טליה איפה את לאחרונה???

אלדר

New member
טליה איפה את לאחרונה???

יש עוד פעם בעיות במחשב?? או מה??? את חסרה בפורום לאחרונה ביומיים האחרונים אין הודעות ממך כאן מה קורה לך??????

Tal_Ya_Tal

New member
בעיות במחשב B-) TKSR

היי TKSR, אתה באמת צודק. יש לי באמת בעיות רציניות עם המחשב ו.. `הטכנאי` שלי התגייס :-( ועדיין אין מי שיתפוס את מקומו ואחרי ש`הלך לי ההרד דיסק` התקינו לי WINDOWS 98 עם תמיכה בעברית... אחרי שהתרגלתי כבר לXP- וזה היה פשוט איום ונורא אז ביקשתי שיתקינו לי לפחות WINDOWS 98 באנגלית עם ENA וזה כפי הנראה דגם ישן יותר ממה שהיה מותקן על המחשב, כך שהיה צורך למחוק את הקודם. ו... לא הצליחו לשחזר לי את קסיופיאה, התוכנה האסטרולוגית, שבלעדיה אני לא זזה! נוסף לכך, אני גם לא מצליחה להכנס לOUTLOOK EXPRESS- :-( וגם איני יכולה להיכנס לכתוב בפורום רק לעתים נדירות (רושם לי שגיאה?!) אתה מבין, זה מאד מתסכל.... אבל, אני זורמת עם הדברים ומחכה ל`טכנאי` אולי אתה מתנדב?!?! L&L TALYA

אלדר

New member
אני?? למה אני??

כאילו מה אני יכול לעשות? זה שאני מבין כמעט כמו טכנאי אז מה? אני גם לא יכול לבוא אליך בזמן הקרוב בכל מקרה אז זה בלתי אפשרי אבל יש לי שאלה למה את רוצה את windows 98?? למה לא את windows 2000?? כאילו הוא יותר טוב מ98 אז זו רק הצעה אני מסתדר יותר טוב אם 98 ולא 2000 אבל זה אני אז אפשר להבין ובאמת תגמרי כבר אם הבעיות במחשב שלך!! זה מפריע לדבר איתך בפורום עצמו להרבה זמן כל פעם.... אז מקווה לראותך בהקדם בפורום בזמן מלאה..... אור ואהבה לכולם...

Tal_Ya_Tal

New member
TKSR,TAKSR B-) סתאאאאם, בצחוק

טוב, ברור לך שלא הייתי מזעיקה אותך כל פעם מקיבוץ נירים לראשון לציון. נכון? סתאם, ניחשתי שאתה טוב בזה. ובאשר ל-WINDOWS, ה-XP גרמו את מרבית הבעיות ועל כן הטכנאים שלי, (אני מתכוונת לאנשים המקצועיים ב א מ ת,) כעסו עלי מאד ואמרו שזה עדיין לא בטוח לעבוד עם הדברים הללו, כי זה `דופק` חלקים מסוימים של המחשב. :-( אני לא כלכך מבינה בזה, רק יודעת שזה עלה לי ההההרררבה כסף!!!! L&L TALYA

אלדר

New member
מה זה כבר כסף?

כאילו טליה בשבילי כסף זה לא משנה בכלל וזה ממש כלום!! אז מה זה משנה כמה זה יעלה? מי שלא למד לפני זה מה צריך ישלם בכל מקרה יותר בסוף... כאילו מי שלא מבין במחשבים סביר להניח שיקנה משהו לא חדיש ואז הוא ישלם יותר אחר כך.... אז למה לתרוח בעניין הכסף? הידע שווה יותר מהכסף עצמו... ובהצלחה בסידור המחשב..

למעלה