טליה, רציתי לשאול.....

טליה, רציתי לשאול.....

אני לא יודע אם את זוכרת... אבל פעם כתבת לי ``סיפורי ירח``, והייתי שמח אם תוכלי קצת להסביר לי מה ההשפעה של ירח מלא, מה ההשפעה של ירח ריק? ומה זה אומר (מצב הירח) על מי שנולד... למשל אני, נולדתי ב-כ``ה באייר - כלומר כמעט ירח ריק (סהר), מה זה אומר?? בתודה רבה מראש, שבי :cool:

רציתי גם לשאול על ליקויים :)

אם זה לא יותר מידי.... כמובן. מה אומר ליקוי חמה ולבנה?! - שבי :cool: -

אלדר

New member
שבי סתם אני שואל את זה אבל.....

מה פתאום אתה כל כך מתעניין בירח והמצב שלו?? כאילו אתה בא ושואל את זה ככה בלי משהו לפני... זה ממש מפתיעה לקרוא את זה מפיך.. טוב שבי כפי שאתה כותב פה אתה גם כותב בפורום אסטרולוגיה אז שאלת גם את יאיר אותה שאלה??? וזה בגלל שכללית איר הוא מנהל פורום אסטרולוגיה וזה ממש מצער שטליה גם מבינה את הנושא ואני עצמי אומר די הרבה יותר מיאיר (אבל אל תגיד לו את זה שלא יפגע מימני לרגע כבר היה לי מספיק אי הבנות איתו לחיים שלמיים) אז שבי זה מצער שטליה מבינה (סססתםםם טליה נא לא להפגע מזה!!) אבל זה לא אמור להיות שאלה לפורום השני??? אבל לא חשוב....... טוב ששאלת.......!?!? אור ואהבה לכולם... שלך tksr

Tal_Ya_Tal

New member
לגבי ליקויים שבי, B-)

ישנה תיאוריה שלמה, הקשורה בזמן כניסת הנשמהלגוף, לפני הלידה. אתה בודאי יודע, שככל שהנשמה מפותחת יותר, היא נכנסת מאורח יותר. הלא כן? ובכן, ישנה תיאוריה כזאת באסטרולוגיה הרוחנית, אך אינני יכולה להרחיב על כך, מפני שאני צריכה לזוז. אבל יותר מאוחר, בהחלט אענה לך על כך. בנוסף לכך,האם אתה מכיר את נושא הפאזות של הירח? ישנה חשיבות רבה גם להם וזהו מידע המשלים את המידע על ראשי הדרקון. L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
היי שבי B-)

אני יודעת, שאתה יודע היטב מה המשמעות של ירח מלא. (ראיתי כשכתבת על כך בפורום אסטרולוגיה, כאשר הסברת למישהו שאסטרולוגיה אכן עובדת. אבל אם אתה מתכוון לאיך זה משתקף במפה, אז אל תשכח, שירח מלא משמעו ירח במולות (מאה שמונים מעלות) לשמש על כל מה שמשתמע מכך מבחינת היבט. B-) למרות שיכולה להיות טענה, שאדם כזה יהיה בעל עצמה רבה, אני ראיתי בדרך כלל את זה הפוך. מפני שיש עימות בין האנימה לאנימוס אצל אותו אדם. יש מתח פנימי רב, שעשוי להוביל למודעות, אולם מערכות יחסים עם המין הנגדי, נטולות נינוחות. B-) B-) קיימת התנגשות בין שני חלקי האישיות. התחושה היא שישנם שני חלקים לאישיות, שכל אחד מהם הוא בעל רצונות שונים ומנוגדים. כך שקיים קושי לשתף פעולה ביניהם. כתוצאה מכך, ישנו חוסר שקט נפשי, תחושת שינוי מתמדת ושינויי התנהגות וכיוון. קיים שוני בין הביטוי העצמי לבין ההרגלים, כאשר צד אחד נתפס כ``חיובי`` וצד אחר כ``שלילי``. כל הזמן נעשה נסיון לנוע לכיוון ה``חיובי`` ולדחוק את ה``שלילי``. מצב זה, מחריף את הבעיה משום שהתפקוד הוא בניגוד לדימוי העצמי. הפתרון הוא, ללמוד לקבל את שני צידי האישיות ולהניח לשניהם להתבטא. B-) ההתנסות היא דרך מערכות יחסים עם אחרים, תוך כדי ידידות, סכסוכים ויחסים אינטימיים. והרבה פעמים זה משתקף דרך מערכת היחסים בין ההורים (שמש/ירח) תהיה נטייה לשאול את הפרטנרים לדעתם על התנהגות ואופן חשיבה והתחקות על אופן חשיבתם והשקפתם תוך כדי התקדמות ברוח זו. (כמו מאזניים). יש נטייה להתעלם מתגובות רגשיות, בשל הרצון לדעת את האמת האובייקטיבית הקיימת באופן בלתי תלוי ועל כן התגובות הרגשיות מצטיירות כפחות חשובות בשל חוסר האובייקטיביות שלהן. לגבי `ירח ריק`, האם אתה מתכוון למצב של תחילת החודש (העברי)? כאשר הירח בצמידות לשמש? אינני בטוחה אם זאת כוונתך אבל אם כן, ישנה אחידות רבה יותר בין הביטוי הזכרי/נקבי של האישיות (תלוי כמובן אם שניהם מצויים באותו סימן) ישנה מידת מה של ילדותיות, ספונטניות, אימפולסיביות, חוסר מודעות מסויים, כושר הסתגלות נמוך, חד צדדיות, קיצוניות וחוסר יציבות. בסימני אש- סנוביזם ונטייה לנזק עצמי. בסימני אויר- קרירות וקפריזות. בסימני מים- רגישות עצומה. בסימני אדמה- אינטרסנטיות או נטייה לעצלות. במפה ``יפה``- כשרונות עצומים, אינטליגנציה מבריקה, יכולת להתמחות בעיסוק הנבחר. :cool: L&L TALYA

הפאזות של הירח?! מה זה????

האמת שהתכוונתי לסוף חודש - אבל סוף הוא תמיד התחלה של חודש אחר, לא? אז מה שה משנה, כלומר איזה עוד מצב יש של ירח ריק? בכל אופן אני דיברתי על ליקוי... ליקוי ירח וליקוי חמה.. מרים בנימיני אומרת שליקוי הוא אף פעם לא טוב באסטרולוגיה... אם הוא מתנהל במזלות האוויר יש שיבושים במזג האוויר, במזלות המים יש בעיות בימים.. באדמה - נכון! רעידות אדמה למיניהן במזלות האש אני לא ממש יודע מה מתרחש - אבל זה נהיה קשה במיוחד מהיות היסוד ``מלחמתי``. אשמח אם תרחיבי קצת יותר בנושא הליקויים... והפאזות של הירח.. תודה, תודה, תודה :) שבי

למעלה