקשת) והלכאה עצמית (במולות לחירון בתאומים)
נשיקות L&L TALYA

תודה רבה מתוקה שלי. אני חשבתי כל הזמן שזה

קשור איכשהוא לזוגיות של בעל המפה אבל זה חייב להיות קשור גם לכספים ביחוד כספים שמגיעים אלינו או מבן הזוג או ממקורות אחרים בגלל העירוב של בית 2 ו 8 בהיבט וונוס כמובן. אני רוצה שנדבר על המשך הלימודים שלי (תודה שנזכרתי באמת...) אבל אני כבר אשלח לך מסר בנפרד. מקווה שיש לך זמן בשבילי מורתי... לאב יו

טליה

לאחר שבדקתי, ונוס היא אכן שליטת בית 11 ז"א שאת הביקורת הזאת היא מרגישה דרך החברה או החברים, מה גם שאורנוס שם בבית 2 גם במולות לכירון ז"א יש גם הרבה מרדנות שנובעת מהעניין הזה כי אורנוס הוא שליטו הטבעי של בית 11,נכון? בקיצ, מרתק כתמיד... THX נתי

Tal_Ya_Tal

New member
א-כ-ן../images/Emo45.gifבהחלט

אורנוס מולות חירון- מעצים את כל ההיבט הזה והרגישות לגבי התיחסות לכספים והטיפול בהם כמו גם לגבי כל הנושא של הערכה עצמית, הקשורה גם היא לנושא הזה. מעבר למרדנות ולהתנהגות הלא צפויה בכל הנוגע לרכוש, ערכים וקניין, ישנו איזשהו דחף עצום ליצור משהו מקורי, יוצא דופן בתחום של השתכרות מעבודה (אומנות, חברה, אסטרולוגיה וכד') עם תנודות חזקות בלתי צפויות כלפי אבדן רווחים פתאומי אך גם רווחים כנגד כל הסיכויים. L&L TALYA.

למעלה