טליה מתוקה.......

feyDo

New member
טליה מתוקה.......

כן כן זה אני שוב פעם עבר מעל שלושה שבועות מאז כתבתי לך לאחרונה הרבה השתנה מאז.... הרבה מאוד טליה........ וכמו תמיד את יודעת כשאני כותב לך אני רוצה גם משהו..... אז רציתי לשאול אותך...... אמרתי לי כמה פעמיים שהבעיה בבן אדם מה שהוא לא אוהב בעצמו משום מה אצל הסביבה שלו זה יתבטע חזק יותר...... או משהו כזה....... אז אני יגיד לך ככה: אני נער מאוד דאגן ודואג לכולם אני לא סובל את זה אצל ההורים שלי והרבה כאלה שאני מדבר איתם גם דואגים לי והבעיה שזה מלחיץ אותי מאוד ומקשה עלי למרות שמה שהיה אם אותה אחת מעל 4 שנים כמעט עבר לגמרי אבל לא ממש מדוייק העיניין הוא טליה שאני חייב לחזור לדבר איתך על כמה דברים וכמה שיותר מהר אז תעני לי בבקשה ותעני לי על זה: בזמן הזה טליה את עסוקה כמו אז? כאילו יש לך זמן פנוי כמעט כל יום??

feyDo

New member
טליה עוד משהו קטן.......

ורק אם יש לך זמן פנוי..... אם יש לך זמן פנוי תציצי שניה למפה שלי....... תראי שהיה שם שינוי אצלי לאחרונה פשוט מדהים לראות את זה

feyDo

New member
טליה עוד משהו קטן.......

ורק אם יש לך זמן פנוי..... אם יש לך זמן פנוי תציצי שניה למפה שלי....... תראי שהיה שם שינוי אצלי לאחרונה פשוט מדהים לראות את זה

Tal_Ya_Tal

New member
היי אלדר ../images/Emo24.gif יופי שקפצת ../images/Emo8.gif

כן, עכשיו יש לי מעט יותר זמן פנוי, מפני שאני מתכננת אותו בדרך בונה יותר. יחד עם זאת כרגע, רק ´הצצתי פנימה´ ועלי להתפנות לעיסוקים אחרים. אבל אני מבטיחה להביט במפה שלך ולראות את השינוי. ואם אתה חייב לדבר איתי, אתה מוזמן להתקשר, כמו שאמיר עושה. אני יודעת, אני יודעת. בקיבוץ זה יותר מסובך. טוב, אבל בכל אופן, אין זמנים קבועים שבהם אני יכולה לומר מראש שאני פנויה. וכרגע, אני בעיצומן של הכנות לסדנת ´העצמה עצמית´, שם גם לומדים בין היתר, להתיעל L&L TALYA

feyDo

New member
טליה אני חזרתי רק לכמה זמן

תראי משהו: יום ראשון אני לומד מ7 וחצי בבוקר עד 1 אחר הצוהריים ואז עובד בקיבוץ 2 שעות או 3 שעות עד 4 ואז אני כבר עייף מאוד יום שני לומד מ7 וחצי בבוקר עד 8 בערב שיש לנו מוסד יום ארוך..... יום שלישי אני עובד בקיבוץ עד 4 מ6 או 7 בבוקר יום רביעי אני לא מגיעה בכלל לבית שלי יום חמישי מ7 וחצי בבוקר עד 2 וחצי אחר הצוהריים יום שישי מ7 וחצי עד 1 אני לומד ואז אחרי כל השבוע אני מאוד עייף כדי לעשות משהו וחוץ מכל זה יש לי עוד הרבה מה לעשות כלה שבוע כל מיני ועדות פה ושם....... ככה שיש שינוי גדול במפה שלי ולא רק מהבחינה הזאת של שינוי כי פעם הייתי כזה אחד שלא היה לו חשוב כלום...... עכשיו לקחתי עלי הרבה דברים......... אבל יש הרבה על מה לדבר טליה ממה שקרה בחצי השנה האחרונה

Tal_Ya_Tal

New member
יופי ../images/Emo42.gifאלדר. מטלות זה יופי ../images/Emo42.gif

אבל בכל זאת ראיתי אותך ´מתגנב´ לפורום מודעות פנימית. אבל מצידי זה בסדר. שם נותנים יותר לגיטימציה לרגשות. כאן, משתדלים להתעלות מעל הרגש, שהוא גם דרך ביטוי של הנפרדות.(אגו). אבל לא הבינותי למה פירטת לי את הלו"ז שלך. האם אני אמורה לנסות להשתלב בו? או שמא אתה מצפה שאנסה ´לתפוס´ אותך בטלפון בין לבין. לא בדיוק הבינותי את הרעיון. אולם רק מלהתבונן בלו"ז שלך, נהיה לי כאב ראש
סתתתתתתאאאאאאאאאאםםםם
L&L TALYA

feyDo

New member
טליה טליה טליה!

מתי כבר הייתי בפורום מודעות פנימית? כשביקשתי ממיכל אחרי שסוף סוף היא חזרה לפורום את העזרה שהיא הציעה לי? שם ראית אותי? זה היה חד פעמי וכן לרעתי נכנסתי מאז רק לפורום על בנות ועל בנים שם נפגעתי מאוד מכמה וכמה אחרי פגישת הפורום שאיתה לנו בסוכות הלוח זמנים שלי מראה לך שאין לי ממש זמן לכלום פנוי עד היום היה לי הרבה זמן פנוי לעצמי זה נגמר כבר אין כזה דבר יותר פשוט כמשמעו רק להראות לך וחוץ מזה טליה שכואב לי מאוד שאיבדתי את הרצון לחיות ושאין לי יותר למה לחיות אין ממש חדש אצלי

למעלה