טליה וג'ניפר....

• פותח הנושא jlo9
  • פורסם בתאריך

jlo9

New member
טליה וג'ניפר....

תמיד היו אנשים שאמרו שטליה היא הג'יי - לו הבאה אבל הפעם זו כבר הגזמה... טוב שהיא לא העתיקה בול אותם בגדים ותסרוקת - קבלו :זאת טליה

PRINCESS GINA

New member
אין כמו ג'ני...

אין כמו המבט, ההופעה, הלוק, התנועה..הפילפל...
טליה יכולה לנסות..אבל לא יהיה דמיון לעולם. אז יש להן אותה החולצה... זה הכל..אני לא רואה שום דימיון!

../images/Emo109.gif../images/Emo83.gifוואייי..

יש בתמונה הזאת מין שילוב של בריטני ספירס וג'ניפר לופז...וואהה

NoWords

New member
תמונה יותר מוצלחת וברורה ../images/Emo26.gif

באמת יותר מדי <
> דומה.

הגזמתם המכנס של טליה לבן..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה דפוקה הטליה הזאת..

QueIronia

New member
מה חמוד../images/Emo35.gif מה, הן תאומות בנות 3

שצריך להלביש אותן אותו דבר
*ארז מעוצבן*

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif למה עצבים? ../images/Emo13.gif חחח...

הן חמודות.
אז מה שהן מתלבשות אותו דבר? הן גם נראות אותו דבר.
אבל ג'ניפר הרבה יותר יפה!!!

בעעע

זה ממש פתטי... הקריירה של הטליה הזאת קצת נכשלת אז היא מנסה לרכב על ההצלחה של ג'ניפר!

REDbloodedMAN

New member
ממש...הקריירה של טאליה נשכלת???

10 אלבומי סולו שיותר מ7 זכו בפלטינה ומכרו מליונים במקסיקו ובעולם הלטיני ואף בפיליפינים. וכולה חולצה...ואם כבר העתקות לטאליה היה קו בגדים ואופנה הרבה לפני ג'ניפר כנ"ל גם הבשמים ואף יש לה כבר מגזין על שמה שגם מצליח (אז בלי לסלף עובדות), היא בין הלטיניות הכי מצליחות בעולם והיא אשת עסקים יותר חכמה מלופז. אז צאו מהבועה הזו שכל מי שאיי פעם לבשה כמו ג'ניפר מחקה אותה. זה טיפשי ובכלל כל השישורים האלה של הJLO ונאביס מטומטם ומתאים לילדים בגן!
.

יש קצת הבדל

בין להצליח בעולם הלטיני לבין להצליח בכל העולם. ואם זה שרשור ילדותי כמו שאתה חושב אז למה אתה מגיב אליו?!

REDbloodedMAN

New member
הכוונה הייתה מצליחה בכל העולם בתחום

הלטיני. ומה אתה קובע קריירה כושלת כי היא לבשה חולצה כמו שג'ניפר לבשה...באמת! איזה חוצפה יש לה ללבוש את אותה חולצה! זה עדיין לא אומר שכל מי שלבש משהו שג'ניפר לבשה הוא ג'ניפר וונאבי. ואם כבר וונאביס אל תשכח מאיפה ג'ניפר התחילה....סלינה וונאבי. אז בלי ישר לקבוע עובדות שאתה בכלל לא מכיר. וממש לרכב על ההצלחה של ג'יילו שממש "הצליחה" באלבומה האחרון והיא רוצה להצליח כמוה. ואני מגיב כדי להראות כמה שזה לא במקום בכלל לפתוח דיון על זה, וסתם כי טאליה היא בין הזמרות שאני אוהב ואני לא אוהב שמלכלכים עליה.

אהההההההה

אופסיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
אתה זה מוטי נכון?????????
אני ממש מצטער
הייתי בטוח שזה סתם איזה מסכן
אחד שאין לו מה לעשות ומגיב פה רק בגלל הטליה הזאת... אני ממש מצטער!

למעלה