טליה יש לי שאלה

Tal_Ya_Tal

New member
לא, יקירתי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo92.gif

השכילי אותי
נשמע כמו מונח קבלי הלא כן??? L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
הבטוי../images/Emo41.gifכחוט השני../images/Emo41.gifמוכר לי אסתיה

אך לפי דעתי זה לא מה שקרן התכוונה אליו
L&L TALYA

kerensztern1

New member
הי מותק

לפני יומיים היה לי כאב ראש מטורף. הרגשתי כאילו יש לי קסדה על הראש והיא לוחצת וכל פעם שאני זזה מיליון פטישים בקיצור הייתי יומיים במיטה(בעסה)... ואז היה לי חזיון וברור שאני לא בטוחה שלא דימיינתי את זה אבל זה היה רבי מוקר מאוד בקרב הדתיים שהלך לעולמו (או שלא) לפני מאות שנים והוא עשה לי טיפול ומסר לי מסרים... אחד המסרים היה עם הביטוי הזה ואני לא מבינה אותו חשבתי שאולי תוכלי לעזור לי. בכל מקרה רציתי לכתוב לך שהופתעתי קצת מאיזו תשובה שנתת לבחורה שטוענת שיש לה כאבי ראש ביקשת ממנה לבדוק קודם כל בעיה פיזית. נכון שיכול להיות בעיה פיסית אבל כל... כל... הבעיות הפיסיות מקורן בתוכנו לא??? כך למדתי ממך ומלואיז הי...גם אם יש לה בעיה בעיניים היא צריכה לבדוק מה היא מסרבת לראות. לא?? זה שהיא בודקת את החומר לא מעיד כלום על הרוח. התשובה שם היתה לי מוזרה קצת אבל אולי ככה זה נראה כשסטורן מטייל לך על האופק (אצלך)

rama69

New member
היי

אני דווקא אשאל אם קיבלת חניכות בזמן האחרון או שאולי עברת חניכה בזמן החיזיון. אני במשך החודשיים האחרונים עברתי כאבי ראש באזור צ'אקרת הכתר. לא חשבתי שהמקור בריאותי כי אינני סובלת מכאבי ראש. לאחר מכן החלטתי לעשות סדר בארועי בחיים ואכן באותה תקופה עברתי חניכות של טרה מאי סאייקם. לאחר שפסקו כאבי הראש וכאן אני מתחברת למושג ששאלת עליו. כאשר אני מטפלת, או עוצמת עיניים מעל צ'אקרת הכתר עומד לו לתפארת חוט זהב המקשר אותי לייקום הגבוה. אתי

Tal_Ya_Tal

New member
היי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gifלא זה לא

סאטורן והוא כבר יותר קרוב ל
2 שלי מאשר לאופק
את שוכחת שהאופק שלי על יד ה
שלך
תשובתי הייתה קשורה בדרך בה הגיעה בקשת העזרה. אם אדם סובל מכאב ראש במשך ארבע שנים!!! שינוי בתודעה עשוי להועיל מאד, אך יתכן שמעורבים שם הרבה יותר מן הראש עצמו וכמרפאת סינית את בודאי זוכרת. כאב ראש הוא קודם כל תופעה שמטרתה להעיר את תשומת ה
לכך שיתכן שמה שהשתבש ברובד הפיזי הוא יותר מאשר הראש (כמו שאמרת-לדוגמא עיניים. או אי סדירות הורמונלית או..גידול...או.....מה אני מלמדת אותך, בתחום הזה את יכולה ללמד אותי
ברור לחלוטין שכל 'בעיה' פיזית מקורה בדפוס חשיבה/רגשולכן המשכתי את תגובתי כפי שהמשכתי. אך אם כאב הראש נובע מאלרגיה, אז דפוס החשיבה שיש לעבוד עליו הוא זה שיצר את האלרגיה ולא זה שיצר את כאב הראש (למרות שלא יזיק לעבוד גם עליו
). ולגבי החזיון שלך, האם חזרנו לחזיונות מתקופת בית חנן???אשמח לשמוע מה היה המסר כולו. אפשר גם במסרים.בכל מקרה, ייחסתי זאת למקור קבלי בשל השרוך האדום השזור מחוטי שני אותו נוהגים אנשי הקבלה לענוד. L&L TALYA

rama69

New member
טליה איך מעבירים קישור

אני חושבת שמצאתי תשובה בגוגל על כך ורוצה להעלות כאן. על כל מקרה גם אם לא זה זה יכול להעשיר את כולנ.

Tal_Ya_Tal

New member
היי רמה../images/Emo24.gifקישורים אפשר../images/Emo41.gifלרשום

בחלק התחתון של תיבת הדו-שיח שבה את עונה תשובה לפורום, ישנן תבניות ריקות שמעל הימניות שבהן רשום:תיאור: והן ממוספרות בספרות 1;2;3 הן מיועדות להכנסת שם האתר או הפורום או כל כתובת אלקטרונית אחרת. במקביל לתבניות הללו, מצויות שלוש תבניות שמעליהם רשוםקישור בתוך כל אחת מהן רשום בצדן השמאלי//:http זה המקום המיועד להכנסת כתובת האתר. או כל כתובת אלקטרונית אחרת. שימי לב, כשאת מעתיקה כתובת מן החלון העליון בדפדפן, היא כבר מופיעה עם הקידומת//:http כך שלפעמים תצטרכי למחוק קודם את מה שכבר מופיע בתיבה כי אם זה מופיע פעמיים, העמוד לא יפתח. מתחת לשש התבניות הראשונות, ישנן שש תבניות נוספותץ מעל לימניות מופיעה מחרוזת מתוכן ההודעה: לתבניות אלו את יכולה להעתיק שמות, או משפט שרשמת בגוף ההודעה ושוב ממול, ישנו מקום שבו את יכולה למלא את הכתובת האלקטרונית שאת רוצה לצרף. אם את מכניסה לשם כתובת, את צריכה שמילת הקישור תהיה בגוף ההודעה. כך שזה 'מכחיל' אותה וכשילחצו עליה, יגיעו ישירות לקישור שהכנסת שם. מתחת לשתי סדרות התבניות, יש לך מקום לצרף קבצים מן המאגר האישי שלך. כשאת לוחצת על הכפתורBrowseייש לך אפשרות להכנס לתוך המסמכים שלך ולפתוח שם קובץ, אותו את מצרפת כמו שמצרפים מסמך בדוא"ל@ מקווה שההסבר יועיל L&L TALYA

למעלה