טליה יקירתי

אלדר

New member
טליה יקירתי

בקשה שוב פעם מימני... כי זה אני חושב שחשוב..... אני מבולבל עכשיו.. אולי התשובה שלך תעיר את עיניי.... אבל אני מבקש ממך.... מה יהיה מצב הכוכבים שלי בעוד שבועיים ביום שלישי.. לא זה שיהיה עוד 6 ימים.... אלה זה שאחריו.... בבקשה.....ממך אם את יכולה להגיד לי................... פשוט אני לא יודע מתי יהיה לי זמן להכנס אנא שוב......... אבל תעשי את זה אם את יכולה בבקשה..... שלך באהבה אלדר

אלדר

New member
הלו???? צומי!!!!!!!!!

אני רוצה ממך טליה צומי!! בקשר להודעה הזאת!!!!!!!!! פליזזזזזז תעני לי אם את יכולה......... שלך אלדר

Tal_Ya_Tal

New member
TKSR (או בעברית) אלדר ../images/Emo8.gif (רק

עכשיו גיליתי את סוד השם שלך) אתה רואה, לפעמים, ´האסימונים אצלי נופלים´ מזה לללאאאאאאאאאאאאאאאטטטטטטט. אז ראשית, יש התיחסות. קבל תשומי!!!!!! שנית, אני מסרבת להסתכל כל רגע מה קורה במפה שלך. זה מתאים אולי לפורום אסטרולוגיה. אבל אני בספק אם יאיר יהיה מוכן לתת לך את השרות הזה. (עם כל הכבוד וההערכה שאני רוכשת ליאיר אינני חושבת שהוא יעשה זאת. אולי שבי יהיה מוכן להסתכל בשבילך.) אבל למה אתה לא יכול להסתכל בעצמך?!? תיכנס ל´אסטרולוג 5.4 או ל-----astro.com ותגלה בעצמך. אתה מבין, אם אתה מבקש למה לא גם אחרים?!?!?! ואז מה? קונקורנציה ליאיר?!?! לא בבית ספרנו TKSR חמודי (סליחה-אלדר אני יודעת שיש לך גם מרקורי מרס בסרטן. אבל, הירח משחק את התפקיד הזה מרקורי ומרס רק מדגישים זאת עוד יותר
ו.....אתה רואה? עכשיו שבי רוצה לדעת מה זאת אומרת ירח בטלה. אז בשביל האיזון, אני אענה לו.ואתה לא תיפגע נכון? כי הרי אתה חבר שלו נכון TKSR חמודי?!?!?! אז L&L TALYA

אלדר

New member
טליה יש לי תיכון בשבילך

tksr זה לא מה שאת חושבת!! שמי הוא אלדר! tksr זה השם של הפיצול אישיות שלי... שפעם קראתי לו מושה (אם הדגשה על ה´ו´) בכלל רק אחרי שנתקלתי באיזה אתר בטקסר הרגשתי שזה השם של הפיצול שלי מזלי שאין לי אותו כבר כי הוא "מת" אבל טליה בקשר לזה שביקשתי ממך כי לי אין זמן אבל אין בעיות אני לא יבקש ממך יותר לא הכל צריך לדעת בחיים..... ומה שאת רוצה לענות לשבי זה זכותך אין לי ממה להפגע.... ויאיר די שונא אותי עדיין כבר חצי שנה אז אני לא נכנס לשם בכלל בשביל מה??? ותודה בכל מקרה שלך אלדר

Tal_Ya_Tal

New member
תיקון לתיחכון אלדר ../images/Emo8.gif

אני יודעת, אני יודעת. התכוונתי רק, שעד עכשיו, לא שמתי לב, שTKSR-זה אלדר בCAPS LOCK- (או שגם אתה לא הבחנת?!?) מאד מתוחכם. ממממממאאאאאדדדדדדד מתוחכם!!! א ב ל, אני זוכרת שבקשת שלא נקרא לך כך יותר. והייתי נכונה ומזומנה לכבד את בקשתך. אז למה התחלת עם זה שוב?!?! אין לך שום פיצול. תראה, אפילו נשארת על אותם המקשים. האם אתה סבור שרק מפני שהשמש שלך בסוף תאומים, יש לך פיצול אישיות, אז מה אני-עם ירח בתאומים בבית שתים עשרה אגיד?! L&L TALYA

אלדר

New member
זה זה זה

חזרתי לשם הזה כדי להראות לידידה שלי שיש לי עוד שם לפני חצי שנה כבר... ורציתי לראות אם אני עוד זוכר את הסיסמה שלו מהראש שלי אני יודע שtksr זה אלדר הפוך מאנגלית לעברית אבל אין ממש קשר ביו שניהם בכלל..... זה היה פיצול אישיות חיובי אצלי זה היה לעזור לי לעבור שלב בחיים שלי פשוט עברתי אותו וזה גם עבר..... מבינה? שלך באהבה אלדר

למעלה