טליה, מה עם התגובה שלי?

spidush

New member
טליה, מה עם התגובה שלי?

הגבתי לנושא של תקשור תקשוב, תשובה שנתת לקוסמת, מהעמוד הקודם בפורום הזה, מה עם התשובה שלי? :-(

Tal_Ya_Tal

New member
היי ספידוש B-) :-( :)

צר לי, אבל למרות שחיפשתי את הודעתך בעמוד הקודם, לא מצאתיה. אולי נכנסת בשם משתמש אחר? ANYWAY, תרשום שוב את שאלתך ואני מבטיחה לענות :) L&L TALYA

spidush

New member
תיקשור

שלום טליה. ראשית רציתח לציין כי הגעתי לפורום לפני כמה ימים ואני ממש מתענגת על התשובות שלך. אני מרגישה אותם בכל הוויתי וכיף לראות איך את מעניקה מתוך הוויתך לכל שואל - פשוט תענוג. השאלות שלי הן: 1. אני מתקשרת מזה שנים מספר - לא באופן רציף. אני לא רואה או שומעת אני כותבת כמו בהכתבה. אני משתדלת לעשות לעצמי מבחנים על-ידי תקשור לאנשים שאני לא מכירה והתוצאות מדהימות. שאלתי כיצד אוכל לתקשר לעצמי. עד כה כאשר ניסיתי היו יוצאים תקשורים ורדרדים ויפים שהקשר בינם לבין המצב במציאות היה קצת רחוק - בלשון המעטה. אני טיפוס אופטימי אבל זה היה מוגזם. הזמנים שלהם לא תאמו את הזמנים שלנו ובכלל היה לי משבר אמון. אז בקיצור איך אפשר להגיע לתקשור אוביקטיבי ונכון יותר. 2. אני מעוניינת לקבל ידע מסוים - אין לי כל זיקה אליו ולא יודעת מדוע אני רוצה לקבלו. השאלה כיצד אוכל להפתח לערוצי אנרגיה נוספים. כאשר ביקשתי לקבל ידע זה נאמר לי ``יפה ביתנו כי ביקשת כעת תקבלי``. אבל לשם כך נאמר לי כי אני צריכה לעבור שינוי אנרגטי. אכן עברתי מעין עייפות מוחלטת אשר התישה אותי. כעת אומרים לי שאני צריכה לשבת בשקט ולראות דברים. הבעיה שלי שיש לי קושי עם מדיטציות ואני לא רואה כלום - בקיצור מבקשים ממני סבלנות - שם המשחק בחיינו. האם יש איזו הצעה בשבילי. :cool:

Tal_Ya_Tal

New member
היי ספידוש B-)

תודה על המחמאות קודם כל . שנית, תמיד קשה מאד לתקשר לעצמנו. מפני שאין אפשרות לשמור על האובייקטיביות וישנו יותר מידיי מידע אישי. יתירה מזאת, קשה אף לתקשר לחברים או אנשים קרובים, שוב בגלל אותן סיבות. ראית את התוצאות עם זרים מוחלטים. הלא אין סיבה שלא תקלטי באותה צורה גם עבור עצמך. אך קשה יותר להתנטרל, כשישנו מידע מוקדם ורצון לכוון דברים. יש צורך במה שנקרא `סילוק העצמי`. את יכולה לעבוד על נטרול פנימי, על דיטאצ`מנט. (ריחוק רגשי) וראיית ה`מציאות` מפרספקטיבה רחבת טווח יותר אך זה נעשה באמצעות מדיטציה. באמצעות מדיטציה של הקשבה פנימה. מיקוד והקשבה פנימה. הנה ההנחיה, כיצד לבצע זאת. הקשבה מודעת הקשבה מודעת, היא היכולת שלנו, להיות קשובים למה שאנו שומעים. כל הקולות, שבאופן טבעי איננו מיחסים להם חשיבות, יגיעו עתה אל התודעה. 1. בישיבה מדיטטיבית, נתמקד באזניים 2. תשומת הלב מופנית אל הקולות והצלילים שאנו שומעים. 3. נקשיב לצלילים המזוהים, נציין את מודעותנו להם, ניתן להם כותר ונניח להם לחלוף, מבלי להתייחס אליהם. 4. נשאל את עצמנו, מי הוא המקשיב בתוכנו?! מהי השמיעה? מי שומע? מהו הקול? 5. ננסה להקשיב לקולות ולצלילים, הפעם, מנקודת ראות של תינוק חדש. נחקור את הצלילים. 6. עכשיו נחקור את הצלילים שעולים בתוכנו מתוך נקודת ראות של תינוק שזה עתה נולד ואין לו שום מושג על החיים כאן. ---- התשובה לשאלה השניה בהמשך-------- L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
המשך תקשור H-)

