טליה היקרה....

sofist

New member
טליה היקרה....

בתקופה בא לא הייתי מעורב בכתיבה ,הייתי קופץ מדי פעם וקורא הודעות משום מה לא עלה בדעתי שום דבר מועיל להוסיף בכתב... כך שהייתי איתך ועם השאר באופן פסיבי(סתם רציתי לציין). אני חושב שכדאי שתדעי גם כן שבזכותך התחולל שינוי בחלק מהתפיסה שלי נכנסתי בפתח ביתך ספקני,טוב,מבטל... ויצאתי ממנו המום,ובאופן שלם מודה בטעותי. אני מתייחס כמובן לאסטרולוגיה. הדברים שפירשת,בקלות ובזריזות שכזו מתוך אותה מפה,הוכיחו לי מעבר לכל צל של ספק שאמיתית היא תורה זו,שכן הדברים שאמרת לי כולם כמו שאת יודעת נכונים ומדויקים .יכולת זו שלך לפרש את המפות ברצוני לומר לך מילאה אותי בענווה למול כל התורות האחרות שנטיתי לבטל בקלות שכזאת,היום אני הרבה יותר זהיר! תודה לך רציתי לומר שוב... דוד

Tal_Ya_Tal

New member
תודה, סופיסטו../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif../images/Emo42.gifשמחה

שיכולתי לעזור. במשך תקופה מאד ארוכה, אנשים התיחסו לאסטרולוגיה רק מן הפן של חיזוי העתיד וגם זאת, רק בבחינת שעשוע ותו לאו. כמובן, שהרבה אסטרולוגים, ´עזרו´ לדימוי הזה בעצם שיתוף הפעולה שלהם עם עתונים ומגזינים למיניהם, שבקשו להעלות את מספר הקוראים שלהם באמצעות הורוסקופים. אני תמיד סירבתי לשתף פעולה עם הפן הזה של האסטרולוגיה, שמתאים אולי לתקופות חשוכות יותר. ימי הביניים וכו´ ועוטה הלה של מסתורין ומיסטיקה, מעניק לאסטרולוג כח של ´חורץ גורלות´. (על בסיס האמונה שמגשימה את עצמה). ושנים רבות, אכןנדחקה האסטרולוגיה לקרן זוית מבחינת שאר המדעים. אסטרולוגיה היא אחד משלושת המדעים העתיקים: אלכימה, מאגיה ואסטרולוגיה (אפילו שכיום, אין הם נחשבים ככאלה). אסטרולוגיה היא ´מלכת המדעים´ ואינני אומרת זאת מתוך דעה משוחדת, אלא מתוך ידע שאסטרולוגיה מכילה בתוכה הבנה יקומית גדולה מאד וכוללת בה פסיכולוגיה, פילוסופיה, מוסיקה, מתמטיקה,אסטרו- פיזיקה,נומרולוגיה וכו´ היא כל כך מרתקת, שבמשך כל שנות התעסקותי בה,(17) אני לומדת כל הזמן דברים חדשים ועושה הבנות חדשות.זוהי דרך רוחנית. אבל לא רבים יודעים זאת. אף לא האסטרולוגים בעצמם. (אולי חלקם יודעים) זוהי דרך רוחנית אינדיווידואלית. טוב, אז אני מודה לך שאפשרת לי כך להשתפך על הבוקר. תודה שוב, דוד. L&L TALYA

למעלה