טליה צדקת

feyDo

New member
טליה צדקת

יש בי פחד......... עמוק מאוד אבל פחד...................... פחד שמזיק לי מאוד והוא לעולם לא יגמר פחד של נטישה בגלל ההורים שלי וכל מה שקרה איתם לפני כמה זמן רק קלטתי את זה יש לי פחד מנטישה ממש הייתי קרוב לזה ונפשית ופיזית אני במנטישה כללית כל הזמן יש מעלי את ההורים שלי אבל אין קירבה אין קשר אין כלום

Tal_Ya_Tal

New member
צר לי לגלות זאת../images/Emo42.gifאך אני שמחה

שאתה זיהית את זה בעצמך. כי קבלה, היא מחצית הדרך לשינוי
L&L TALYA

feyDo

New member
ממזמן לא דיברנו טליה ואני לא

יכול בשום אופן לכתוב את כל מה שקרה..... אבל את הרוב בכלל לא "קיבלתי" אלי אני לא יכול לקבל את הכל ובכלל לקבל משהו וזהות אותי אני לא יכול כמעט מבעיות אישיות טליה אני גם לא יכול לפרט אבל אין זה אומר שקיבלתי את זה לתוכי רוב החיים שלי אני במצוקה ואני ישאר ככה אבל אני לא יקבל את זה לתוכי מקווה שאת מבינו´ש אותי עכשיו....

mga-abir

New member
טרמפ@@@ חזיון

לרוב ממצב של נטרול,אפילו רגעי וקצר כפי שתארתי ב"המפתח" וכך נצפה: מן הארץ עולה צינור אנרגטי טהור ולבן ומתמר בקצהו אל אל וכמעט נוצר מפגש וחיבור עם יונה לבנה וענקית ללא תנועה השטה במרחב כמטוס קפוא.צבע ותכולתה זהים לאותו צינור אנרגטי ספיראלי.גודלה כשל מטס,ולמעשה זה מטוס בצורת יונה לבנה כנוסת כנפיים.עיניה מלאות חיים.כאשר היא חולפת מעל הארץ, מחשיכה הארץ בדמדומים וצבעה משתנה לחום אדום שחור,מין מארג דביק בצבע זה יורד על הארץ,האנשים נראים כנקודות והכל נראה נגועה כבמגיפה. בברכה אביר

feyDo

New member
מאוד פיוטי אביר..........

אבל אחרי הכל זה "חיזיון" או חלום לא מציאות וזה פשוט בלית ברירה נפסל.........(חוץ מזה עוד לא יצרו מטוס אחד בצורת יונה גדולה מבין??) כל הכבוד לך על שרשמת את זה אבל מה הקשר? לפי דעתי למה שרשמת יש שני חלקים ממש את הראשון לא קישרתי לשני פשוט........... איפשהו זה מבולבל ואז ממשיך בלי קשר מנקודה שונה ובכל מקרה אני זזתי יש היום אחלה של יום הרבה רוחות קרות בלי שמש לא הרבה אור בחוץ קריר יום שבת שיש אווירה מאוד שונה האוויר סתיו עדיין אני יסתובב אם תה ויחשוב לי כמו תמיד לבדי אחלה של יום למען האמת! בה ביי עד שאני יחזור הנה שוב פעם בקרוב

mga-abir

New member
כלל לא פיוטי (ראה

שאלתי לפשר הדבר,וקבלתי תשובה לחלקו השני של החזיון. החלק הראשון מורה בבירור על החמצה,והשני על תוצאה אל מול אורח חיים. החזיון השני הצביע בבירור על שני פתחים (עגולים)האחד לבן השני שחור.האחד יוצר חיים האחר זורע מוות והמבין יבין (ואיני נוקט עמדה) בברכה אביר

feyDo

New member
זה רק מגביר את כל זה

זה מאוד פיוטי............. אין שני פתחים בלבד העולם אביר לא רק שחור ולבן העולם מצד אחד הורס מצד שני הוא נותן חיים כמו היקום כמו שאומרים צד אחד נוסג וצד שני רודף אחד נעלם שני מתקיים כמו תולעת זזה ואם כבר ככה אביר אז אולי יש כמה יקומים? כמה תולעים (השחור שיש מסביב לכוכבים) שהם בצורה מסויימת צפים או זוחלים בעוד מקום לעבר מקום מסויים? זאת תאוריה אבל מאוד הגיונית אביר כי אין דבר מוחלט עדיין אין כזה דבר ולא יהיה עד כמה שאפשר להגיד הטבע הוא חיי בעצמו הוא הורג אבל נותן חיים הוא מקיים והורס ה"חלל" "מוליד" כוכבים חדשים והורס אחרים מפוצץ אותם זה מערכת אחת שלמה אבל אי אפשר להגיד שהוא רק הורס או רק "מוליד" כוכבים חדשים אי אפשר להגדי כמו שכתבת שיש "שני פתחים האחד לבן והשני שחור האחד יוצר חיים והשני זורע מוות והרס" זה לא ככה! אלה אם אתה אומר שאותם פתחים הם שני צדדים של אותו פתח שני כיוונים שונים או שהם אותו פתח חצוי או משהו במובן הזה אביר כל דבר אחר יהיה טעות כמו שאתה יודע אין שני יקומים על כמה שיודעים במה שיש מחוף ל"עולם" משהו כל כך גדול שאי אפשר לחשוב על גודלו או לחשב אותו אבל אחרי הכל אחד מהם לא הורס והשני נותן חיים אין לך טבע מצד אחד ומצד שני מה? מחלות? וירוסים? וגפות?? הכל זה חיידקים חוץ מוירוסים שהם גם כן "חיים" בדרכם אבל חיים אחרי הכל מתרבים חיים כמה שעות ומתים אבל מה יש לעשות? מה יש לך מול הטבע? איזה עוד פתח עומד מולו שזורע הרס אביר??? כי הטבע נותן חיים הטבע שומר עליו מספיק טוב תאמין לי אבל האדם שזורע הרס בטבע עושה לעצמו טבע פרטי ולא פראי כמו שהטבע צריך להיות! כתבתי יותר מידי אני ידע אבל נסחפתי ממש אם כל זה ורק רציתי להראות את עמדתי הפתוחה בקשר לזה לא אמרתי אביר שמה שכתבת לא נכון אבל אמרתי שלא חייב להיות ככה כמו שאתה הראתה לנו

mga-abir

New member
פירוש רק עבורך:...

שני פתחים האחד לילודה האחר לאיידס,הבנת??????????.

feyDo

New member
הבנתי את זה אביר ישר

אבל כמוש מארתי לך אני בכלל לא מקבל את זה כמו שאתה אומר את זה מה לעשות אני לא יכול לקבל את זה נגד האמונה הפנימית שלי אם הייתי מרגיש שזה גמור ושזה נכון לגמרי לא היה לי בעיה להגיד את זה אבל לפי דעתי כל זה לא גמור ולא מושלם אז אולי זאת טעות שלמה אבל.......... מה לעשות אביר? אני לא מסכים אם זה לא שמנה איך תכתוב את זה כל עוד הרעיון המרכזי נשאר בלי שינוי קטן אחד

למעלה