טליה-דומה מושך דומה

darma

New member
טליה-דומה מושך דומה

טליה היי לך, הייתי רוצה לשמוע קצת יותר על החוק דומה מושך דומה, באופן כללי וגם בקשר ליחסים עם בני\בנות זוג למשל: אם אני מושכת אלי גברים חסומים רגשית זה אומר שגם אני? אן אייך זה הולך בעיניין זה? תודה לך דארמה

Tal_Ya_Tal

New member
דומה מושך דומה B-)

היי דארמה, זה דבר ידוע במוסיקה, שכאשר מעמידים מספר קולנים האחד על יד השני ונותנים לאחד מהם להדהד בתדר מסוים, תדרי התנודה שלו, יגרמו לשאר הקולנים להדהד אף הם באותם תדרי תנודה. השדה האלקטרו מגנטי שלנו הוא אנרגיה טהורה. אנרגיה טהורה זו , נמדדת באמצעות תדרי- תנודה. לכל אדם תדר אלקטרו-מגנטי אישי, של יחידת אנגסטרום התדר משתנה בהתאם לתכיפות התנודות שלו (ויברציות). ההילה שלנו, או השדה האלקטרו מגנטי שלנו, המשקפים את כל הגופים המהדהדים שלנו: הגוף הפיזי, הגוף הרגשי, הגוף המנטלי, גוף החיים, הגוף הסיבתי, מרכז הכח וגוף האור. המכלול שלהם קובע את התדר שבו אנו מהדהדים. גם השדה המגנטי שלנו מגיב באותה דרך. כמו הקולן, גם השדה המגנטי שלנו, נמשך אל שדה מגנטי אחר המהדהד באותו תדר. מה שקורה בפועל זה, שאנחנו `מתאהבים`!!! כן, זה נכון! מחקרים רבים נעשו על ההתאהבות. למה אנחנו מתאהבים באדם מסוים ולא באחר. מהם הקריטריונים? בסוף, החליטו פה אחד שזה עניין של כימיה. אבל `כימיה` היא מילה אחרת לתדר. כי גם כל החמרים הכימיים שיש להם הרכב זהה, מתדרים באותו התדר הלא כן? כאשר אנו מתאהבים, אנו רואים בהבזק אחד של ראייה היולית, את הניצוץ האלוהי השוכן בתוך מי שאנו מגדירים כזולתנו. אך בעצם זוהי השתקפות של אותו הניצוץ הקיים גם בתוכנו. הכמיהה לאהבה רומנטית, היא הכמיהה להתחבר ולהתמזג עם האחדות המוחלטת, המשתקפת לנו דרך הזולת. או כפי שמגדירים זאת המאייה: ``אני הנני- אתה עצמך אחר``. כי כולנו אחד. זוהי תמצית המודעות. * מה שאנו נותנים, אנו מקבלים * מה שאנו מקרינים, משתקף בחזרה אלינו * מה שאנו מאמינים בו, הופך להיות אמת עבורנו * כל מחשבה שאנו חושבים, יוצרת את עתידנו L&L TALYA

דומה מושך דומה - אבל זה טוב או רע?!

שאלה אחרת.... אם דומה מושך דומה הכל טוב ויפה - אבל האם דומה מתאים או צריך דומה אחר? אם הטבע שואף לאיזון, או הרמוניה... סימן שגם הפכים נמשכים - כדי שכל אחד ילמד את השני שיעור או שניים גם בצד השני של המטבע... כך שכל אחד ימשוך אליו - ושניהם יעצרו במרכז, באמצע - בנקודת האיזון של שני הקטבים. אבל אם דומה מושך דומה - הרי מה הרעיון? האחד ילמד את השני מה שהוא כבר יודע! ואם שניהם אנוכיים, נגיד, מי ילמד אותם להיות נדיבים ומתחשבים?! טליה... אשמח להתייחסות :) שבי

אלדר

New member
שבי תחשוב שניה...

