טליה היי

rama69

New member
טליה היי

שאלה לי??????? מה את יכולה לתרום לי כידע על 12 המאסטרים הגדולים. תודה אתי

Tal_Ya_Tal

New member
היי רמה../images/Emo42.gifלאיזה שניים עשר מאסטרים

גדולים את מתכוונת? האם ידעת שגם שניים עשר הסימנים האסטרולוגיים נקראים THE 12 MASTER HEALLERS א-ב-ל לא נראה לי שאליהם התכוונת. האם התכוונת למאסטרים הנעלים? (איני בטוחה שהם 12?!?) היות שלא עולה לי כרגע שום דבר אחר בהקשר, תצטרכי לפרט יותר. אולי כוונתך ל 12 השליחים?
L&L TALYA

rama69

New member
טליה תודה

הכוונה אכן למאסטרים הנעלים לא ניסחתי היטב. הגעתי לאתר כעט עלי לחפש מישהו שיתרגם לי. המון תודה מלא אור ואהבה ממני אתי

Tal_Ya_Tal

New member
המאסטרים הנעלים

המאסטרים הנעלים הם מאסטרים שחיו בעבר עלי אדמות כמונו, אך במשך תקופות חיים ארוכות השלימו את המשימה ואת הסיבה להוויתם כאן וחזרו אל מקורם האלוהי.היות שבעבר היו בעלי גוף פיזי כמונו, כיום הם שוכנים 'בעולם גן העדן' או המישור האתרי(גן עדן הוא מצב של תודה. של אושר מוחלט) ולכולם יש גופי אור
הם באים מכל האזורים, התרבויות והדתות והם מאוחדים במה שאנו קוראים "האחווה הלבנה הגדולה" המונח 'לבנה' אינו קשור בשום אופן לגזע (שימי לב בארה"ב מקורו של האתר-יש רגישות גבוהה לאפליה גזעית בין שחור ללבן)אלא לאור הלבן המופלא האופף אותם. כשישיות נעלות(שהגיעו להארה רוחנית)חפשיות לגמרי מן ה'קארמה השלילית'(הנגדית) הן יכולות לבחור איפה על ביקום הן רוצות לשרת. הן יכולות להמשיך להיות מקושרות עם ארץ, או לעבור לשרת בעולמות אחרים. רבים מן המאסטרים הנעלים בחרו להישאר בקרבת נשמות שמצויות ב'ארץ'ולהנחותן לדרך של התפתחות הנפש והתעלות עצמית(הארה רוחנית)שהם בעצמם השיגו בשלמות. הם מורי אמת של האנושות, המנחים את האבולוציה הרוחנית של אלה הרוצים להתאחד מחדש עם התודעה האלוהית (התודעה המוחלטת) או עם אלוהים. המאסטרים הנעלים עובדים אתנו להראות לנו את הדרך לשלום, אמת והארה. לחלקם יש 'סדנאות אימון רוחני' באוקטבה האתרית הסובבת את ארץ שלשם אנו יכולים ללכת ללמוד. אפשר לסוע ל'רטריטים' הללו עם גופי הרוחי או אתרי שלנו. כאשר הגוף הפיזי שלנו נם את שנתו. גם למלאכים ולאלוהים יש 'רטריטים' משלהם שלשם אפשר להגיע ולקבל הצתה של אור, ריפוי,ברכה, 'תיקון' וחיזוק שיעזרו לנו בחיי היומיום למלא אחר המשימה היחודית שלנו בתכנית האלוהית. המאסטרים הנעלים העובדים מאד בקרבה עם האנושות נקראים הכוהנים של הקרניים" (הכוונה היא לשבע קרני האור המקושרות לשבע הצ'אקרות בגוף הפיזי ט.ט.) עד כאן התרגום של הקטע הראשון
אחד מן המאסטרים הנעלים שאינם מוזכרים כאן, הוא המורה של יוגננדה, סוואמי שרי יוקטשוואר(מימין, בתמונה החומה, עם הזקן
)שהיה גם מורה שלי ועדיין מלווה אותי. קראי במאמר על המורה שלי הנודד L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo124.gifהקריאה הגדולה../images/Emo124.gif

