טליה אני טובע...

טליה אני טובע...

טליה אני פשוט טובע בתוך הרצון שלי לתת אהבה אני רוצה להעניק אהבה אינטימית ואני מתכוון בהכרח מינית למרות שמין יכול להיות יישום אחד של אהבה אינטימית אני מתכוון על לתת אהבה של בן זוג לכולם... אולי עדיין לא הצלחתי להגדיר את זה במילים אבל זה קצת מפחיד אותי כי אני יודע שזה היה יכול להיות כל כך נפלא אם כולם היו מרגישים כך ופועלים לפי זה אך אני נמצא תחת הגבלה שבה אנשים יקבלו זאת רק אם אני באמת יהיה זוג שלהם ואם לא אז אסור! ועל כן אנשים יסרבו לקבל את אהבתי ואף יפגעו ויעלבו ועל כן אייני יכול לתת...זה מטריד מאוד... עם נשים עוד אפשר להפגין הרבה אהבה ...לא מה שדיברתי כאן אבל אפשר הבעיה היא עם גברים גברים כל כך מפחדים מזה מדוע.. נראה לי שאני יודע את התשובה אבל הייתי רוצה חיזוקים ומצד שני אייני חפץ שתעני אם זה גוזל מזמנך היקר כל כך אז תעשי חשבון נפש קטן לפני שאת עונה אם באמת זה לא גוזל ממך..... אוהב אותך מאוד מורה יקרה שלי... אמיר

Tal_Ya_Tal

New member
אמיר, ../images/Emo42.gif אתה כל כך מתחשב |שמש

טוב, מימלא התכוונתי לכתוב לך מייל, אז אכתוב זאת כבר כאן. אבל קודם כל, מגיעה לך תגובה כמובן. האהבה האולטיבית שאתה חש אל כולם, היא משהו שקיים בכולנו. רק שאתה, בניגוד לאחרים, הרשית לעצמך להוריד את החסימות וההתניות, החוסמות את הבעתה בפועל. זוהי תחושה של BLISS זה נפלא להמצא במצב תמידי של BLISS כפי שאתה מתאר. זהו המצב האידיאלי, כמו הארה. ואם אנו יכולים לזכור כל הזמן את מקורנו, אנו אכן מצויים במצב זה. אך לא מתוך תחושת נבדלות (אגו) אלא מתוך תחושת אחדות עם המוחלט ועם כל שאר האנושות.
נשים, שהן מטבען יותר רגישות מזוהות יותר עם הירח, עם האנימה, עם רגש, מביעות ומקבלות רגש יותר בקלות (בדרך כלל) מאשר גברים, שזה נוגד את הסטריאוטיפ שעל פיו גודלו בילדותם. אולם מעבר לכך, אם תזכור, שאתה בכל זאת גבר, תבין, למה קל יותר לנשים לקבל ממך אהבה מאשר לגברים! ואינני מדברת כאן על אהבה מינית, אלא רק על מחוות. גברים חוששים לתדמית שלהם יותר.ורק טיפין, טיפין מתחילים להפתח ל"פמינין סייד" שלהם. כפי שאתה ואלדר עושים.
אז יש תקווה. א ב ל, זכור גם שאנשים הם לרוב סקפטיים. כשמישהו בא ומציע להם אהבה ללא תנאי, הם מחפשים איפה ה´CATCH´ כאן. הרי זה לא יכול להיות שהוא ´סתם´ אוהב אותי ללא כוונה נסתרת כלשהי. I"M NOT SO LOVEABLE!! AM I?!?!?!?! זהו. עכשיו, על מה שרציתי לכתוב לך: קיבלתי מייל, המודיע לי, שבעוד כחודש, עומד להגיע לארץ, שליח של המסטר. (מסטר צ´ינג האי כמובן) על מנת לתת חניכה, למי שממתין לחניכה. לשם כך, על הממתין לשמור על צמחונות מלאה במשך שלושה חודשים רצופים, ולתרגל את השיטה נוחה (שירון ואני לימדנו אותך), כחצי שעה כל יום
(אני יודעת, שעבר בינתיים רק כחודש. אבל אני צריכה לדעת אם אתה מעוניין,כי ה-Quan Yin Messenger מגיע באופן מיוחד לחנוך אנשים שמחכים. וחוץ ממך, ישנן עוד שתיים, שממתינות כבר כשישה חודשים.מאז שמסטר נסעה מכאן, ב22.11.1999, היו רק שניMessengers אז אתה מבין את גודל האירוע? אם אתה מעוניין, אני אכתוב לו והוא ימתין עד שיסתיימו שלושת החודשים שלך. אני צריכה לשלוח עלייך פרטים כמו שמצוין: For those who are ready, please can you send me their Names, Age, Job description, and Lenght of time Pure vegetarian. L&L TALYA

טליה...חשוב

טליה מורתי היקרה.... אני צריך לדבר איתך על זה אישית בטלפון אם לא אכפת לך כי זה דבר חשוב וגדול מאוד... אז אני אנסה לתפוס אותך איזה שעות את בבית ויכולה לענות?

אלדר

New member
טליה כמוני????

כאילו בקטע של הירח?? שאיתו אני מזדהה יותר? ובקשר לאמיר............... אני לא הבנתי מגיע שליח של מסטר אחד לארץ אוקי... "מאז שמסטר נסעה מכאן 22.11.1999 היו רק שני "שליחים" אז אתה מבין את גודל האירוע? אם אתה מעוניין אני אכתוב לו והוא ימתין עד...." אז זה "הוא" או "היא" כתבת נסעה וזה "היא" ואז כתבת הוא שזה "הוא" לא מובן בכלל טליה! שלך אלדר נ.ב. סליחה שאני מתעקש לגבי זה ושזה בכלל לא אלי מופנה

Tal_Ya_Tal

New member
היי אלדר, ../images/Emo42.gif

כשאמרתי כמוך, התכוונתי לכך, שגם אתה, כמו אמיר, לא חושש להתחבר ולבטא את הצד הנקבי באישיותך. וציינתי זאת כמובן, כשלב גבוה יותר בהתפתחות האנושית. לגבי המסטר וכו´, אני בטוחה שאמיר הבין. והיות שההודעה הייתה מכוונת אליו, אז אין בעיה. אבל אם אתה מתעקש, אז מסטר צ´ינג האי, שייכת ל´אסנדנט מסטרס´ והיא מגולמת כאן בגוף נקבי. אבל השליחים שלה, יכולים גם נשים וגם גברים. עד עתה, היו כאן שתי שליחות. ועתה, כפי הנראה, מגיע שליח. למרות שמהמילה MESSENGER באנגלית, אי אפשר להסיק אם זה גבר או אשה. במיוחד ששמו הוא בעל צליל סיני
L&L TALYA

למעלה