טליה מה דעתך-

מנטי

New member
טליה מה דעתך- ../images/Emo41.gif

היי טליה ! מה שלומך??? היתה לי חוויה מאוד מיוחדת...שרציתי לספר לך: באחד הלילות האחרונים כאשר נירדמתי הרגשתי את עצמי נשאבת מגופי ומרחפת לא ברור לי לאן אבל זכורות לי תמונות מהדרך... המודעות שלי לרחיפה היתה להערכתי לפחות כרבע שעה ,ואחכ נירדמתי חזק יותר ככה שלא זכרתי כלום כמעט,אבל את החזרה לגוף שלי הרגשתי בפירוש. נאמר לי דרך תקשור (באמצעות מתקשרת,)שהנשמה קיבלה חבילות של מידע מהמדריכים שלי, אשר יכלו רק במצב תודעה זה להעביר לי את המידע,ואני אקבל את המידע למודע שלי לאט ובהתאם לתהליכים שאעבור.. מה בדיוק קרה? למה רק בשינה כ"כ עמוקה הם יכלו להגיע אליי? מה אני יכולה לעשות כדיי להשאר מודעת לעצמי כל הזמן אם זה קורה שוב? מודה לך מראש על התיחסותיך למה שכתבתי..
ממנטי....

Tal_Ya_Tal

New member
היי מנטי, ../images/Emo25.gif ../images/Emo23.gif תודה,

שלומי מצויין. מה שחווית מנטי, היה מה שאנו קוראים ´חלום זוהר´ או חלום ´טרום זוהר´, (כי נרדמת קצת אחר כך).זהו חלום, שבו את מודעת להיותך חולמת. וכך את יוצרת את ´המציאות´ החלומית שלך, בתוך החלום. ´חלומות זוהרים´ או חלומות צלולים. הם נושא מרתק בפני עצמו ולא ארחיב עליו את הדיבור כרגע. (יש אתר בעברית העוסק בכך בהרחבה. האתר מאד אסתטי (או לפחות היה. לא ביקרתי בו כבר זמן רב.) בקשר למידע, כל המידע קיים בתוכנו. יש לנו יכולת להתחבר לכל הידע הקיים ביקום. ומופיע ברשומות האקאשיות, או כפי שהן מוגדרות ´הספריה הקוסמית´. אולם, בזמן ´ערות´ (כן, כן, בכוונה זה בגרשיים, מפני שאנו ישנים, גם כשנדמה לנו שאנו ערים), אנו טרודים מכדי להיכנס אל ´הספריה הקוסמית´ ולדלות את המידע. אנו אמורים לתדר בתדר מסויים, על מנת להתחבר לידע הזה. קל יותר לעשות זאת בזמן שינה, או מדיטציה, כשהמיינד מתדר על תדר של גלי אלפא, או טיתא. לגבי ´מדריכים´, המדריכים הם היבטים שונים של העצמות המודעת שלנו מה שנקרא (HIGHER SELF). אולם אנשים נוטים לראותם ´מחוצה להם´ כי אז, אין הם חייבים לקחת את כל האחריות על כתפיהם והם תולים את הקולר, או האשמה-´במדריכים´. כן, כן, גם קבוצות כמו משואות האור, מעגל הארגמן, קבוצת החמש, קריון, הפדרציה הבינגלקטית וכו´ הם היבטים שונים של העצמות המודעת שלנו.
L&L TALYA

למעלה