טליה- יש לי שאלה אליך

מישל 27

New member
טליה- יש לי שאלה אליך

עשיתי מדיטציה בה האני העליון שלי היה צריך להוליך אותי למקום מסויים בחיק הטבע, תוך כדי שהנופים מישתנים. בפעם הראשונה בה עשיתי את המדיטציה, מתחילתה כשהייתי צריכה להכנס למקום הבטוח שלי, התמונה שעלתה לפני הייתה בית סבי וסבתי. פעמים מספר ניסיתי לבצע את המדיטציה ולא הצלחתי. אתמול ניסיתי שוב וראיתי שוב את בית סבתי. לבסוף נכנעתי ונכנסתי לבית מלווה באני העליון שלי, שאלתי למה אני פה? בכיתי תוך כדי, יודעת שהגעגועים והכאב הנוכחי מאחר ואני לא מצויה עימם בקשר הציף אותי - סבי נפתר לפני כ 5 שנים וסבתי אינה מזהה את המציאות. עלי לציין שהמדיטציה היא בהקשר אחר- היא מטפלת בבושה של מבוגר. השאלה היא - מדוע הגעתי לבית סבתי ורק שם יכולתי לחוש את המדיטציה ולבצע אותה עד סופה?

Tal_Ya_Tal

New member
היי מישל B-)

היי מישל, קודם כל, בואי נקרא לילד בשמו. מה שאת עשית, זוהי עבודה בהדמייה שאנשים בטעות קוראים לה ``מדיטציה``. מדיטציה היא דבר אחר. מדיטציה היא התבוננות פנימה, היא השתקפות עצמית. לגבי התשובה לשאלתך, הרבה פעמים, יש הבדל בין ההנחיות החיצוניות של הדמיון המודרך, לבין מה שהנשמה, או העצמות המודעת (HIGHER SELF) מכוונים אליהם. במקרה כזה, אני תמיד ממליצה לזרום עם מה שמוביל אותנו. כי הלב יודע טוב יותר, איפה נמצאות התשובות עבורינו, באופן ספציפי. אפילו אם ההנחיות שבצעת נתנו על ידי ישות אוהבת כמו אורין למשל ?!?! (יש לי הרגשה שמשם נלקחה ה`מדיטציה`?) או לזריס וכו`. האם זה יהיה נכון להניח שבית סבייך, היה מקום בטוח עבורך בילדותך?!?! או שאולי שם מקור התופעה שאת מגדירה כ`בושה של מבוגר` ?!?!?! יתכן אפילו שהגעגועים הובילו אותך לשם, או שישנו מסר מסביך או מסבתך. (אם אין היא מזהה את ה`מציאות` אין זאת אומרת שתת המודע שלה או העצמות המודעת שלה לא מתפקדים). זה שבכית תוך כדי, נשמע לי שנעשתה איזה שהיא עבוד`ה ברובד הרגשי וזה טוב מאד. אני ממליצה לך להמשיך ולנסות את `המדיטציה` הזאת שוב ושוב ולזרום עם מה שעולה, על מנת לגלות מה המסר שם. אך למרות זאת, אם את חשה שקשה לך מידי לעשות זאת, יתכן שאת זקוקה להנחייה חיצונית ושחזור באמצעות מישהו מנוסה ומוסמך לכך. L&L TALYA

מישל 27

New member
היי טליה

אני מנסה לזכור כעת כבוגרת מה הם הזכרונות שהיו לי מבית סבי וסבתי, אני לא יכולה להעיד שאני עושה עבודה טובה. חלק מהזכרונות נעלמו או נדחקו, שנים שמחשבה על סבי וסבתי לא עוררו בי רגש, לא הבנתי מה לא קשורה בי, כשסבי נפתר לא הזלתי דמעה ולא חשתי בכאב. סבתי מאותו היום איבדה את עצמה וכיום כ 6 שנים מאז אינה זוכרת אף אותי, נכדתה. אני איני יכולה להיות בשנים האחרונות במחיצה, אני יודעת שאני לא מסכימה להשלים עם דמות הזקנה שאני רואה. מאישה חזקה היא הפכה לזקנה שאינה מכירה את עצמה. זהו וכיום אני בטיפול על ידי אישה שהולכת בדרכי לזריס ב 10 השנים האחרונות, באחד מהמפגשים היא נגעה בנקודה קטנה שאכן כואב לי מה שקרה לסבי וסבתי ובזה סיימתי את הנושא. וכעת הופיע ביתם במדיטציה וגם כיום שבוע אחרי זה כואב, והרצון לבכות נמצא. כפי שאמרתי אני לא יודעת עוד מה מצוי בבית הזה. אצטרך לחזור אליו שוב.

Tal_Ya_Tal

New member
שחזור יעזור, מישל B-)

לא כתבת איזה תפקיד שיחקו הסבים שלך בחייך כילדה. אני מתכוונת האם היית קשורה אליהם מאד? האם גרת בקרבתם? או שביקרת אצלם לעתים רחוקות.(לכל הדברים הללו יש משמעות)!!! כדאי לך לבקש מן האשה שאת מטופלת אצלה,לעבוד אתך בהדמייה על שחזור שיקח אותך לבית הסבים בגיל ילדות, על מנת לראות אם לא היה שם דבר מה שחמק (נמחק) מזכרונך בשל השפעתו על רגשותייך. אני מקווה שהמטפלת שלך יודעת לעבוד עם שחזור וריפוי בהדמייה. אם תשלחי את נתוני הלידה שלך תאריך אנסה לעזור לך אולי,לראות מה המסר. אולם בטוח עדיף שתחווי זאת בעצמך. כי כך זה יהיה יותר אמין עלייך וגם תוכלי ל`הריץ את הסרט לאחור` ולתקן. L&L TALYA

מישל 27

New member
טליה תודה , קיבלתי

שלחתי לך התייחסות. הייתי רוצה תגובה על כך. תודה

למעלה