למעשה, ישנה תפילה אוניברסלית שנקראת
'הקריאה הגדולה' שהיא בעצם קריאה לעזרה של המאסטרים הנעלים מצורף כאן הקובץ באנגלית. היה ליגם בעברית, אך הוא אבד. אשתדל לתרגם לך כאן ככל האפשר: "מנקודת האור אשר בתודעת האל הניחו לאור לזרום אל תודעת האדם הניחו לאור להישלח אל ארץ. מנקודת האהבה אשר ב
האל, הניחו לאהבה לזרום אל
האדם ומי יתן ומשיח ישוב אל ארץ. מן המרכז בו רצון האל ידוע, הניחו לתכלית להנחות אל רצונות האדם הקטנים. התכלית, אותה יודעים המאסטרים ואשר אותה הם משרתים. מהמרכז אשר נקרא בפינו 'גזע האדם' הניחו לתוכנית האור והאהבה
לפעול ומי יתן ויחתם הפתח אל הרשע. הניחו לאור והאהבה והעצמה לשמר את התכנית על ארץ" הקריאה נאמרת בלילות
מלא,בלילה לפני ובלילה אחרי. מומלץ לומר אותה 13 פעם כל לילה שבו היא נאמרת
L&L TALYA

גב

New member
הי טליה../images/Emo24.gif

הסתכלתי בגלרית התמונות בלינק שצירפת, ונתקלתי ב: lord sananda אם אינני טועה, שמו הוזכר עם שמות מלאכים במייל שהעברת אלי, ארוך במיוחד, שלדברים בו היתה השפעה חזקה (אם את זוכרת את תגובתי). לפי התמונה נראה שמדובר בנשמה שהתגלגלה בישו. תוכלי לפרט מעט? אולי גם על מקור השם ומשמעותו? תודה רבה

Tal_Ya_Tal

New member
היי../images/Emo24.gifגב../images/Emo13.gifבדיוק עכשיו התפניתי

להציץ במפה שלך. (זוכרת ששאלת? אז רק עכשיו הצלחתי לפנות מעט זמן ואענה לך במסרים על כך) לגבי לורד סננדה, זהו א-כ-ן שמו של ישוע, כפי שהוא מופיע אצל המאסטרים הנעלים וגם כפי שהוא מכונה בפי הפדרציה הבינגלקטית של מועצץ הכוכבים על מפקדה קומנדר אשתר, פיקודו של רב מלאך מיכאל, שהוא פיקודו של לורד סננדה על פי עדותם. אינני זוכרת לאיזה מייל את מתכוונת ואשמח אם תאירי את עיניי. מה שאני יודעת לומר לך שישנן הרבה גרסאות לנושא השמות. רבים מנאמניו של סנט ז'רמיין לדוגמא (אף הוא אחד מהמסטרים הנעלים, מוכנים להשבע שהוא גלגול מאוחר יותר של יוסף- אביו של ישוע) אוכל להביא בפנייך מס' אתרים המקושרים ללורד סננדה אך תוכלי למצוא בעצמך הרבה יותר במנועי החיפוש. רק צריך מעט סבלנות לקרוא

rama69

New member
טליה יקרה

תודה עבור החומר שתרגמת, כעט עוד שאלה ברשותך. כיצד ניתן להתחבר אליהם, יש צורך לעבור חניכות/קורס/ כי להיות מחוברים אליהם? תודה. אתי

Tal_Ya_Tal

New member
האסנדד מאסטרס../images/Emo24.gifרק מחכים../images/Emo41.gif

שניצור אתם קשר. אפשר להזמין אותם.(האמת היא שבשפת האור ישנו צבע העוזר לתקשר איתם. הוא נקרא:'הטלפון של האסנדד מאסטרס')
א-ב-ל אפשר פשוט להתמקד באחת התמונות המצויות באתר, לאחת מאלו שאת מתחברת ופשוט להזמין את המאסטר המופיע שם ולבקש הנחייה,הדרכה ושיתוף פעולה. אפשר לבקש להפגש אתם בזמן השינה ולזכור אחר כך את החלום. ישנם ספרים-לדאבוני רק באנגלית על המסטרים הנעלים. אך גב הזכירה לי ממש עכשיו את הלורד מאיטרייה. שהוא אחד המאסטרים הנעלים ויש ספר של מי שמתקשר אותו, בנג'מין קרם, שתורגם לעברית.הספר נקרא: "התמרה" בהוצאת 'תלתן' ומדבר על מדיטצית ההתמרה, שדומה לטכניקה שהרדייווי מתרגלת, רק בלי המנטרות של הרדייווי
בIBOOKS מצאתי ספר נוסף של בנג'מן קרם אשר נקרא: שובם של המאיטרייה ומורי החכמה לפי השם אני מאמינה שהוא מדבר על המאסטרים הנעלים.ואני גם בטוחה שהוא מסביר שם איך ליצור אתם קשר
כפי שכבר אמרתי לך, אני מקושרת עם סוואמי שרי יוקטשוואר. L&L TALYA

