טליה כואב לי....

טליה כואב לי....

טליה כואב לי מאוד כל פעם שאני רוצה לומר לזוגתי שאי אוהב אותה פשוט מכיוון שאני לא יכול לומר לה את מה שאני מרגיש כי זה יותר ממילים אני... שאני משורר ועוסק במילים כל חיי לא מצליח לתאר זאת...!!! וזה כל כך כואב כי לומר אני אוהב אותך זה לא זה פשוט.... וזה מכאיב לי כי כל פעם הנפש שלי שנשמה שלי מנסה לצאת אליה אבל הגוף מגביל אותה וזה כל כך כואב עד שזה מביא אותי לדמעות אבל למרות הכל אני יודע שהיא מבינה מה אני מרגיש כי גם היא מרגישה כך אבל עדיין זה כל כך כואב טליה כל כך כואב.. ואני לא יודע מה לעשות.... עזרה בבקשה.. ממני אמיר

דרדרית

New member
כואב אבל..

היי אמיר אני לא טליה אך הרשיתי לעצמי "להתפרץ" ולשאול: האם לך נעים לשמוע את המילים: "אני אוהבת אותך"? שום דבר אינו פשוט, וגם לי נתנו במשך השנים את ההרגשה שאוהבים אותי והייתי צריכה "להבין דרך רמזים", ונאמר לי תמיד שגבר לא יודע להביע רגש ועלי להתרגל.. ועוד. נתנו לי לקרוא את הספר "נשים מנגה וגברים ממאדים" ו- ..לכי קבלי את ההבדלים האלה ותחיי איתם כאישה. אבל בשלב מסויים בחיי, עם אדם אחר, שגם אמר ש"אפשר להרגיש כשאוהבים" ו"לא צריכים מילים", קרה משהו מדהים אולי זוהי למידה משותפת של שנינו ואולי הצורך שלי לשמוע אז גם השמעתי- זה קרה: בן זוגי למד שמאד נעים לו לשמוע את המילים הנפלאות האלה והחל להסב לי עונג מקביל- ולהשמיע לי.כי "מה שטוב לך- עשה לרעך".. ואין יותר מאושרת ממני. לא, זה לא רק בגלל המילים, והמילים הן סמל לתחושה הנפלאה של האהבה, אבל אישה צריכה גם לראות, גם להרגיש וגם לשמוע שהיא נאהבת. אולי באמת אנחנו בנויות אחרת??? ברור לי לפי דבריך שאתה אוהב את זוגתך, ואתה גם יודע שהיא יודעת. אין לי פיתרון של ת´כלס אליך ולא אומר לך ש: תעשה א... ב... ג... אבל, רוצה רק להעביר מסר אחד שהדבר ניתן ללמידה, איש איש בקצב שלו ובדרך שלו. אל תתייאש ולפעמים מתוך הבעיה צומח הפיתרון. בהמון הצלחה דרדרית

אלדר

New member
אמיר פשוט תגיד לה את זה..

אתה מכיר אותי שאני אישית מעדיך להגיע לזה בעקיפין.. אבל אתה טלה חביבי תלך על זה.. תגיד לה את זה כבר.. אל תחשוש שהמילים האלה ישנו משהוא אצלכם במערכת יחסים.. כי זה לא נכון.. שלך tksr נ.ב. צדקת בסוף נכון טעיתי בטלפון שלי.. אז זה ככה אמיר.. בקטע של 5937 זה באמת ככה 4937 זה המספר שיגיע לחדר שלי... סליחה על הטעות פשוט 5 ו 4 קרובים וכתבתי מהר בלי לשים לב... אז סורי... אבל תיקנתי אותי... ותודה על שסמת לב לזה... ושוב פעם זה עוד יותר מבלבל כי אצל ההורים שלי זה אם 5 ולא אם 4 בספרה הזו... אז תודה ותקשר מהר אם אני לא יתקשר לפני..

חברה לא הבנתם

לא התקבנתי לכך שקשה לי לומר לה מה אני מרגיש או שאני אוהב אותה להיפך אנחנו אומרים זאת אחד לשני פעמים רבות פשוט שהרגש והתחושות שאנו חווים אחד כלפי השני הם כל כך גדולים שלומר אני אוהב אותך לא מתאר אותם נכון כי התחושה חזקה וגדולה עשרות מונים פשוט כואב כי אנחנו רוצים לתאר אחד לשני כמה אנחנו אוהבים אבל לא מצליחים לשים את זה במילים ולי זה כואב כי כנראה התרגלתי לזה שאני יכול לתאר את הדברים האלה וכי אני רוצה כל כך לומר לה וגם היא לי אבל אנחנו פשוט מראים ומפגינים את זה במקום לומר כיוון שאי אפשר לומר שאינו ניתן לתיאור במילים... לי זה פשוט עדיין כואב כי אנחנו גרים רחוק ודיבור הוא האמצעי הכי זמין אבל אי אפשר להעביר בו את מלוא הרגש מבינים.. אור ואהבה ממני אמיר

mga-abir

New member
בטוח שזה נכון

כולנו יודעים לשחות אך לעיתים יש לתאר את השחייה מבלי להיכנס למים. כמו שיש רענון בנהיגה מונעת.אין האמור מורה על חוסר ידיעת הנהיגה.אולם הרענון חיוני.משוכנע אני בטוהר אהבתכם ובחוסנה.אם הביטוי המילולי אינו חסר לכם,אין צורך במילים.לעיתים מספיק מבט ארוך בעיניים שיביע זאת. מאחל לכם ולכולנו הרבה אהבה

חברה לא הבנתם

לא התקבנתי לכך שקשה לי לומר לה מה אני מרגיש או שאני אוהב אותה להיפך אנחנו אומרים זאת אחד לשני פעמים רבות פשוט שהרגש והתחושות שאנו חווים אחד כלפי השני הם כל כך גדולים שלומר אני אוהב אותך לא מתאר אותם נכון כי התחושה חזקה וגדולה עשרות מונים פשוט כואב כי אנחנו רוצים לתאר אחד לשני כמה אנחנו אוהבים אבל לא מצליחים לשים את זה במילים ולי זה כואב כי כנראה התרגלתי לזה שאני יכול לתאר את הדברים האלה וכי אני רוצה כל כך לומר לה וגם היא לי אבל אנחנו פשוט מראים ומפגינים את זה במקום לומר כיוון שאי אפשר לומר שאינו ניתן לתיאור במילים... לי זה פשוט עדיין כואב כי אנחנו גרים רחוק ודיבור הוא האמצעי הכי זמין אבל אי אפשר להעביר בו את מלוא הרגש מבינים.. אור ואהבה ממני אמיר

Gali Yehuda

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo50.gif

שבת שלום אמיר, קטונתי מלהשיב תשובה שלמה, אך יש בה בנשמה את כל התשובות כאשר תרים אחר הטוב מתוך טוב. כאשר "מתבוננים" פנימה לתוך מהו החלק שמאירה האהבה בנשמתנו אנו מגלים שזה את אותו חלק בו חפצה נשמתנו יותר מכל - וזה אינדיבידואלי - ואותו אהוב/ה הם אלו שמעניקים זאת, מאירים את אותו חלק ממלאים את אותו רצון. ישנו משפט מקסים "אנו אוהבים את אלו שדרך עיניהם אנו אוהבים את עצמנו" פשוט הבט פנימה, יש נשמה יפה בפנים, לאותה נשמה התשובה.

למעלה