טליה טל

רחלי01

New member
טליה טל

היי אני כבר הרבה זמן קוראת את מה שאת כותבת ..פשוט נפלא. ברצוני לספר לך קצת על עצמי...אני בשנות ה-33 לחיי ובתקופה אחרונה אני יותר ויותר רוצה לשנות בי כמה כמה דברים. ראשית- אני עוסקת כבר כמה שנים בנומרולוגיה(חובבני אך מקצועי כמה שאפשר) מאוד רוחנית ומודעות פנימית על העליונה.מאמינה באלוהים שנמצא בתוכי ואכן הוא שם.מאוד החלטית,יציבה,ודואגת. נשואה +2 .בזמן האחרון חל קצת שינוי במערכת העיקול בגופי ולכן אני חייבת להתחיל דיאטה מסויימת.יחד עם זה אני מקשרת הכל יחד כל מה שקורה(מה שנקרא מודעות)וגם מקום העבודה נראה כבר לא זה והגעתי להבנה שמשהו חייב לקבל שינוי בחיי.כבר לא מעניין מה יהיה אלא באיזו דרך לבחור כרגע. הגעתי לפגישה עם אישה שעוסקת כבר 20 שנה בהמון כולל דמיון מודרך ועכשיו לשאלה.......האם זה אכן יכול לעזור לי לבחור בדרך שמתאימה לי? או/ו האם את יכולה לאמר לי-מדריך רוחני(קראתי את הכתבה)האם אני זקוקה לזה או פשוט להמשיך להתבשל במיץ שלי ולחכות? מחכה לתשובה

עזרה ראשונה :cool:

היי רחלי!!! אני אמנם לא טלייה, יחד עם זאת רציתי להזכיר לך שהצעתי עדיין בעינה עומדת. אני קבלתי את המייל שלך עניתי תשובה ואני חושבת שכנראה לא קבלת אותה. לדעתי ישנה תרופה מאד ברורה לטיפול במערכת העיכול שלך. להרגע!!!. הדייאטה אמורה לעזור אך אם תמשיכי להיות במתח לדעתי לא תוכלי לטפל ולהחלים את המערכת. המתח הלחץ והחרדה פוגעים במרכז שבו נמצאת מערכת העיכול. לגבי אנשים שיבחרו עבורך את הדרך. זאת שאלה קשה. האם את לא רוצה להיות אדון לעצמך. מה פתאום את מבקשת ממשהוא אחר לקחת את האחריות על חייך כשאת זאת שצריכה להחליט. זכרי: זכות הבחירה תמיד תמיד תהיה בידייך. אם בכל זאת לא השתכנעת כנסי למייל שלי. השאירי פרטים מזהים ואנסה לשוחח איתך. המייל: [email protected] הרבה אור ואהבה. מיכל

רחלי01

New member
למיכל

ידוע לי שהבחירה רק בידיי ואני זאת שבוחרת............את לא מחדשת לי..אך בכל זאת איך ואיפה אפשר למצא את זה שיצביע רק על הדרך?? ביי ביי אכן לא קראתי את הדואר!!

רחלי היי-בעיות תקשורת

רחלי היי!!! אמנם קבלתי את המייל שלך אך אני פשוט לא מסוגלת לקרוא אותו כי במחשב שלי כל המלל הארוך הפך לסימני שאלה וחבל לי מאד. אולי תנסי שוב לשחזרו: [email protected] בכל אופן לא ניסיתי לחדש לך דבר. ניסיתי רק להגיש עזרה. אני כן יכולה לחבר אותך לאדם שבטוח מסוגל לעזור לך למצוא את הדרך. תמצאי דרך להשאיר לי את מס` הטלפון שלך. הרבה אור ואהבה אין סופית. מיכל

Tal_Ya_Tal

New member
היי רחלי B-)

זה באמת נראה כאילו את עומדת בנקודת מפנה בחייך. (מה אומרת הנומרולוגיה?) גיל 33 הוא גיל מאד מיוחד, מאד ייחודי בעיניי (זהו הגיל הנצחי של ההארה). הספרה שש כידוע לך מדברת על איזו והרמוניה, אך גם על לקיחת אחריות משפחתית. בדקי מה המצב שם. עד כמה את לוקחת אחריות שם, או לחלופין,עד כמה את כורעת תחת הנטל?!?! מערכת העיכול, מספרת לנו עד כמה אנו מסוגלים או לא מסוגלים לעכל את הסיטואציות, ההתרחשויות והרעיונות הפועלים בחיינו. אין ספק, שתפריט בריא יותר ומסודר, עשוי לעזור. אך על מנת לפתור את הבעיה, צריך יותר מכך. קודם כל האם את מאושרת בחייך? האם את עושה דברים שגורמים לך סיפוק?!?! כי אם לאו, הבעיה לא תיפטר. או תפטר זמנית. כל בעיה בריאותית, ניזונה בעצם מתגמול שיש לנו ממנה. לעתים, זאת רק תשומת לב. ולעתים, זוהי זעקה לעזרה. אני יודעת, שעד כה, אינני מחדשת לך. (רק מזכירה). אז כמובן שעלייך למצוא את המורה הרוחני שלך. כל אחד מאתנו יעשה זאת בשלב זה או אחר. זה מה שהאבולוציה שלנו אומרת. אולם מורה רוחני, הוא רק מישהו שמצביע על הדרך. הוא זה שמראה את האור. וכך עלייך להתיחס. מורה רוחני אמיתי, יכשיר אותך למצוא את המורה הפנימי שמצוי בתוכך, כמו בכל אחד מאתנו. מורה רוחני אמיתי, אינו שופט את תלמידו מורה רוחני אמיתי, אינו יוצר תלות בתלמידו מורה רוחני אמיתי אינו יוצר מניפולציות אצל התלמיד מורה רוחני אמיתי, בא בשקט, בשלווה, בנועם, ללא הטפות מוסר. מורה רוחני אמיתי, אינו מלא בחשיבות עצמית. הוא רואה בכל אדם שווה לו. אם תמצאי מורה כזה, לכי אליו/ אליה, על מנת שינחו אותך למצוא את המורה הפנימי שבתוכך. בשום אופן אין צורך ש`תתבשלי במיץ של עצמך`. את זקוקה להמון חמלה, אהבה אוניברסלית ואמפתיה, שיעזרו לך ללמוד לאהוב את עצמך יותר. עבודה עם דמיון מודרך ועם תמציות באך עשויה לעזור מאד. זאת אני אומרת לך מתוך נסיון. גם אני עובדת עם אנשים בשיטות אלו. אולם עיקר העבודה הוא שלך יקירתי. את היא זאת שצריכה להתבונן פנימה ביושר ולראות מה לא עובד בחייך. מה את מתקשה לעכל. מה יכול להשתנות. *** `משום מה` נזכרתי עכשיו בתפילה קטנה. היא מוכרת כ`תפילת השלווה` וזהו ניסוחה: ``אלי, תן בי את השלווה, לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם, לשנות את הדברים אשר ביכלתי לשנות ולדעת להבחין בין השניים`` ;-) L&L TALYA *נ.ב. תוכלי ליצור קשר דרך ה Email אם את רוצה

davyav

New member
היי רחלי

תיצרי איתי קשר .אני אתן לך משהוא שיכול לעזור לך. EMAIL שלי מופיע מתחת לשם בפורום. דוד

למעלה