טליה, שאלה לי אלייך.. :)

טיפ-טיפ

New member
טליה, שאלה לי אלייך.. :)

דיברתי עם חברה קורבה שלי, שגם היא קראה את הספר שהזכרתי לך, וגם היא מאמינה במודעות על חושית. אז דיברנו וניסינו לחשוב על ארועים שקרו לנו שיכול להיות א אלו ארועי על חושיים. יצא לי לדבר על תאונה שקרתה לי בגיל 9 , שבוע וקצת לפני התאונה ידעתי שמשהו יקרה בכביש הזה, הייתה לי הרגשה שבסוף תהייה תאונה, ובזכות ההרגשה הזאת אני פה כדי לכתוב לך עכשיו, חברה שלי חושבת שהייתה לי אז מה שנקרא חישת הנסתר, היא אמרה לי שיש את חישת הנסתר לילדים ואני נעלמת כשמתבגרים. האם מה שהיה לי היה על באמת חישת הנסתר? כי אם כן, נראה לי שיש לי עדיין אותה, כי עוד שבועיים יש לנו טיול ל3 ימים ויש לי את אותה הרגשה. ואני לא יודעת מה לעשות. אוהבת ומבולבלת. טיפי.

הי טיפ טיפ

גם לי זה קרה כבר כמה פעמים, גם בצורה של תחושה וגם בצורה של חלום ברור.. מעניין.. אשמח לשמוע מה זה חישת הנסתר.. מה את יודעת על זה. האם זה מראה על רמת רוחניות מסוימת?? בי ותודה ניב

Tal_Ya_Tal

New member
חישת נסתר, ניב H-(

היי ניבה, קראי את תשובתי לקודקוד וגם את תשובתי לטיפ-טיפ אני מאמינה שתשובתך מתחבאת שם. L&L TALYA

כן בהחלט ותודה..

האמת היא שכבר שנים למדתי שהתחושה הפנימית שלי אף פעם לא טועה, במיוחד לא לגבי אנשים, אז אני מסתמכת עליה.. אצלי דווקא חלומות שהגשימו את עצמם לא תמיד היו רעים, אלא גם בדברים יפים ונעימים.. לא תמיד מגננה.. בי..

Tal_Ya_Tal

New member
חישת נסתר, טיפ-טיפ...B-)

חישת נסתר, על משקל ראיית נסתר, או שמיעת נסתר*, היא תכונה שקיימת אצל כולנו מטבע בריאתנו, מבוגרים וילדים כאחד. אלא שאנחנו, המבוגרים לא מקשיבים לה. למדנו להתעלם ממנה, כי כשהיינו ילדים ואמרנו מה אנו מרגישים, התעלמו מאתנו, או `פרטו לנו את זה לכסף קטן`, `הוכיחו לנו שאנו רק מדמיינים` וכו`. המושג `חישת נסתר` נשמע, ערטילאי ומסתורי, עד כדי כך, שקוקוד כבר משקשקת. אולם בעצם, זאת היכולת להתחבר אל מאגרי המידע הקוסמי ולחוות את `העומד להתרחש`. היות שהכל קורה בו זמנית, הכל מתועד ברשת החשמל הגבישית שעליה דברנו או אם תרצי `בספרייה הקוסמית` או `ברשומות האקאשיות` -היינו הך. (יש אנשים שקוראים לזה `תחושת בטן` ויש אנשים שקוראים לזה `תקשור`). היכולת שלנו להתחבר בצורה נקייה למידע הזה, קשור במצבינו הרגשי-מנטלי (גם זאת כבר אמרנו). לכן, לעתים, עכב הפחדים שלנו, אנו חווים תחושות שאינן בהכרח מעידות על דברים שאכן כך יקרו. אולם החיבור של הידיעה עם רגש הפחד שלנו, עלול לגרום להן להתממש. (מחשבה +רגש = התגלמות בפיזי). ופחד הוא רגש עוצמתי ביותר. כך נוצרת ``נבואה שמגשימה את עצמה``. יחד עם זאת, לא מומלץ להתעלם `מתחושות בטן` או כפי שאת מגדירה אותן `חישת נסתר`. לעתים, זוהי פעולה תת הכרתית, על מנת להביא למודעותך אירוע או מצב מסוים. (אנשים מסוימים יגידו לך: `קיבלתי את זה בתקשור` או `חלמתי חלום אזהרה` ובכך יצדיקו את התנהגותם). המטרה היא, להיות מודע לכל רגע מהוויתנו כאן עלי אדמות ולא רק במקרים של סכנה. אולם במקרים של סכנה, החושים החייתיים, האינסטינקטים של ההשרדות, עדיין פועלים אצלנו, כמו אצל הזברה שעומדת להיטרף על ידי האריה. לכן זה פועל חזק יותר. אז אם את מבולבלת, לכי אחר ידע הלב. לא על פי ההגיון. הלב יודע טוב יותר. הקשיבי לתחושות שלך. אפילו אם בסופו של דבר הן תתבדינה. היי נאמנה לעצמך. *קראי גם את תגובתי לקודקוד, למטה. L&L TALYA

למעלה