לגבי שאלתך השניה, אם המידע שאת שואפת לקבל הוא מידע כללי, כפי הנראה שנבחרת לקבל מידע זה. כי אחרת לא היה לך הרצון לקבלו, למרות שאין לך כל זיקה אליו. על כן, כמו שאמרת, שם המשחק הוא סבלנות. אבל סבלנות, לא בקפיאה על השמרים, אלא התפתחות, שתוביל אותך למצב שבו תיעשי זמינה לתקשור מסוג זה. תחושת הנמנום שחשת מעידה, שעברת ממצב תודעה של גלי אלפא למצב תודעה של גלי תטא, שזה מצב שמתקרב לטראנס. (לי זה קורה הרבה כשאני מתקשרת –גם כמוך, בכתיבה- ולא לאנשים!!!) יש צורך להיעשות זמינה לתקשור, אך לא מתוחה אם את מתקשרת בכתיבה אוטומטית, סדרי לך פנה שקטה שבה את יכולה לשבת בשקט, לעצום עיניים. אינך חייבת לראות דברים. אבל אולי כדאי לך לחבר לך נוסח של תפילה-בקשה, שאותה את מפנה למדריכייך, בבקשת המידע המבוקש. אולם יתכן שאת `לוחצת` מידי. הניחי לזה ותני אמון שהמידע יגיע בזמן שתהיי מוכנה לקבלו. תני אמון במקורותייך, ידעי אותם על נכונותך לקבל את המידע ובקשי מהם הדרכה וכיוון שיכשירו אותך לקבלת המידע המבוקש. L&L TALYA

spidush

New member
טליה תודה

תודות על תשובתך. אני אנסה ליישם את המדיטציה למרות שאני בד``כ לא שועת כי אם מרגישה. אבל אני אנסה. לגבי הידע אותו אני רוצה לקבל זהו ידע אינדיאני שכשביקשתי נאמר לי שאקבלו אבל באופן שונה מזה שהורגלתי. האם ידוע לך משהו על ידע כזה והאם יש לזה שם? נאמר לי שמדובר במשהו שקשור לריפוי, בין היתר, ושהוא ישנה לי את החיים!! ושוב רוב תודות

Tal_Ya_Tal

New member
YOU WELCOME ,SPIDUSH B-)

לאינדיאנים היה ידע עצום בריפוי. כל הנושא של השאמניזם נובע משם. לכל שבט היו התפישות והרעיונות היחודיים לו. ויכול להיות שאת מחוברת לשבט מסוים, או לאנשי ריפוי מאותו שבט. יכול מאד להיות שיעזור לך לקרוא על אינדיאנים ולראות לאיזה שמות או לאיזה מקומות את מיתקשרת ומה מעורר בך התרגשות או הבהוב של זכרון קדום. יש לי תלמידות שמידע על האינדיאנים נפתח להן תוך כדי מדיטציה. אבל זה היה מידע אישי שקשור בתקופת חיים שלהן שם. אני, אישית, מחוברת יותר לשבט המאייה ופחות לאינדיאנים. אך היות שהאינדינים עסקו בנושאים הקשורים באדמה, ויצירה הקשורה באדמה, כדאי לך לנסות שם. אם את גרה בסביבות ראשון, את מוזמנת לערב/ערבי המדיטציה שאני מנחה כל יום א`. אולי כאן יפתח לך משהו. ישנה גם אפשרות אחרת. באתר של `עידן הדלי`, מנוהל פורום שנקרא כמדומני `בנות העורב` הפורום מנוהל על ידי טרה, אשה שעוסקת בתרבות האינדיאנים כבר לפחות עשר שנים ומעבירה גם סדנאות בנושא. אבל את יודעת מה, את אמורה לשמור על `ראש פתוח` בנושא ולא לנסות לקבל את כל המידע שכבר קיים. מפני שאז, שוב לא תהיי אובייקטיבית לגבי המידע שאמור לזרום דרכך. L&L TALYA

spidush

New member
שמניזם

תודות. נראה לי כי הזמנתך לבוא למפגש מדיטציה ולשמוע על עוד דברחם תתקבל על ידי. כנראה בשבוע הבא בינתיים תודות.

למעלה