הפושעים מושכים אילהם את המשטרה רודפי ה``טוב`` אז יש כל מיני דוגמאות לזה אבל אז יש גורם שלישי שיעשה את האיזון בין השניים ושבי אין ``טוב`` ו``רע`` זה מושגים שגויים אבל לעניין כן יש ניגודיים שמושכים את הניגוד שלהם ויש כאלה שלא בשביל לעשות איזון וזה קורה הרבה כי יש בני אדם די דומיים באיפיונים שלהם שהם חיים ביחד אז מה מלמד אותם את שאר הדברים? צד שלישי חברים משפחה וכו... אז יש איזון וכמו שאתה אומר איזון חייב להיות אז יש בהכל כמעט אני מאמין שיש איזון אבל לא בהכל כי גם אנחנו לא שולטים בהכל ובמיוחד ברגשות ואני ממש לא מאמין שיש איזון באהבה!!!! ככה שבי שהשאלה שלך די טובה אבל לא לפורום ואני חושב שאם יצא לנו לדון בה בחדר אחד ששנינו נהיה בו נמצא את הפתרון אבל כאן זה לא המקום ויש הרבה פרטים שאי אפשר להזכיר כאן... אז מי יודע את התשובה?? לא אני... אור ואהבה לכולם שלכם tksr

davyav

New member
היי טליה :cool:

מאוד נהנתי מה הסבר שלך :cool: שעורר בי כמה שאילות. כשאנחנו בעצם מדברים על דומה למה אנחנו מתכוונים? למה את קוראת התאהבות? אור ואהבה דוד

מנטי

New member
תודה טליה על שאת מאירה נקודות אלו

גם תשובתך בפורום אסטרולוגיה הכל צפוי והרשות נתונה...עזרה לי להבין דברים וסיפקה לי עוד חומר למחשבות. רציתי לשאול אותך לגביי נושא ההשמנה שכבר דובר בו, נאמר שזה סוג של הגנה שזה נובע מהראש,מהמחשבות והאמונות, ולכן רצויי לטפל בשורש שלה מהראש...יש לך עצות או רעיונות מה ניתן לעשות? ואיך בכלל אפשר לטפל בכך? זה מאוד מטריד אותי כבר הרבה זמן ולא קיבלתי עוד תשובה שממש מיקדה אותי לפרקטיקה של הביצוע... מוכנה לנסות? תודה רבה מנטי.

Tal_Ya_Tal

New member
היי מנטי, חמודה B-)

ובכן, כפי שכבר נאמר, השמנה היא מגננה ומייצגת רגישות יתר על כן, יש צורך ללמוד לוותר על הרגישות הזאת. יחד עם זאת, כדאי לבדוק במפה ממה יש צורך להתגונן. כרגע אני מנועה מלבדוק זאת, אעשה זאת כשאוכל צר לי אך עם הבעיות של ההמחשב כרגע, ה``קסיופיאה`` לא עובדת ואני מעט חסרת אומים עם כל התוכנות האחרות (כשמתרגלים לתוכנ איכותית קשה מאד להסתפק בפחות מזה :)) טכניקות לעבודה, הם בעיקר מודעות עצמית, דמיון מודרך ותכנות מחדש של התת מודע (NLP- NOIRO LINGUISTIC PROGAMING ) אפשר לעבוד גם עם AFFIRMATIONS `מחיבות` (מחשבות חיוביות) עם טור תגובה (הסבר בטל`) אגב, קריון מדבר על ההשמנה בספר מס` 8 הוא מדבר על כך שמרבית האנשים שעוסקים בתחום הרוחני זה כבר מספר תקופות חיים, נאלצו להעזר ב`הגנות` הללו, על מנת לעמוד באנרגיות שהיו זמינות עבורם. עכשיו, באנרגיה החדשה, אפשר לבקש את השחרור מהמשקל העודף. איך מבקשים?!?! כפי שמבקשים את ה`שתל הניטרלי` ומתחילים לפעול בדרכים, שבעבר לא `עבדו` עבורך. הפעם הן אמורות לעבוד, עם גייסת לצדך את `כוחות האור` דוגמאות ל-AFFIRMATIONS: `האהבה בראה אותי בצלמה ובדמותה` `אני מוגנת על ידי האהבה האלוהית` `אני תמיד בטוחה ומוגנת על ידי האור` `אני לא הגוף, אני חופשיה, אני עדיין כפי שבראה אותי האהבה` ואת יכולה להמציא עוד כחפצך. ועל פי ניסוחך האישי. חשוב רק, שהמשפטים היהי במבנה של `משפטי חיוב` ולא `משפטי שלילה` מפני שתת המודע שלנו, אינו שומע ואינו מקבל את ה`לא`! (זאת הסיבה אגב, שכאשר אומרים לילד קטן :``אל תעשה``.. הוא דווקא עושה B-) B-) B-) ) ב ה צ ל ח ה L&L TALYA

למעלה