גב

New member
תודה רבה רבה טליה../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

מדובר במסר שהיה ממאיטריה - שלחתי אליך במייל את המסר המדובר וההתכתבות שלנו בעקבותיו. תודה רבה רבה, ובאמת בהזדמנות הראשונה "אחרוש" את האתרים שנתת (עכשיו אעתיק אותם לשמירה עד יתפנה זמן).

Tal_Ya_Tal

New member
א-כ-ן../images/Emo45.gifנכון גם מאיטריה מקושר../images/Emo42.gif

לרוב עם ישוע. אך העולם הנוצרי תמיד יקשר את 'המשיח הבא' עם ישוע. על פי ה
קורס בניסים, שמו של ישוע הוא סמל למורה האלוהים שהגיע רחוק בהבנתו והוא תמיד כאן, כי הוא בהוויה מוחלטת ועל כן, תמיד אפשר לבקש את עזרתו בדרך, להתאחד אתו בתודעת משיח. אך על פי בנג'מן קרם, לורד מאיטריה הוא בעל גוף חמרי. כך שלא נראה לי שזהו אותו אחד. אך מי יודע?
L&L TALYA

גב

New member
בשלושה מימדים שלנו (נו, טוב, ארבעה)

אם נוסיף את הזמן - אין הגיון בגוף חומרי והוויה הנמצאת בהכל...אבל כפי שאת בעצמך כותבת הרבה - ישנם כל כך הרבה מימדים...הכל אפשרי. וכמו שהכל אפשרי כך יכול להיות שלא כל אחד שכותב על כך מוסר דברים שלא עברו את הסינתזה שלו (כפי שאת עצמך כבר אמרת הרבה פעמים על מתקשרים. אז אני מסכימה איתך לחלוטין - הכל יכול להיות. אגב, שמת לב שיש לורד לאסטרולוגיה? Serapis - the astrology master באתר שנתת. תודה רבה
ושיהיה לכולנו יום נהדר ומלא אור

Tal_Ya_Tal

New member
היי גב../images/Emo13.gifנכון../images/Emo45.gifהכל יתכן../images/Emo127.gifבעולם

המכושף שבראנו לנו, ה-כ-ל יתכן
האמת היא, שנתקלתי בשמו של סרפיס כאן בפעם הראשונה. האתר הזה שונה מס' פעמים רב ואתו משתנות גם הדמויות המובאות כאן. בעבר היו ASCENDED MASTERS שכבר איני רואה אותם כאן כמו LAHIRI MAHYASA SWAMI SRI YUKTESWAR ועוד. שמו הזכיר לי את המאסטר שהתמונותיו היו בכל מקום בביתם של המארחים שלנו במוסקווה. והוא נקרא סרפים (משהו)והוא 'עושה ניסים'. חשבתי שזה אותו אחד ולא התעמקתי . אך ככל הידוע לי, הפטרונית של האסטרולוגיה היא אוראניה(URANIA)-אחת מתשע המוזות שעל שמה נקרא אחד האסטרואידים הקטנים בחגורה שבין יופיטר לסאטורן. אני עושה שימוש בשם הזה כשם העסק שלי
כבר במשך שנים.(אורניה יושבת אצלי בדלי על התחלת
9 בצמידות לנקודת העתיד
ו...אורנוס בבית ראשון אצלי) הסימבול של אורניה, נראה כמו A שהוא בעצם מחוגה (צירפתי דוגמא) וכאן נדהמתי לגלות כשעברתי ברפרוף את "ה
של URATIA" מוזר. יש כאן כמה אתרים אך משום מה נראים לי לא שייכים. בכל זאת אני מביאה אותם בהקשר המאסטרים הנעלים כאן
L&L TALYA

למעלה